Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  17,50 zł , zmiana od tamtej pory: -48,80%

Re: EURO2020

@fanpli

Nie napisałem, że nie zrobią. Napisałem, że do tego finału droga daleka.
Jeśliby graliby co tydzień to potrzeba 5 tygodni z finałem włącznie.. Różne kluby z różnych krajów ( w każdym inaczej będzie przebiegała zaraza i inaczej walka z nią). A jeszcze oprócz tego liga, puchary krajowe i puchary ligi. Poza tym nie wiadomo czy drużyny nie będą poddane kwarantannie tak jak obecnie Juventus( zarażony obrońca Rugani) czy Arsenal ( zarażony trener Arteta)
Dla mnie Stanowski wróży z fusów.
Oczywiście rozumiem, ze PLI ma też inne nogi ale tu na wątku był temat Euro 2020 które zostało przełożone na 2021 a nie na lipiec-sierpień 2020 i ktoś wspomniał coś o LE więc napisałem jak to widzę. małe szanse na ten rok. Musza najpierw ruszyć ligi i drużyny być na bez wirusa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 0,00% 9,30 2026-01-26 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.