to taki oczyszczonyy wynik bez one-off, pokazujacy corowy biznes rezewy sa faktem, ale nie sa permanentne zaczynam wierzyc w ich 180 M zarobku w przyszlych latach :) jest juz 110 M!
wszyscy maja po duspksu nfosgw mam ponad 20 i zarobi :) spadalo tyle lat, ktos fajnie napisal, najlepszy wynik , najnizszy kurs cos tu nie gra prawda? :)
Zysk jest to możliwe że i trochę odbije, na tle banków z kłopotami wygląda dobrze ale czy warto się porównywać do tych co przestali zarabiać typu idea, getin, Alior..
To chyba jakas grupa wsparcia nad tym formu - "jest super", "bedzie rosnac", itp, przy czekajacej nas recesji i spadkiem PKB o 3,5 do 6% w tym roku. W jaki sposob ten bank ma wyrobic wynik, ja bardziej sie zastanawiam czy on przezyje ta recesje i zakladam kurs w okolica 1 PLN w ciagu najblizszych 6 miesiecy. Ale naturalnie zagraniczni inwestorzy juz wykupuja bank i widzimy szalne obroty :)
Hudej nie sypał. Nie patrzę na ten chory trolling po prostu. Mam 55k akcji i oczywiście średnią zakupu wyżej niż obecne poziomy. Ale moja perspektywa czasowa to 2-3 lata i mi to lotto. Dokupię jeszcze taniej.
Kolejny dzień pojawia się spora podaż akcji BOS. Sprzedając w tej cenie akcje generuje się spore straty. Komu więc zależy na puszczaniu w rynek akcji przy obecnym kursie?
Trolling non stop, a tu BOŚ się ładnie broni i jest zbierany. Co trzeba mieć pod beretem by się pakować w CCC ? Albo opowiadac o farmach w KRS... Masakra intelektualna.