• Taki Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    syfilizm powinni zdjąć z notowań GPW żeby nie zarażał innych spółek jak koronowirus ludzi
  • Re: Taki Autor: ~Dedalus [77.252.44.*]
    Nie, no faktycznie inne spółki nie tracą...
    Czy Ty widzisz co piszesz ? Przecież tunwystarczy 6k, żeby kurs znow był na 1,30.
    Kiedyś ta histeria się skończy. W 2009 roku tez myslalo wielu, ze to koniec świata.
  • Re: Taki Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    z sentymentu coś Ci podpowiem nie musisz dziękować
    sprzedaj tego syfa i nie zawracaj sobie głowy
    tu może być jakiś podskok spekulacyjny nic poza tym
    ten człowiek w życiu prawdy nie powiedział i nie powie
    teraz kurs przy zecie będzie trzymał bo jest skup to potrwa jeszcze ze 2 lata większą ilość nie kupi bo musiałby podbić cenę a on jest oszczędny i skąpy tylko dla siebie
    kup sobie MNS jest w korekcie jak wszystko w maju mi podziękujesz chociaż nie musisz
    posłuchaj wywiadu
    jeden samolot złota dziennie za kilka milionów ludzie się zapisują w I kw zarobią krocie sama D w 20 roku może wynieść 10 zeta na papier to po ile będzie kurs ?
    sam sobie odpowiedz
    ja tam jestem od 4,20 a chodziła już po 36 zeta
    odważnej decyzji Ci życzę  
  • Re: Taki Autor: ~Dedalus [5.173.10.*]
    MNS z 35 na 16 to ile jest procent? A ile spadło PMPG ? Tutaj jest tak nisko, ze są już chętni do kupna. I byliśmy przy 1,40 , ale nas rynek cofnął. Dziś to chyba jakas awaryjna sprzedaż była, ze pkc ktoś sypnął.
    Dlatego teraz jest czas na kupowanie tej spółki a nie sprzedawanie.
    Przeżyłem 2006, 2009, przeżyłem Grecję i Brexit. Przeżyje i to.
    Proszę sprawdzić projekcje Goldman Sachs dla S&P na koniec roku. ;)
  • Rozumiem Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    . złoto beeeeeeeeeeeeeeeeeee
    wolisz śmieci
    to inną propozycję Ci dam
    kup sobie Geotrans
    robią w selektywnych odpadach branża super spółka jest obecnie wyceniana na 8,4 po spadkach a hameryka wycenia ich na 45 zeta
  • Re: Rozumiem Autor: ~student [89.64.39.*]
    durnoty wypisujecie
    kupta jsw albo kghm albo azoty albo ...... tyle spółek jest taniutko żadnej filozofii nie ma
  • Geotrans Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    13 marca mówiłem brać ale prawdziwe śmieci
    ... już lata po 24 zeta rekomendowałem przy 8 zeta
  • Geotrans Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    już latał po 37 ha ha ha
  • Re: Geotrans Autor: ~jasam [95.50.222.*]
    pełen szacun za rozeznanie tematu.. a czy możesz polecić dla mnie coś interesującego bo chętnie bym coś dokupił, lecz nie mam rozeznania w spółkach. Jestem ogarnięty z techniką i mechaniką rynków na spółkach się nie znam. Jeśli coś byś podrzucił godnego zainteresowania to poradzę sobie z analizą finansową żeby rozeznać co kupuję ale szukać spośród gąszczu spółek czegoś dobrego to mi nie po drodze bo ja ogarniam na co dzień rynki lewarowane z dźwignią. Byłbym bardzo wdzięczny za jakąś wskazówkę na co teraz warto zapolować. Może być z New Connect :)
[x]
PMPG 0,47% 2,15 2025-09-19 09:27:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.