Nie, no faktycznie inne spółki nie tracą... Czy Ty widzisz co piszesz ? Przecież tunwystarczy 6k, żeby kurs znow był na 1,30. Kiedyś ta histeria się skończy. W 2009 roku tez myslalo wielu, ze to koniec świata.
z sentymentu coś Ci podpowiem nie musisz dziękować sprzedaj tego syfa i nie zawracaj sobie głowy tu może być jakiś podskok spekulacyjny nic poza tym ten człowiek w życiu prawdy nie powiedział i nie powie teraz kurs przy zecie będzie trzymał bo jest skup to potrwa jeszcze ze 2 lata większą ilość nie kupi bo musiałby podbić cenę a on jest oszczędny i skąpy tylko dla siebie kup sobie MNS jest w korekcie jak wszystko w maju mi podziękujesz chociaż nie musisz posłuchaj wywiadu jeden samolot złota dziennie za kilka milionów ludzie się zapisują w I kw zarobią krocie sama D w 20 roku może wynieść 10 zeta na papier to po ile będzie kurs ? sam sobie odpowiedz ja tam jestem od 4,20 a chodziła już po 36 zeta odważnej decyzji Ci życzę
MNS z 35 na 16 to ile jest procent? A ile spadło PMPG ? Tutaj jest tak nisko, ze są już chętni do kupna. I byliśmy przy 1,40 , ale nas rynek cofnął. Dziś to chyba jakas awaryjna sprzedaż była, ze pkc ktoś sypnął. Dlatego teraz jest czas na kupowanie tej spółki a nie sprzedawanie. Przeżyłem 2006, 2009, przeżyłem Grecję i Brexit. Przeżyje i to. Proszę sprawdzić projekcje Goldman Sachs dla S&P na koniec roku. ;)
. złoto beeeeeeeeeeeeeeeeeee wolisz śmieci to inną propozycję Ci dam kup sobie Geotrans robią w selektywnych odpadach branża super spółka jest obecnie wyceniana na 8,4 po spadkach a hameryka wycenia ich na 45 zeta
pełen szacun za rozeznanie tematu.. a czy możesz polecić dla mnie coś interesującego bo chętnie bym coś dokupił, lecz nie mam rozeznania w spółkach. Jestem ogarnięty z techniką i mechaniką rynków na spółkach się nie znam. Jeśli coś byś podrzucił godnego zainteresowania to poradzę sobie z analizą finansową żeby rozeznać co kupuję ale szukać spośród gąszczu spółek czegoś dobrego to mi nie po drodze bo ja ogarniam na co dzień rynki lewarowane z dźwignią. Byłbym bardzo wdzięczny za jakąś wskazówkę na co teraz warto zapolować. Może być z New Connect :)