może nie w temacie ale napisze.. USA czarna sesja, Iran nas oszukał liczba zgonów z powodu koronowirus A przekroczyła 3 tyś, Chiny też pewnie nie podały prawdziwych informacji. Stan taka reakcja w USA i na świecie, dopiero Włochy pokazały jaka jest prawda i ze nie jesteśmy sobie w stanie z tym poradzić i do będzie gorsze nich krach z 2008 przykro ale to prawda, rząd musi coś zrobić, a my musimy pomagać więc trzeba za to zapłacić swoimi inwestycjami..
kkk Ty naprawde nie widzisz cj sie dzieje? uwazasz ze to panika? valy swiat panikuje i zle robi i tylko Ty masz rację? USA zamyka granicę, New York wprowadza stan wyjątkowy, Włochy umierają, Francj zamyka szkoły, Polska zastanawia się nad wprowadzeniem stanu wyjatkowego gospodarka lezy, umrze tysiace ludzi ale Twoim zdaniem to nieuzasadnione panika? masakra co za czlowiek
Leszczu ty brales Mobi po średnio 80 A ja po srednio kolo 12 i tak samo będzie teraz A później będziesz pisał jaki to że mnie oszust ochlon trochę może się napój twój wybor
Kolego Paweł... ktoś Cie opłaca, że tak płączesz ? Też jestem w plecy ale daj żyć człowieku... a może CDR też ma zlecieć na 10gr bo panika, bo nic nie warta spółka, bo wirus? I co ten wirus? Statystycznie każda epidemia była znacznie groźniejsza a to dziadostwo po prostu się rozprzestrzenia niezauważalnie i stąd panika... ale nie jest groźniejszy jak cokolwiek do tej pory. Co do giełd, spółki dalej muszą jakoś funkcjonować... tracą nawet gamingowe gdzie ludzie zamknięci co będą robili? GRALI!! I ma to sens? Jak w przypadku każdej paniki - to jest czas na zakupy a nie marudzenie. Dodatkowo podczas każdego kryzysu szuka się bezpiecznych przystani a taką niewątpliwie może być Mobi... Ludzie przestaną używać pieniędzy? Przestaną pracować ( zdecydowana większość nie albo dostanie wsparcie rządowe albo po prostu przeczeka miesiąc - dwa a większośc Ukraińców pewnie i tak ma na to wygrzane) ? Szum na rynkach i tyle. Sam nie wyszedłem w porę bo zwyczajnie nie spodziewałem się takiej skali paniki ( nawet Warren Buffet zdziwiony) ... stąd rynki mogą szybko wrócić do równowagii gdy za kilka miesięcy ten stan minie. Nie sprzedaliśmy - trudno ( chyba, że Ty tak i teraz ktoś Ci jeszcze płaci za lament na forum), warto przeczekać i tyle :). Fintech przetrwa i mnie i Ciebie, i Twój lament i da porządnie zarobić...
Już nie chodzi czy Mobi czy cdp Kupuje się na spadkach gość nie ma pojęcia o co chodzi na gieldzie właśnie traci resztki kapitalu bo pewnie teraz oddaje to i zpanikowany nic nie trwa wiecznie ani wzrosty Ani spadki teraz jest okazja choć ja jeszcze poczekam z tydzien może dwa i pewnie będę się rozglądal za okazjami A jest ich wiele .A Paweł? No coz ...wiadomo