Kolego Paweł... ktoś Cie opłaca, że tak płączesz ? Też jestem w plecy ale daj żyć człowieku... a może CDR też ma zlecieć na 10gr bo panika, bo nic nie warta spółka, bo wirus? I co ten wirus? Statystycznie każda epidemia była znacznie groźniejsza a to dziadostwo po prostu się rozprzestrzenia niezauważalnie i stąd panika... ale nie jest groźniejszy jak cokolwiek do tej pory.
Co do giełd, spółki dalej muszą jakoś funkcjonować... tracą nawet gamingowe gdzie ludzie zamknięci co będą robili? GRALI!! I ma to sens? Jak w przypadku każdej paniki - to jest czas na zakupy a nie marudzenie. Dodatkowo podczas każdego kryzysu szuka się bezpiecznych przystani a taką niewątpliwie może być Mobi... Ludzie przestaną używać pieniędzy? Przestaną pracować ( zdecydowana większość nie albo dostanie wsparcie rządowe albo po prostu przeczeka miesiąc - dwa a większośc Ukraińców pewnie i tak ma na to wygrzane) ? Szum na rynkach i tyle. Sam nie wyszedłem w porę bo zwyczajnie nie spodziewałem się takiej skali paniki ( nawet Warren Buffet zdziwiony) ... stąd rynki mogą szybko wrócić do równowagii gdy za kilka miesięcy ten stan minie. Nie sprzedaliśmy - trudno ( chyba, że Ty tak i teraz ktoś Ci jeszcze płaci za lament na forum), warto przeczekać i tyle :). Fintech przetrwa i mnie i Ciebie, i Twój lament i da porządnie zarobić...