• Nie ma co się oszukiwać Autor: ~Bioliq [31.0.125.*]
    W sytuacji takiej jak obecna młotki i wiertarki nie są nikomu do czegokolwiek potrzebne. Nikt nie robi zakupów w Castoramie czy Obi. Obecny spadek to nie tylko panika i wirus a w części dyskontowanie załamania wyników co najmniej w 2020 roku. Ale nie ma ich jeszcze w cenie. Co gorsza, a pisałem o tym parę tygodni temu, zalamal im się łańcuch dostaw, o czym nie informują. O chybionej inwestycji w Chinach nie wspominając. To nie jest juz ta sama firma co jakis czas temu. Jak Wielton zeby nie wyliczać dalej. Skup paru akcji juz nic nie uratuje. Smialiscie się z moich wycen i przewidywań. Wrócę do Toi byc moze ale jesli wogóle to dużo blizej 2 zl. Zobaczycie Boś zaraz zmieni wycenę i rekomendację... Trochę szkoda tej spolki ale czyja wina to wiadomo-gosc jest w akcjonariacie.
  • Re: Nie ma co się oszukiwać Autor: ~kajmir [37.47.141.*]
    Bajdy opowiadasz, według tego to każda spółka z rynku za chwilę zbankrutuje. Od PGE, przez Wojasa, do Sunexa i Grodna. Każda spada, czyli że zaraz jej nie będzie?
  • Re: Nie ma co się oszukiwać Autor: ~Bioliq [31.0.125.*]
    Coś w tym jest bo na ch mi w kryzysie inwestycja w panele? Z PGE jest inaczej bo energia jest potrzebna zawsze. Przeczytaj uważnie co napisałem tu i wcześniej.
  • Re: Nie ma co się oszukiwać Autor: ~Tojtoj [31.0.22.*]
    To do ilu wg Ciebie spadnie zysk roczny? 20mln? Czy na minus zejdzie? Przez brak importu ceny podobno wzrosły. To toyka może sprzedac resztki magazynowe drozej
  • Re: Nie ma co się oszukiwać Autor: ~Tojtoj [37.248.139.*]
    Biolik jest odwrotnie do tego co napisałeś. Markety budowlane teraz przeżywają oblężenie. Ludzie w okresie kwarantanny będą robić sobie remonty w domu więc trzeba kupić wiertarkę i temu podobne rzeczy.
  • Re: Nie ma co się oszukiwać Autor: ~Tojtoj [31.0.22.*]
    Jak tam Biolik ,żyjesz?
[x]
TOYA 0,85% 9,49 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.