• Imfo Autor: ~patyk [194.34.133.*]
    prezes kupił
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/SOFTBLUE-S-A-Zawiadomienie-o-transakcjach-na-akcjach-Spolki-7837146.html
  • Re: Imfo Autor: dampapx [5.173.19.*]
    Po pierwsze przepłacił bo brał za 60 groszy... ale na serio takie osoby jak PZ wiedzą co robią... myślę np o aktualnej sytuacji spółki i/lub bardzo prawdopodobnym wezwaniu... ciekawe czemu przez 5 lat nie dokupował nawet jak chodziło za 20 groszy a teraz taki wylewny się zrobił (90 tys w 3 dni wydał na skup i to pomimo koronawirusa)
  • Re: Imfo Autor: ~leszcz [83.28.232.*]
    to przepłacił...
    Ważniejsze od tego że "przepłacił" (to się okaże) to to czemu PZ to robi i co naprawdę wie o tym co w SBE piszczy :)
  • Re: Imfo Autor: ~rrr [31.11.130.*]
    i co dalej bedzie ?
  • Re: Imfo Autor: ~src [88.156.131.*]
    Może wie że już są jakieś zleconka na czujniki. Albo że milisystem jakiś kontrakt wylapie. Kto wie.
  • Re: Imfo Autor: ~zibivp [193.106.244.*]
    Spokojnie jutro kupi taniej bo chętnych do sprzedawania nie braknie. Ja trzymam i może dokupię Pozdr.
    nmo mi się zdaje, że niżej nie zlecą chyba, że chcą stracić. osoby ktróre zakupiy na górce sprzedały dziś na stop loss, potem, ktoś chciał zdołować kurs ale nie dał rady więcej. bo nie było chętnych
    Największy naganiacz na spadki (wraz z Olanderem i xxx wraz z jego 4 nickami i tym samym IP) stał się takim optymistą w jeden dzień.... praktycznie przyznałeś się że kupiłeś... masz jaja a raczej tupet że tak zmieniłeś o 180 stopni zdanie i jeszcze się tego nie wstydzisz... ja bym tak nie mógł po prostu przestałbym pisać ew. pisałbym pod innym nickiem i IP (proxy itd) :)
    nie naganialem na spadki tylko wkurzaly mnie spamowanie patyka ireszty to tyle. i nie musze zmiac proxy lol xDDD
  • Re: Imfo Autor: ~Polak [37.109.33.*]
    Ale wy trolujecie jak widze co piszecie to nie chce sie tego kupowac
  • Re: Imfo Autor: ~meb [89.151.39.*]
    Co za spadki. Szok
  • Re: Imfo Autor: ~Mariusz [37.30.1.*]
    To wychodzi ze codziennie kupuje 50.000 akcji. Od 3 dni. Wydał już ok 90.000 zł
    Pytanie tylko po co jak zawsze "decydenci" w SBE mieli kurs w doopie i nie dokupowali nawet za 20 groszy... coś się święci... jakiś gruby kontrakt albo wezwanie bo inaczej PZ NIGDY nie kupiłby nawet jednej akcji za 1 grosz
  • Re: Imfo Autor: ~patyk [194.34.133.*]
    czy jutro prezes też kupi
    kupił 3x z rządu łącznie 150 tys akcji za 90 tys PLN... mało Ci ciągle ? ;)
  • Re: Imfo Autor: ~Mario [37.30.1.*]
    Jutro tez 50k po 60gr?
    Leszcz odda mu za 50 groszy pewno to po co ma przepłacać... jeśli kupi znowu to dam se jaja uciąć że będzie wezwanie ew. gruby i intratny kontrakt na jakiś produkt czy technologie od SBE... ale z drugie 150k za 90 tys PLN to chyba sporo już wziął... cięzko wymagać od PZ żeby wypruwał se flaki że trzymać za wszelką cenę dobrą średnią pod wezwanie lub odsprzedanie akcji temu gigantowi IT :D
  • Re: Imfo Autor: ~src [88.156.131.*]
    Odda odda bo koronawirus xd ja średnią mam 30gr wiec jestem spokojny. Przetrwalem na papierku okolice 20gr i trzymałem wierząc w spółkę to po takich komunikatach wcześniejsze wątpliwości nie mają już prawa bytu. Fotowoltaika, milisystem, projekt bms , Centrum Badawczo – Rozwojowe optymalizacji zarządzania zasobami wodnymi i energetycznymi, dystrybucja systemów pomiarowych a kapitalizacja tylko 13mln
  • Re: Imfo Autor: ~antykominiarz [78.9.130.*]
    ..ocho..towarzystwo wzajemnej adoracji nadaje...jak tam już coś wypchnęliście akcji w ulicę czy nadal z rączki do rączki...
[x]
SOFTBLUE 0,33% 0,30 2026-05-08 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.