Po pierwsze przepłacił bo brał za 60 groszy... ale na serio takie osoby jak PZ wiedzą co robią... myślę np o aktualnej sytuacji spółki i/lub bardzo prawdopodobnym wezwaniu... ciekawe czemu przez 5 lat nie dokupował nawet jak chodziło za 20 groszy a teraz taki wylewny się zrobił (90 tys w 3 dni wydał na skup i to pomimo koronawirusa)
nmo mi się zdaje, że niżej nie zlecą chyba, że chcą stracić. osoby ktróre zakupiy na górce sprzedały dziś na stop loss, potem, ktoś chciał zdołować kurs ale nie dał rady więcej. bo nie było chętnych
Największy naganiacz na spadki (wraz z Olanderem i xxx wraz z jego 4 nickami i tym samym IP) stał się takim optymistą w jeden dzień.... praktycznie przyznałeś się że kupiłeś... masz jaja a raczej tupet że tak zmieniłeś o 180 stopni zdanie i jeszcze się tego nie wstydzisz... ja bym tak nie mógł po prostu przestałbym pisać ew. pisałbym pod innym nickiem i IP (proxy itd) :)
Pytanie tylko po co jak zawsze "decydenci" w SBE mieli kurs w doopie i nie dokupowali nawet za 20 groszy... coś się święci... jakiś gruby kontrakt albo wezwanie bo inaczej PZ NIGDY nie kupiłby nawet jednej akcji za 1 grosz
Leszcz odda mu za 50 groszy pewno to po co ma przepłacać... jeśli kupi znowu to dam se jaja uciąć że będzie wezwanie ew. gruby i intratny kontrakt na jakiś produkt czy technologie od SBE... ale z drugie 150k za 90 tys PLN to chyba sporo już wziął... cięzko wymagać od PZ żeby wypruwał se flaki że trzymać za wszelką cenę dobrą średnią pod wezwanie lub odsprzedanie akcji temu gigantowi IT :D
Odda odda bo koronawirus xd ja średnią mam 30gr wiec jestem spokojny. Przetrwalem na papierku okolice 20gr i trzymałem wierząc w spółkę to po takich komunikatach wcześniejsze wątpliwości nie mają już prawa bytu. Fotowoltaika, milisystem, projekt bms , Centrum Badawczo – Rozwojowe optymalizacji zarządzania zasobami wodnymi i energetycznymi, dystrybucja systemów pomiarowych a kapitalizacja tylko 13mln