• SOFTBLUE Prezes dalej kupuje!! Autor: ~leszcz [89.151.39.*]
    Dziś kolejne 50 kilo akcji. Dla mnie to znak że Prezes wie co robi a NDA z Kanadyjczykami to nie ściema. Zaraz po komunikacie o możliwym zaangażowaniu się dużego branżowego podmiotu Prezes zaczyna kupować akcje-przypadek? Niech każdy ze odpowie!!
  • Re: SOFTBLUE Prezes dalej kupuje!! Autor: ~patyk [194.34.133.*]
    Dnia 2020-03-10 o godz. 20:28 ~leszcz napisał(a):
    > Dziś kolejne 50 kilo akcji. Dla mnie to znak że Prezes wie co robi a NDA z Kanadyjczykami to nie ściema. Zaraz po komunikacie o możliwym zaangażowaniu się dużego branżowego podmiotu Prezes zaczyna kupować akcje-przypadek? Niech każdy ze odpowie!!
    > ja se odpowiedziałem

• Re: SOFTBLUE Prezes dalej kupuje!! Autor: ~meb [89.151.39.*]
    Jakość powietrza w naszym mieście będzie kontrolował wyposażony w mobilne laboratorium dron najwyższej klasy. Tak w każdym razie twierdzą strażnicy miejscy, którzy go dzisiaj sprawdzili – przed ostateczną, podjętą już decyzją o zakupie. 

Efektem tych testów będzie umowa, jaka prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu zostanie zawarta z konsorcjum firm SoftBlue i Novelty – właśnie ono dostarczy urządzenie naszej komendzie (jako jedyne spośród dwóch oferentów, którzy zgłosili się do przetargu w tej sprawie spełniło określone w nim wymogi).

Szykuje nam się kolejna umowa

• Re: SOFTBLUE Prezes dalej kupuje!! Autor: ~piorun [188.146.162.*]
    Jakie zamknięcie obstawiacie
    Dnia 2020-03-11 o godz. 12:14 ~meb napisał(a):
    > Jakość powietrza w naszym mieście będzie kontrolował wyposażony w mobilne laboratorium dron najwyższej klasy. Tak w każdym razie twierdzą strażnicy miejscy, którzy go dzisiaj sprawdzili – przed ostateczną, podjętą już decyzją o zakupie. 
    >
    > Efektem tych testów będzie umowa, jaka prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu zostanie zawarta z konsorcjum firm SoftBlue i Novelty – właśnie ono dostarczy urządzenie naszej komendzie (jako jedyne spośród dwóch oferentów, którzy zgłosili się do przetargu w tej sprawie spełniło określone w nim wymogi).
    > >
    > > Szykuje nam się kolejna umowa
    > >
    > znowu cisza czyżby powtórka sprzed paru dni

czy dalej kupuje bo cena obecna do 0,60 jest prze korzystna
  • Re: SOFTBLUE Prezes dalej kupuje!! Autor: ~rrr [31.11.130.*]
    Nie ma kasy , bo skąd ma mieć ? Od brata który sprzedał all za 1 akcje za 2 zł xD
  • Re: SOFTBLUE Prezes dalej kupuje!! Autor: ~meb [89.151.39.*]
    Szkoda oddawać w tych cenach
[x]
SOFTBLUE -7,77% 0,29 2026-05-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.