Dziś kolejne 50 kilo akcji. Dla mnie to znak że Prezes wie co robi a NDA z Kanadyjczykami to nie ściema. Zaraz po komunikacie o możliwym zaangażowaniu się dużego branżowego podmiotu Prezes zaczyna kupować akcje-przypadek? Niech każdy ze odpowie!!
Dnia 2020-03-10 o godz. 20:28 ~leszcz napisał(a): > Dziś kolejne 50 kilo akcji. Dla mnie to znak że Prezes wie co robi a NDA z Kanadyjczykami to nie ściema. Zaraz po komunikacie o możliwym zaangażowaniu się dużego branżowego podmiotu Prezes zaczyna kupować akcje-przypadek? Niech każdy ze odpowie!! > ja se odpowiedziałem
Jakość powietrza w naszym mieście będzie kontrolował wyposażony w mobilne laboratorium dron najwyższej klasy. Tak w każdym razie twierdzą strażnicy miejscy, którzy go dzisiaj sprawdzili – przed ostateczną, podjętą już decyzją o zakupie.
Efektem tych testów będzie umowa, jaka prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu zostanie zawarta z konsorcjum firm SoftBlue i Novelty – właśnie ono dostarczy urządzenie naszej komendzie (jako jedyne spośród dwóch oferentów, którzy zgłosili się do przetargu w tej sprawie spełniło określone w nim wymogi).
Dnia 2020-03-11 o godz. 12:14 ~meb napisał(a): > Jakość powietrza w naszym mieście będzie kontrolował wyposażony w mobilne laboratorium dron najwyższej klasy. Tak w każdym razie twierdzą strażnicy miejscy, którzy go dzisiaj sprawdzili – przed ostateczną, podjętą już decyzją o zakupie. > > Efektem tych testów będzie umowa, jaka prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu zostanie zawarta z konsorcjum firm SoftBlue i Novelty – właśnie ono dostarczy urządzenie naszej komendzie (jako jedyne spośród dwóch oferentów, którzy zgłosili się do przetargu w tej sprawie spełniło określone w nim wymogi). > > > > Szykuje nam się kolejna umowa > > > znowu cisza czyżby powtórka sprzed paru dni