Co to ma za znaczenie. Ewentualnie korzyści z tego prezio i tak wyciągnie dla siebie jak zawsze a akcjonariusze będą mieli z tego g.. Swoją drogą perła to niesamowicie silny papier na takim rynku jak ostatnio hehe
Właścicielem portalu jest spółka a nie prezes. Wiec po co piszesz, ze „prezes znów coś wymyśli”? Z Do Rzeczy było inaczej. Juz nic nie wymyśli, dosc już było tutaj zagrywek. Bilans wyczyszczony, sroga bessa za nami. Była już szansa na zwrot, ale musiała się ta historia z wirusem wydarzyć i mamy powrót do bazy. Ale ewidentne byli już ostatnio kupujący,
okres to może mieć jego piękna syfilizm już po 90 groni i bardzo dobrze teraz wywalla śmiecia na jednolite a potem zdjąć to gu...................wno z bananowej
chodzi o to, że akcje te jak mówisz śmieć są taniutkie przyjdzie taki czas , że ktoś zacznie garściami zgarniać i będziesz pisał że śmiec po 5 zeta jest tani
Co Ty student wypisujesz? Ja?;) Ja z Torunia jestem. Mnie do Lemingradu nie ciągnie. ;)
Pisze to, co każdy wie. Jak jest okres zamknięty, to jak on ma akcje kupowac? Chyba, ze sam na swój rachunek. Ale przecież on tego nie robi, podobnie jak większość innych, którzy patrzą na te spadki i tez nie kupują.
Nie kłóćcie się jak dzieci tylko spójrzcie kto siedzi w zarządzie tej spółki np: Jan K. On jego żona i prawdopodobnie słup dostali rekordową karę ok 1.2 mln PLN od KNF za fikołki na United, tam leszczy tak profesjonalnie wytrzepali z kasy jak nikt. Wystarczy poczytać biuletyn KNF.
nie w Zarządzie tylko w radzie nadzorczej jeśli tak było jak piszesz to właśnie już wydymali ludzi teraz kupują pod wzrosty po kryzysie media będą na pierwszej linii wzrostów wiesz ile trzeba będzie wpakować w reklamę aby odbudować pozycję na rynku ?
prezio już dwa razy zapie...dzielił ze spółki po 10 baniek, najprawdopodobniej zrobi to 3, 4 , 5 itd raz. Więc ładowanie tutaj kasy jest głupie tym bardziej że na GPW jest wiele spółek bardzo tanich i permisywistycznych
Ludzie! zanim kupicie chociaż jedną akcję zobaczcie co było na UNITED, ciągłe pozytywne info, ciotka miliarderka w USA, wysoki obrót na słupach, akcje z 13 pln zjechały na 9 gr!!!. Ci ludzie są bezczelni i bezkarni poczytajcie forum UNITED oszczędzicie pieniądze i nerwy.
tutaj nie prezes prawdę mówił tylko o odpisach reszta to stek kłamstw Pytanie Panie Lisiecki , czy jeszcze planuje Pan wypłatę dywidendy ???? buhahabuhaha
Jedyna nadzieja w prezesie że wymyśli kolejne kłamstwo np. Że jest kolejka chętnych na jego pismo internetowe. Wszak większość hossy w usa dokonała się na spółkach związanych z tym. Trochę za późno na to ale może paru leszcz może na to nabrać i na ewentualnej podbitce opchnac im akcje przed nadchodzącą bessa