Niniejszym wychodząc na przeciw Państwa oczekiwaniom dotyczącym zwiększenia poziomu merytorycznego forum giełdowego, jak również ( z przyczyn ekonomicznych ) powiększeniu Państwa bazy danych użytkowników, zwracamy się z prośbą o stworzenie w ramach forum giełdowego, oddzielnej przestrzeni tylko dla zalogowanych użytkowników. W jej ramach posty mogłyby być wysyłane tylko przez użytkowników , którzy są zalogowani, a dla pozostałych wszelkie wątki byłyby niewidoczne lub nie mogliby oni nic tam pisać. Nasza prośba umotywowana jest tym , iż na forum pojawia się coraz więcej wpisów niezgodnych z Państwa regulaminem , przekleństw, chamstwa , agitacji politycznej ( zwłaszcza w godzinach wieczornych ) co powoduje iż wartościowi użytkownicy forum zaprzestają pisania lub zmieniają portal. Zapewne dotarły do Państwa informacje o tym iż niniejsze forum nie cieszy się estymą wśród inwestorów, na którą przecież zasługuje - jako Polski Portal Finasowy. Myślę iż nasza inicjatywa jako codziennych użytkowników, przyczyni się do poprawy jakości usług oferowanych przez Państwa portal, co zapewne przełoży sie również na wyniki finansowe i wzrost kursu giełdowego , co ucieszyłoby akcjonariuszy.
Jednocześnie mam prośbę o maskowanie numerów IP, bowiem w ostatnim czasie po opublikowaniu kilku postów , narażony byłem na Port Scan , co według mnie było próbą włamania do mojego systemu. Co za tym idzie nie chciałbym , aby byli Państwo narażeni na kłopoty wynikające z ułatwiania dokonania przestępstwa przez osoby trzecie.
W oczekiwaniu na odpowiedź
użytkownik kangaroo
ps wpisujcie poparcie to wyślę to do redakcji - może coś wywalczymy . Byłoby fajnie
Proszę o usunięcie z Forum tych zalogowanych którym marzy się komunistyczna cenzura. To są prawdziwe ofiary komunizmu. Marzy im się państwo policyjne w którym nawet rozmowy między obywatelami są podsłuchiwane. Oni nie wiedzą co to wolność i demokracja. Widać jakie spustoszenie w umysłach ludzi uczynił komunizm jeżeli po tylu latach tyle osób nadal popiera ograniczenie podstawowych praw obywatelskich.
...komuszków..! Gdzie wszystko ma być w .."aksamitnych kapeluszach".!!!...a tyle jest innych forów na których koniecznie trzeba się logować, ale to jest już taka komusza ułomność, aby zawładnąć wszystkim co jeszcze .."umyka regulacjom i czego nie da się kontrolować"...!
jakakolwiek forma wypowiedzi na forum powinna zostać umożliwiona tylko zarejestrowanym użytkownikom, chamstwo i wylgarne komentarze zniknelyby, pozatym poprawilaby sie jakosc wypowiedzi, wielu inwestorow odrzuca prymitywizm, ktory czesto tu sie pojawia, prymitywizm pod postacia uzytkowikow, ktorzy nie dbaja o swoja reputacje wystepuja pod 30 nikami dziennie i opluwaja innych w celu odreagowania swoich emocji. Jestem za wprowadzeniem koniecznosci bycia zarejestrowanym uzytkownikiem w celu wypowiadania sie na forum, opcja przegladania powinna byc dostepna kazdemu i bez wyjatku.
popieram idee autora tego wątku
Witam
Do autora wątku
Mówiąc kolokwialnie to "przegiąłeś pałę" z tym stwierdzeniem, że jak publikuą Twój adres to przyczyniają się do ewentualnego włamania.
To tak jakbyś oskarżył wszystkie sklepy, które mają w ofercie noże, że przyczyniają się do ewentualnego popełnienia przestępstw z wykorzystaniem tych noży.
Oprócz tego jednego punktu w pełni Cię popieram
pzdr
jestem tu nowy ale to, co czasami przeczytałem na tym forum ............................
w pełni popieram, choć nie jestem zalogowany:)
mam nadzieję że mój głos też coś znaczy
my również popieramy pomysł, ale prosba jest forum ogólne działa jak działało, niezależnie istnieją wątki dla zalogowanych i możliwość pisania gdzie się chce tu albo tam. Moglibyscie zrobic jeszcze poczte i kazdy by mial konto na priv
Szanowni współforumowicze nie jestem przeciw wypowiedzi Kangaroo ale w pełni popieram niezalogowanego autora ~pc cytuAutor: ~pc [83.175.191.*], 2007-05-09 11:55
Nic nie osiagniecie poprzez ograniczenie do logowania ,bankier ma jedną podstawowa zalete są tu prawie "wszyscy",a jak chcecie założyć kółko różańcowe lub "towarzystwo wzajemnej adoracji" to możliwości są ogromne w zasadzie niczym nie ograniczone.Natomiast posty które was obrażaja należy ignorować ... to najlepsza metoda polemika mija sie z celem w zasadzie o to niektórym chodzi.
Przyznacie że celność wypowiedzi autora jest jego podpisem jeżeli na forum zabrakłoby takich ludzi tylko z powodu braku loga to ja dziękuję za pozostałe nieciekawe towarzystwo bez obrazy. Interesują mnie tylko wyjątkowi, a jak się trafi jakiś nieudacznik (cham) to wcale nie musi się podpisać wulgaryzm go zdradzi
Zapraszam do prezentacji niekonwencjonalnych wypowiedzi
Przyoboecuję że pomyślę o nagrodzie.