• INFO! Doradca z Disneya Autor: ~asd [83.26.164.*]
    Czytajcie, co sądzicie? Ja oceniam bardzo dobrze, 500.000 warrantów w zamian za świetne wyniki, za darmo nic nie ma. jutro +20%
  • Re: INFO! Doradca z Disneya Autor: ~Qwerty [91.90.176.*]
    Plus 100000 % i wyprzedzamy cdproject. Ogarnijcie się.
  • Re: INFO! Doradca z Disneya Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    HA! I co ja zbyt optymistycznie piszę? No kto ruszy szarymi ? Co ten Pan ma robić? I jak on ma to robić to.... A gdzie tan Pan pracował i corobił? A czy jakaś nazwa sie tu nie powtarza?

No wnioski proszę, bo znowu będzie ze ja....

Spółka podpisała umowę z Panem Carlosem Ortega Urretavizcaya (dalej "Doradca") (dalej "Strony"), której celem jest świadczenie przez Doradcę usług doradczych na rzecz Spółki obejmujących ocenę portfolio produktowego Spółki, udział w procesie negocjacji, weryfikację praw własności intelektualnych podmiotów trzecich oraz świadczenie usług marketingowych dla produktów Emitenta.

Uwaga na PR

Pan Carlos Ortega jest doświadczonym menedżerem z ponad 30-letnim dorobkiem w branży rozrywki i mediów. Pełnił funkcje m.in. wiceprezesa wykonawczego Fox Network Group, która obecnie jest częścią The Walt Disney Company. Odpowiadał m. in. za rozwój kanału serialowego Fox i kanałów telewizyjnych National Geographic. Pan Carlos Ortega posiada wieloletnie doświadczenie w branży marketingu mediów, rozrywki cyfrowej i publishingu.

NO ! Co ten Pan ma oceniać??? Coś czego podobno nie ma? ( oj a jest tego dużo, w MadSwordzie, jest co oceniać)
    W Jakim celu?????
    Przypuszczam że : wy- bo-ru i roz-wo-ju Czego ??? No pewnie najlepszych, najlepiej rokujących gier...!

No i jedziem do przodu!

UWAGA PR!
  • Re: INFO! Doradca z Disneya Autor: ~Lux [5.173.188.*]
    Zaczyna robić się ciekawie czas położyć monetę na stół i kupić trochę tego cuda.
    Teraz tak myślę że może ten Doradca ma też nice gry ocenić? Te z Disneya.. ?
    Ciekawe .
    No ale jakoś nie widzę by ktoś głos w sprawie zabierał. Zmyslam czy nie zmyslam?
    Uwaga na PR / mam akcje BTC
  • Re: INFO! Doradca z Disneya Autor: ~Sherlock [37.47.18.*]
    „Doradca z Disneya”?? Przecież się pożegnał z firmą po przejęciu przez Disneya właśnie.

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/fox-network-group-poland-zarzad-kakhaber-abashidze-i-witold-kowalczuk-carlos-ortega-i-terry-downing-odeszli
  • Re: INFO! Doradca z Disneya Autor: ~Xyz [91.90.176.*]
    Haha kłamiesz sherlocku. Jest napisane ze kierował spółka( wiceprezes) która obecnie jest częścią Disneya a nie ze on doradzał Disneyowi. Wszystko napisane jest. Wiec nie kłam i nie zmyślaj. Ty działasz strasznie na sZkode spółki
    Xyz, Coś chyba nie zrozumiałeś. To ja się właśnie pytam czemu tytuł tego posta brzmi „ INFO! Doradca z Disneya” skoro z Disneyem temu panu nie było po drodze
    Ojoj, Ale ty to serio traktujesz. Zezre cię ta zemsta, zezre.
    To tylko świadczy że piszę to człowiek cieszący się z nowego info spółki. Tak jak ja. To nie ustawka, nie ogłoszenie Zarządu.To glos kibica. Nie wiesz że ludzki mózg upraszcza i interpretuje? Tak jak twój. Tylko ty masz odchył w drugą stronę. Dla mnie świat jest różowy a dla ciebie czarny i zły. Ja wybieram mój, że świadomością konsekwencji. A ty jak chcesz.
    Uwaga na PR.
    „Uproszczenie” czy „manipulacja”, to każdy sam może sobie ocenić, używając własnego mózgu, zamiast łykać propagandową sprytnie przetworzoną papkę marketingową.
    Faktem jest, że „doradcą z Disneya” to ten pan NIE JEST.

Budzi też wątpliwości jak spółka zdefiniuje jego cele. Bo tego- jak wynika z komunikatu- jeszcze nie zrobiła. Póki co tylko wynagrodzenie zostało ustalone. Zatrudnili, opłacają choć nie wiedzą jeszcze po co?
    Trudno oprzeć się wrażeniu, że osoby odpowiedzialne za finanse spółki też patrzą na świat przez różowe okulary
  • Re: INFO! Doradca z Disneya Autor: ~wiadomo [89.69.183.*]
    National Geographic mówisz? Jak ładnie układają się klocki...

W MacroGames też pojawiał się wątek NG, tam z kolei mieli robić gry na licencji NG.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/MACRO-GAMES-S-A-Zwarcie-umowy-licencyjnej-z-National-Geographic-Partners-LLC-7535694.html
  • Re: INFO! Doradca z Disneya Autor: ~Znawca [83.27.247.*]
    tylko cały czas nie rozumiecie jednej kwestii... nawet jeśli to ma być podobny wałek jaki miał miejsce na innej spółce, to zważcie na to że tam najpierw ta spółka została wyciągnięta na kapitalizacje bliską 100mln zł.. tutaj żeby zacząc sypać i zarobic jakies miliony trzeba kurs wyciągnąć za uszy z 5-8x obecny poziom.
  • Re: INFO! Doradca z Disneya Autor: ~Baja [188.146.105.*]
    No widzisz Sherlok, pomysl, na wakacje można zarobić, albo na mieszkanie jeśli potrzebujesz :) Znawca mówi że do 5 zlotych jesteś bezpieczna Nawet gdyby ktoś planował cię okraść to mu się to nie opłaca . Zaraz powiesz że kurs naciągany... Ale może warto za tysiąc kupić? Ewentualna strata mała A na wakacje jest szansa zarobić z Może uśmiech się na twojej twarzy pojawi jak odpoczniesz
    Ja nie namawiam, bo Sherlock mówi że ktoś ukradnie Mam skbjebBlocjabi to pewnie PR
    Mam akcje BLK miało być..
[x]
BTCSTUDIO -10,00% 0,19 2026-02-25 11:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.