SP500 + 2,2 % ..jeśli dojadą do + 4 % i w takim przedziale zakończą to jutro będzie tak jak dziś rano pogoń za akcjami .. tak własnie się roluje malutkich na tym świecie ... po południu znowu jakaś negatywna plotka i bęc .. żniwa jakich dawno nie widziałem już dla kapitału spekulacyjnego
Pisałem wcześniej że od 3,8 zł do 7,4 zl 15 K jak pamiętam - teraz dep, 3600 ok, ale to możesz sprawdzić
W jednym wątku jak pamiętasz chodziło o zamknięcie TBULLa 17,4 napisałeś , po zjeździe USA wycofales się , jest metodą na taki szacunek ??
Jakiś system , kiedyś korzystałem z waywig20 gość miał system
Ktoś pytał to jak obstawiacie koniec lutego ?
Chodzi mi o to czy używasz systemu który mówi kupuj sprzedaj
Ja stary kiedyś ,,Omega 3 ,, używałem teraz podglądam innych np amerbrokers
Dnia 2020-03-02 o godz. 19:26 ~Ser napisał(a): > Ktoś pytał to jak obstawiacie koniec lutego ? > > Chodzi mi o to czy używasz systemu który mówi kupuj sprzedaj > > Ja stary kiedyś ,,Omega 3 ,, używałem teraz podglądam innych np amerbrokers
dawno .. dawno temu jak grałem na kontraktach bawiłem sie w systemy sam je modernizowałem w programie Amibroker .. teraz opieram sie na analizie technicznej i w ten sposób wyznaczam poziomy wejścia i wyjścia z pozycji .. jesli chodzi o typ na koniec lutego odnośnie zamknięcia również opierał sie na AT ale ..ale .. ale .. przy stabilnym rynku po zakończeniu na takim minusie przez Stany nie było szans na stabilizacje tak samo jak nie będzie na to szans jeszcze wiele sesji obstawiam niestety .. wiec jakiekolwiek analizy będą bardzo trudne za mocno to rozbujali ... DAX jeździ po 400 pkt góra dół na jednej sesji ..gdzie obstawiam (obecnie nie gram juz na nim więc dokładnie nie powiem za moich czasów było to 30 - 35 pkt ) 40 - 50 pkt to jest zwrot 100% z inwestycji na jego kontraktach CFD wiec to sa jazdy ekstremalne ..grając raczej niewielką kwotą powiedzmy około 10 tys zł możesz w jedną sesje zrobić sobie pensje roczną całkiem fajną :) :) albo taką samą pensje przegrać ..hihihi niestety to działa w obie strony :) :) :)
Dnia 2020-03-02 o godz. 20:17 ~Ser napisał(a): > Dzięki , zysków życzę pozdrawiam > > jeszcze pozwolę się włączyć w dyskusję wg, AT bo na niej też bazuje
no cóż tak jak obstawiałem możliwe ze dojada do tych + 4 % ..posiadacze S-ek na naszych kontraktach będą mieli jutro rano pewnie powtórkę z rozrywki dzisiejszego dnia .. obstawiam że Azja dołoży w nocy swoje i luka na kontraktach UP na 99% jutro, a u nas na kasowym będzie bieg po akcje kto szybszy ten lepszy ... chyba że znowu jakąś plotkę o poranku podrzucą .. ciekawe czasy nastały ..bardzo ciekawe ..
zmienił się nam rozgrywający albo całkowicie się zwinął ..to już nie jest ta sama łapka niestety ewidentnie ....cały ruch od dołka 11,45 do 21 zł zgodnie z analizą rozegrał ..teraz trzeba będzie poobserwować bo to nie jest juz strategia i sposób gry gracza ...
Ważny opór nie przebity , pewnie to staniemy parę dni , można było atakować wyższe poziomy obroty rosły , ale ,,kolekcjoner,, może chce więcej tu kupić ?? Ameryka dostała co chciała ,-%, pod wirusa ciężko grać
Czekam
Dnia 2020-03-03 o godz. 18:22 ~Ser napisał(a): obroty rosły , ale ,,kolekcjoner,, może chce więcej tu kupić ?? Ameryka dostała co chciała ,-%, pod wirusa ciężko grać > > Czekam
dobrze kumasz .. :) :) gracz by to podciągnął pod widły i spuścił wodospadem ponownie poniżej 15 zł .... dziś to nie był sposób gry gracza
Ja S W20 na +5,% tu zerkam co jakiś czas bez Info+ czy plotki + , obstawiam konsolidację , pisales że dziś inwestor inaczej rozgrywa , ,,powściągliwy,, ZGODA. żeby dna nie testował , jak zbliża się Info + to 13 zł obronimy i wzrosty
Dnia 2020-03-03 o godz. 18:22 ghost-man napisał(a): > Dnia 2020-03-03 o godz. 18:05 ~tłumik napisał(a): > > > > > - dno i wodorosty > > jasne .. dla kogoś kto kupował po 200 to nie jest dno tylko 10 metrów poniżej dna w mule ...
"tłumik" to jest klaun ,który jeszcze publicznie się przyznaje ,że brał Tbulla po 200 zł.pewnie z marzeniami na 400 zyla heheeeee. Z jego perspektywy mając tę średnią 200 zyla nawet bym się nie wychylał na forum.