Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,90 zł , zmiana od tamtej pory: -78,12%

Re: Wirus w Chinach dogas, zamykają wcześniej otwarte szpitale.

Dnia 2020-03-02 o godz. 19:26 ~Ser napisał(a):
> Ktoś pytał to jak obstawiacie koniec lutego ?
> > Chodzi mi o to czy używasz systemu który mówi kupuj sprzedaj
> > Ja stary kiedyś ,,Omega 3 ,, używałem teraz podglądam innych np amerbrokers

dawno .. dawno temu jak grałem na kontraktach bawiłem sie w systemy sam je modernizowałem w programie Amibroker .. teraz opieram sie na analizie technicznej i w ten sposób wyznaczam poziomy wejścia i wyjścia z pozycji ..
jesli chodzi o typ na koniec lutego odnośnie zamknięcia również opierał sie na AT ale ..ale .. ale .. przy stabilnym rynku po zakończeniu na takim minusie przez Stany nie było szans na stabilizacje tak samo jak nie będzie na to szans jeszcze wiele sesji obstawiam niestety .. wiec jakiekolwiek analizy będą bardzo trudne za mocno to rozbujali ...
DAX jeździ po 400 pkt góra dół na jednej sesji ..gdzie obstawiam (obecnie nie gram juz na nim więc dokładnie nie powiem za moich czasów było to 30 - 35 pkt ) 40 - 50 pkt to jest zwrot 100% z inwestycji na jego kontraktach CFD wiec to sa jazdy ekstremalne ..grając raczej niewielką kwotą powiedzmy około 10 tys zł możesz w jedną sesje zrobić sobie pensje roczną całkiem fajną :) :) albo taką samą pensje przegrać ..hihihi niestety to działa w obie strony :) :) :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL -4,12% 3,26 2025-11-20 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.