• Zloto i srebro Autor: ~olo [89.151.38.*]
    Da zarobic zobacz na newhach.eu
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~patryk [194.59.249.*]
    Najlepiej zajrzeć do Mennicy Skarbowej. Nieraz już tutaj kupowałem złoto i świetnie na tym wychodziłem
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    A jeszcze świetniej byś wychodził gdybys nie był jej płatnym naganiacze i kupił taniej w mennicy kapitałowej
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~DamianMis [89.161.76.*]
    też uwazam, że długoterminowo no trzeba mieć ekspozycję na metale szlachetne a ja zdecydowanie jestem zwolennikiem jednak fizycznego złota i srebra i w mennicy skarbowej można liczyć na pomoc.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~marysia [5.173.248.*]
    Do kupowania złota i srebra świetnym miejscem jest Mennica Skarbowa. Ja się nigdy nie zawiodłam na ich ofercie, wszystko jest bezpiecznie i sprawnie. Przy tak wysokich kwotach jakie się inwestuje, to to jest bardzo ważne.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Gabrysia [46.204.80.*]
    Do kupowania złota i srebra świetnym miejscem jest Tavex. Ja się nigdy nie zawiodłam na ich ofercie, wszystko jest bezpiecznie i sprawnie. Przy tak wysokich kwotach jakie się inwestuje, to to jest bardzo ważne.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~PawełM [89.161.77.*]
    Jak już inwestować to w fizyczne metale szlachetne jak złoto i srebro w formie złota i sztabek. Dlatego ja systematycznie buduję swoje oszczędności w taki sposób przechowując ich wartość
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~aneteczka [5.173.248.*]
    No tak, złoto i srebro to dobre rozwiązanie by zainwestować i zarobić - tak długoterminowo. Bardzo fajnym miejscem do kupna kruszców jest mennica skarbowa. Polecam sobie sprawdzić.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Ta [31.61.176.*]
    Polecam sprawdzić jakie złodziejskie marze ma mennica skarbowa

Mennica kapitałowa lub tavex żeby nie dać się okradać
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~arek [37.120.192.*]
    Sam nie tak dawno zdecydowałem się na zakup złota w Mennicy Skarbowej i szczerze mówiąc oferta jest bardzo korzystna. Kupicie tutaj wysokiej jakości wyroby, które dostępne są w konkurencyjnych cenach
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Ta [37.47.30.*]
    Mennica skarbowa i ich złodziejskie marże to przepis jak stracić
    Porównajcie to mennicy kapitałowej i tavexu żeby nie dorabiać ich a siebie
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Lenekk [91.145.156.*]
    Według mnie w długim terminie na pewno jeszcze metale szlachetne pokażą moc, dlatego jak są lokalne dołki to dokupuję monety bulionowe zlote, co do dostępności i poziomu obsługi bardzo dobrze sprawdza sie mennica skarbowa.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Konik [37.248.173.*]
    Jak już inwestować w metale szlachetne złoto i srebro to zdecydowanie w fizyczne formy monet i sztabek. Jak szukasz dobrych okazji to polecam mennice skarbowa ze wzgledu na dostepnosc, dobre ceny i pomocna obsluge tym bardziej jak stawiasz w tym pierwsze kroki
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~kasiek [188.33.242.*]
    Złoto i srebro to chyba dobra opcja inwestycyjna. Co myślicie o ofercie Mennicy Skarbowej? Ja widziałam, że jest tam naprawdę duży wybór, wszystko wygląda 'legit', więc chyba to fajna opcja :)
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~magda [198.12.76.*]
    Złoto najlepiej jest kupić w Mennicy Skarbowej. Mają świetną ofertę, wybór jest dosyć duży, a realizacja zamówienia jest praktycznie natychmiastowa ;)
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~KamilSz [91.145.156.*]
    Ja wolę kupić fizyczne złoto i srebro w mennicy skarbowej. Dobre ceny, ale i obsługa na której pomoc realnie można liczyć w razie jakichkolwiek pytań.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~darek [199.217.104.*]
    Jeżeli chodzi o metale szlachetne to warto zajrzeć do Mennicy Skarbowej. Mają świetną ofertę, więc na pewno dobierzesz coś dla siebie, dodatkowo na dostawę nie trzeba też długo czekać co jest dużym plusem
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Odek [91.145.156.*]
    Fizycznie jak najbardziej warto inwestować w metale szlachetne, ja mogę polecić mennice skarbową gdzie można kupić srebra czy złota inwestycyjnego, ale nawet korzystam z ofert sprzedaży monet. Mennica sprawdzona a oferty i ceny przystępne, poza tym szybka realizacja zamówień

• Re: Zloto i srebro Autor: ~kamma [45.87.212.*]
    Jeśli chodzi o kupno złota, czy też srebra to bardzo dobrym miejscem do tego jest Mennica Skarbowa. Mają dobre ceny i szybką realizację zamówień, co jest bardzo dużym plusem tego miejsca
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Ta [93.174.30.*]
    Mennica skarbowa to najgorsze miejsce
    Bandyckie putinowskie marże

Wystarczy porównać
    Coininvest
    Mennica kapitałowa
    Tavex
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Abek [91.145.156.*]
    Wolę kupować złote i srebrne monety, polecam sprawdzić sobie mennice skarbową. Pozdrawiam
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~darina [198.12.76.*]
    Co do zakupu złota to ja niedawno postawiłam na Mennicę Skarbową. Oferta tutaj najbardziej przypadła mi do gustu. Dobra obsługa i szybka dostawa
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.174.30.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Long [91.145.156.*]
    Jak inwestycje złote i srebrne to tylko w fizyczne monety oraz sztabki. Mój wybór do zakupów to na ten moment mennica skarbowa.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Arek [91.145.156.*]
    Jak złoto i srebro to tylko fizyczne sztabki i monety. Odnośnie wyboru to mogę polecić mennice skarbową, dobry wybór i bezpieczne zakupy.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Patryk [31.0.85.*]
    Jak inwestować w metale szlachetne to zdecydowanie złoto i srebro. Odnośnie wyboru to mogę polecić mennicę skarbowa żeby jednak mieć monety przy sobie. Pozdrawian
  • Re: Zloto i srebro Autor: geraldotremblay [122.173.27.*]
    Myślę, że zarówno srebro, jak i złoto mają dobrą przyszłość. W czasach inflacji towary te zapewnią znacznie lepszy zwrot w porównaniu z klasą aktywów.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Nie [89.64.84.*]
    SPAM!!!
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Lens [91.145.156.*]
    Jak już kupować to tylko zlote i srebrne monety bulionowe. Mój wybór to zdecydowanie zakupy w sprawdzonej i bezpiecznej mennicy skarbowej.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~xyz [91.145.156.*]
    Jak już to tylko fizyczne złoto i srebro. Ja mam ulokowanych tak z 10% oszczędności w te aktywa i polecam, ze względu na czas dostawy i same ceny.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Nori [91.145.156.*]
    Najlepiej inwestować w złoto fizyczne, najlepiej w formie złotych monet oraz sztabek które będziecie mogli znaleźć je w ofercie mennicy skarbowej z dobrymi terminami realizacji.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~jusiek [5.173.132.*]
    Ja z tego co wiem, to na Mennicy Skarbowej jest spory wybór złota i srebra, jak ktoś szuka i jest początkujący, to chyba warto tam spojrzeć. Wiem, że dzialają bardzo dobrze i sprawnie :)
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~wiktor [185.120.147.*]
    Właśnie ja złoto kupiłem ostatnio w Mennicy Skarbowej. Szczerze mówiąc nie żałuję, obsługa jest dobra i nie musiałem długo czekać na dostawę co jest też plusem
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~zuza [146.70.107.*]
    Co do metali szlachetnych to wydaje mi się, że zainteresuje was oferta jaką posiada Mennica Skarbowa. Widziałam, że jest tutaj duży wybór i dostawa jest praktycznie od ręki
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Derek [91.145.156.*]
    Ważna jest dywersyfikacja oszczędności i inwestycji, złoto to oczywiście podstawa w formie fizycznej złotych monet i sztabek.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~mennica_skarbowa [31.0.65.*]
    Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszej Mennicy Skarbowej w której będziecie mogli kupić złote monety i sztabki w różnych wariantach odnośnie wagi oraz typów. Również posiadamy ofertę monet bulionowych z wielkiej szóstki. Pozdrawiamy serdecznie!
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Ta [31.61.242.*]
    Musisz naganiać na złodziejskie marże mennicy skarbowej
    Coininvest czy metal market ? I już nie jesteś okradany
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Denek [91.145.156.*]
    Na pewno w długim terminie da zarobić, jednak dywersyfikacja ma duże znaczenie. A jak chcesz pierwszy raz pójść w kierunku zakupu monet i sztabek to na pewno warto zajrzeć do mennicy skarbowej zarówno stacjonarnie, czy zakupy przez internet.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Bizi [91.145.156.*]
    Dywersyfikacja portfela inwestycyjnego ma ogromne znaczenie, odnośnie miejsca do zakupu warto wybierać sprawdzonych i istniejących od lat dealerów złota jak mennica skarbowa.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Jorik [91.145.156.*]
    W długim terminie to racjonalny kierunek inwestycji, na pewno warto mieć je w swoich portfelach i poszukiwania rozpocząć od mennicy skarbowej jeśli chcecie kupić złoto fizyczne w formie sztabek oraz monet bulionowych.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Honn [10.42.4.*]
    Zawsze warto się jakoś zabezpieczyć złotymi monetami bulionowymi 1 uncjowymi na czarna godzinę. Ja osobiście uważam, że warto przyjrzeć się mennicy skarbowej, gdzie masz porządną obsługi i też krótkie terminy realizacji.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~andziaa [10.42.3.*]
    Warto kupić złoto i srebro np w Mennicy Skarbowej. To bardzo fajne miejsce, bezpieczne przede wszystkim!
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~julka [91.219.212.*]
    A co powiesz na Mennicę Skarbową? Dużo osób polecało mi zakupy tutaj, ponieważ wybór metali szlachetnych jest dosyć duży i co ważne realizacja zamówienia jest dosyć szybka
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Ta [31.61.180.*]
    Tylko ten kto ci płaci
    Mennica skarbowa = złodziejskie marże
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~dariusz [107.150.30.*]
    Mój znajomy właśnie złoto zamawia w Mennicy Skarbowej. Tutaj wybór jest bardzo duży, dodatkowo dostawa też jest praktycznie od ręki
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~mennica_skarbowa [89.161.37.*]
    Jeżeli chcecie kupić złote monety i srebrne sztabki w fizycznej formie i stacjonarnie, aby sprawdzić je przed transakcją to zapraszamy do naszych punktów stacjonarnych Mennicy Skarbowej. Na pewno nasza obsługa pomoże w podjęciu racjonalnej decyzji zakupowej.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~bonita [5.173.131.*]
    Można kupić bez większego trudu w Mennicy Skarbowej. Polecam :)
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Zorek [89.161.37.*]
    Złoto w formie monet uncjowych to dobra forma inwestycji z niskim spreadem, możesz w mennicy skarbowej sprawdzić aktualne ceny. Pozdrawiam
  • Re: Zloto i srebro Autor: kamishka [77.254.192.*]
    Udało mi się skutecznie zainwestować w złoto jakiś czas temu znalazłem stronę Mennica Skarbowa i okazało się, że to będzie dobry wybór. Teraz nic tylko czekać aż cena pójdzie w góre i sprzedać z zyskiem, miejmy nadzieję, że to już niedługo.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Marta [77.65.117.*]
    Złoto jak i srebro można kupić w Mennicy Skarbowej za dobre pieniądze. Jest to długoterminowa inwestycja