• Re: Zloto i srebro Autor: ~Kołek [89.161.37.*]
    Na pewno warto dywersyfikować inwestycje, jeśli szukasz miejsca do zakupu to na pewno warto wybierać sprawdzonych dealerów złota i tutaj godnym uwagi kierunkiem jest m.in mennica skarbowa. Pozdrawiam
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~olka [185.13.185.*]
    A co powiesz na Mennicę Skarbową? Ostatnio widziałam, że wiele osób zachwala sobie takie rozwiązanie i co ważne dostawa jest praktycznie od ręki
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~maja [185.236.200.*]
    Właśnie ja też mam w planach postawić na Mennicę Skarbową. Słyszałam, że wybór jest tutaj faktycznie wielki i co ważne obsługa bardzo fachowo podchodzi do klientów
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Sonek [89.161.37.*]
    Sprawdź mennice skarbową, świetne miejsce jeśli szukasz naprawdę dobrego miejsca do zakupu złotych monet i sztabek w różnej gramaturze. Ogólnie chyba najczęściej wybierane są złote monety bulionowe z wielkiej szóstki, pozdrawiam
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Dozek [89.161.37.*]
    Jak już to warto kupować złoto i srebro w formie fizycznej, odnośnie sprawdzonego dealera złota na naszym rynku to na pewno warto też zajrzeć do mennicy skarbowej.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~olga [185.13.187.*]
    Szczerze mówiąc ja mam w planach postawić na Mennicę Skarbową. Dużo osób zachwalało sobie ich ofertę, dodatkowo też zamówienia są szybko realizowane
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Aśka [77.65.117.*]
    Złoto i srebro jeśli chodzi to monety czy sztabki możesz a dobrą kasę kupić w Mennicy Skarbowej
  • Re: Zloto i srebro Autor: volax [77.254.204.*]
    Ja też inwestuję w złoto. Robiłem ostatnio zakupy w Mennicy Skarbowej i mogę przyznać, że nawet w atrakcyjnej cenie.
    Możecie sobie sprawdzić.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Iwona [77.65.117.*]
    Złoto i srebro warto mieć przy sobie. A dlaczego? Ponieważ złoto jak i srebro zawsze ma swoją cenę i można na tym zarobić. Wato kupisz sztabki złota i srebra w Mennicy Skarbowej.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~Jonis [37.19.205.*]
    U mnie jednak w większości jest to złoto, jeśli chodzi o wybór miejsca do zakupu ich fizycznie to możecie do mennicy skarbowej się wybrać i sprawdzić aktualną ofertę.
  • Re: Zloto i srebro Autor: ~kamil [185.13.186.*]
    Jeśli mówimy o lokowaniu kapitału w złoto, zauważyłem, że Mennica Skarbowa oferuje atrakcyjne warunki. Mają szeroką gamę produktów, a także zauważalnie szybki proces realizacji zamówień.