Tak mi się przypomniało, Jak ktoś poszuka w internecie to się dowie co to za ludzie, Przypuszczam że oni robią gry Disneya. Myślicie że to amatorzy, odwalą fuszerke, albo kompletni kretyni są? Tak sobie 5 złotych zaakceptowali?. Może wiedzą ile ich praca jest warta, bo mieli sukcesy w gamingu?
Uwaga:Ta informacja może być częścią uprawianego przeze mnie PR, jak ktoś twierdzi, Może tez stanowić pożywkę do obiektywnej analizy możliwości generowania przychodów / zysków przez spółkę w dobie wirusów i w dobie postwirusowej.
Dokładnie- zarząd WZIĄŁ. Nie włożyli ani złotówki gotówki. Więc nic nie ryzykują, nawet na groszowym kursie są do przodu na czysto.
A że wycenili przytulane przez siebie akcje na 5 zeta, no mogli i na 500, równie uzasadniona sufitologia
Ale czy o czym(ś) to świadczy poza optymizmem stron umowy?
To blockchain lab ma ich finansować.
Radzę przeczytać uważnie komunikaty subskrypcji H oraz ustalenia z tą spółką. A także zmiany wprowadzone ostatnio w statucie.
Wkrótce będą pewnie kolejne równie udane emisje za wysoko wyceniane „dobra niematerialne”.
Co nie zmienia faktu, że w kasie pusto a żadnych gier (wbrew deklaracjom) nie udostępniono, choć powinny „być udostępnione” już dwie na dziś.
Sherlock akcje wzięli w zamian za zbycie swoich praw do spółki zajmującej się produkcją gier po drugie co kłamiesz ostatnia emisję objęli za gotówke po 1,5 za akcję i zgarnęli ponam milion złoty jak uprawiasz tu swoją propagandę to chociaż mów prawdę anie klamiesz
Ale kto „objęli ostatnią emisję po 1,5 zł za gotówkę”??
Zajrzyj do akt krs, to się dowiesz czemu spółka się nie chwali kto ten milion włożył :-D
Czy to nowa kasa, czy przełożona z lewej do prawej kieszeni
To, że nie znasz prawdy nie znaczy jeszcze, że ja kłamię :-D
Wydumane bzdury Pani pisze. Znów odrzuca Pani spółkę błotem Taka Pani obeznana zKRS A nie wie Pani że emisja I o której pisze gamer jeszcze nie jest zarejestrowana? To Pani generuje plotki I negatywny PR. Została Pani złapana, publicznie i nie łatwo będzie się wyprzeć. A nabywcom akcji się nie dziwie jest RODO I mają prawo zachować anonimowosc. Choć wg Pani nie mają prawa, bo są z innego obozu prawda,?
Uwaga! Mam akcje BTC
Fakty już niebawem- prosto z akt krs :-D
A tymczasem kto chętny niech wierzy w baje i opowieści naganiaczy, co to muszą sprzedać to co wzięli po 10 groszy, żeby zaraz kupić (no drożej, ale czego się nie robi żeby upozorować zainteresowanie spółką i ogłosić kolejny sukces)
Jakoś muszą przyciągnąć zewnętrzną kasę
Może lepiej sobie pokarm Taffyego :-D
Desperacja ogromna- to fakt- wśród tych, co chcieliby sprzedać to g... a nie mają komu :-D
Spółka jakoś nie chce pomóc dorobkiem. A szkoda- dwie gry z milionem pobrań zrobiłyby zyski i bez naganiaczy :-D
Najpierw pisała Pani że info z madsword to bujda i żadnej spółki nie będzie teraz jak założyli to pisze ze żadnych gier nie będzie jak będą to co Pani później będzie pisać haha zalosne miłej niedzieli życzę w przeciwieństwie do Pani mam rodzinę z którą mogę ten czas spędzić
Ktoś tu kiedykolwiek pisał że spółek nie będzie?
Przypomnij może - podaj linka- zamiast insynuować.
Ależ z całą pewnością spółek będzie cała masa.
Zastępy zagranicznych inwestorów, współpracowników, obcego kapitału w akcjonariacie i nazwisk we władzach.
Głupio bo?
Od zapowiedzi wersji beta gry do kilkunastu gier z milionami pobrań droga mniej więcej taka, jak od zapisania się do szkółki piłkarskiej do zostania Lewandowskim :-D
Póki co miliony to mamy podobnych gier w komórkach. A clash of clans tylko jeden :-D
Ale podziwiam entuzjazm- dokup papieru koniecznie, zaraz będzie nowa emisja :-D
Ps. Cukierowo i phantomsix też były, nie tylko beta