no to gosciu powiedz wszystkim która to spółka jest śmieciowa, Elemental czy Cormay. Na Elementalu prezes na górce podbijał kurs i opuszczał pokład a co do Cormaya to spółka rosnie w siłe..Widzisz gosciu jak opuszczałem pokład Elka po 2,20 zł to wierzyłes w bajki że ze śmietnika bedzie potęga, no i widzisz potęgę, j sprzedałem elka po 2,2 i kupiłem cormay po 0,97 podwójnie zarabiając, czasem posłuchaj mądrzejszych..
Kryzys już za drzwiami. Zapukał, nikt nie otworzył, więc rozwalił drzwi i wlazł. Czarny łabądz zakrzyczał... To co się dzieje teraz w Chinach to celowe działanie na sztuczne wywołanie kryzysu gospodarczego. Był SARS, MERS, świńska grypa i nic się nie działo... Za długo spowolnienia nie było, więc potrzeba sztucznego zapalnika. I nagle jest... Chiny to druga gospodarka na świecie. Uderzenie w tak wrażliwy sektor to zahamowanie i spowolnienie na całym świecie, co już widać. Odwoływanie imprez, wstrzymywanie dostaw, zamykanie fabryk. To nie jest normalne, a celowe działanie. Jeszcze parę lat temu nie do pomyślenia aby wirus grypy paraliżował zakłady i dostawy na całym świecie. Idą ciężkie czasy czy to na giełdzie czy to w życiu zawodowym i prywatnym.
Trzymajcie Cię wszyscy, otwórzcie oczy i powodzenia życzę :-)))
maxymuss to ty sobie kup pampersy skoro masz taką stabilną spółkę która nazywa sie elemental, podbili cwaniaki kurs a później spuszczanie syfa i ty mając coś takiego zle mówisz o cormay który bedzie potęgą tej giełdy - bierz chłopie przykład z cormay tam i obroty i przyszłosc a elek to napompowany balon sterowany przez cwaniaków którzy opylają trefny towar i wchodzą w spółki medyczne
Maximuss jak samopoczucie, możesz powiedzieć okiem fachowca dlaczego to ścierwo ciągle spada, czy je korona mocno zainfekowała czy co - ty chyba to skupujesz masz taką przecież okazje to papier na trudne czasy !!!