• Wyleszczona Autor: ~defenetre [178.218.226.*]
    Co do sztuki.
  • Re: Wyleszczona Autor: ~Baja [188.146.104.*]
    Tak patrzac na przekrój to nie jest źle, zobaczymy co będzie na koniec Chyba po akcjach wcześniejszych sami z jajami zostali
  • Re: Wyleszczona Autor: ~domik [94.254.233.*]
    ciekawi mnie projekt uchwał; odwołują Pana / powołują Pana/Panią - może naszej milusińskiej zaoferowali stanowisko?
  • Re: Wyleszczona Autor: ~Wujaszek [83.24.117.*]
    czym Wy się podniecacie?
    prawa zastawiona popyt w zasadzie nie istnieje, minima się pogłębiają wykres zakręca w dół, póki co to tutaj się szykuje umieralnia
  • Re: Wyleszczona Autor: ~domik [94.254.233.*]
    to spływaj z tego hospicjum ....
  • Re: Wyleszczona Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Ja tu umieralni nie widzę, i wierzę w reinkarnację jakby co ;) ;)
    Poza tym, cóż, najwyżej będzie więcej emocji potem, bo na zjazdy to chyba wszyscy jesteśmy przygotowani.

Uwaga! Mam akcje Blocka i nie zamierzam ich sprzedać, A Wy jak chcecie!
    (do tego uprawiam propagandę)
  • Re: Wyleszczona Autor: ~MKaszycka [80.238.124.*]
    domik
    Że niby mi?? Nic o tym nie wiem. No ale w sumie poprzednio też nie wiedziałam ;)
    Jakby co, to niezmiennie nie wyrażam zgody i tym razem zorientuję się szybciej ;)

A kogo odwołują? Można pospekulować. Nowi członkowie chyba jeszcze nie zdążyli się zmęczyć.
    Może pan mecenas dostrzegł pewną wizerunkową niezręczność w równoczesnym pełnieniu funkcji przewodniczącego rady nadzorczej blockchain lab i funkcji pełnomocnika współautorki poprzedniego "sukcesu" mgames p. prezes Zemsty?
    A może któryś z panów który w głosowaniu pomógł ukonstytuować radę nadzorczą "mojej" kadencji i wybrać mnie na przewodniczącą?
    A kogo powołają? Może jakiegoś obcokrajowca albo blondynkę w wieku ok. 25 lat, wnioskując ze składów w poprzednich spółkach
  • Re: Wyleszczona Autor: ~Xx [154.70.220.*]
    Teraz jest poruta wszędzie plus jakas mega manipulacja bo złoto- odwiecxne safeheaven też spadło przez oststnie dwa dni. Powinno być na odwrót. Tocwszystko kwestia czasu. Wirus wkoncu zostanie opanowany, na rynkach na jakiś czas zagości optymizm i wtedy blk ma szanse na wzrosty. Całe szczęście branża gdzie pracuje się głową jest bezpieczniejsza niż linie produkcyjne. Nie jest źle choć wygląda dramatycznie :-)
  • Re: Wyleszczona Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Ciekawe ile te doły potrwają.
    A że głowa pravuja to racja. Na dobrą sprawę to z domu pewnie nie trzeba nawet wychodzić . No I git
    Uwaga! Mam akcje tej firmy! ( ujjj.. już mi się znudziło to przypominać, ale może jakieś gł.. y nie czają )
  • Re: Wyleszczona Autor: ~defenetre [87.239.175.*]
    Rynek sugeruje wyleszczenie. Brak kasy na niskie kursy. Nie ma papiera do opchnięcia w sytuacji paniki na giełdzie
  • Re: Wyleszczona Autor: ~Baja [178.73.4.*]
    Bez przesady trochę leszczy jeszcze zostało
  • Re: Wyleszczona Autor: ~Baja [5.184.4.*]
    No to teraz wyleszczona chyba do cna. ;)

• Re: Wyleszczona Autor: ~defenetre [87.239.175.*]
    Po trzech miesiącach lepiej widać poziom wyleszczenia.
  • Re: Wyleszczona Autor: ~ZL [188.146.104.*]
    Wyleczenie 99,98%
    Ale ktoś musi sprzedać by rosło...
  • Re: Wyleszczona Autor: ~domik [5.173.136.*]
    po co ruszacie ten wątek jeszcze Kaszycka tu przyleci... ha ha ha
  • Re: Wyleszczona Autor: ~MKaszycka [80.238.124.*]
    Dla cwaniaczków, manipulantów oraz innych anonimowych „kozaków w necie a pi.d w świecie” pani Kaszycka.
  • Re: Wyleszczona Autor: ~WilkzNc [94.254.132.*]
    Idzie ostra pompa.
[x]
BTCSTUDIO 0,00% 0,19 2026-03-25 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.