• Medium Autor: ~Mx [89.74.44.*]
    https://youtu.be/2IwIwbtWGB8
    Ciekawe informacje... skryte w czeluściach internetu.
  • Re: Medium Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Toś dowalił do pieca teraz. Zepsułeś pinokio całą zabawę!
  • Re: Medium Autor: ~Daro [77.255.70.*]
    Hahaha, no nieźle ale niszczysz prace Średnioprzymroczonemu zwolnią go jeszcze.
  • Re: Medium Autor: ~Mx [89.74.44.*]
    Dla leniwych _ 34:40min
  • Re: Medium Autor: ~qwerty [109.196.85.*]
    Ale, żeś perłę wyłowił 68 views, jak ty żeś to znalazł ? :) Filmik fajny, chociaż trochę krótki, jest klimacik. Mówił coś Babieno ciekawego jeszcze? Nie mogę tego słuchać gdy 2 języki sie plączą, a ustawianie panoramy odtwarzanego dźwięku nie pomaga.
  • Re: Medium Autor: ~Rado [176.115.87.*]
    Ten zwiastun był na spotkaniu inwestorskim?
    Hahaha, na spotkaniu było coś co niedługo zostanie częściowo ukazane ale wtedy Mroczny zamilczy na forum i kurs będzie 120 zł.
  • Re: Medium Autor: ~LECH35 [5.184.9.*]
    Tak
  • Re: Medium Autor: ~Lo [195.191.163.*]
    No to mamy niespodziankę.
    Zmienili film na prywatny? Kurde, szybcy są, Babieno musi czytać bankiera.
    Ale jaja zablokowali film, nieźle czyli szpicle na Bankier.pl są naganiające na spadki czyżby Mroczny pracował dla jakiegoś TFI i szybka informacja poszła że film się odblokował ale jaja. kto widział ten już troszkę wie ale to kropla w morzu. Tu będzie w tym roku bardzo grubo.
  • Re: Medium Autor: ~www [31.186.215.*]
    Nie wiem co to było, bo jest teraz jako prywatny, ale jak jakimś cudem dokopiecie się do czegoś co nie powinno być podane do publicznej wiadomości to nie róbcie tego!
    Opowiadali tam o projekcie Film Gra oraz Medium ale to nic z tym co nas czeka w tym roku, chociaż ten materiał też bardzo ciekawy i chyba nawet tego ujawnić się boją bo zaraz blokada filmu nastąpiła. Ciekawe kto podkablował o filmie że jest dostępny.
  • Re: Medium Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    hahahaha, i kto to sprzedaje?..
    No ale Bloober musiał wiedzieć, że to jest nagrywane, inne filmy z tej konferencji nadal wiszą i mają się dobrze. Od października spokojnie było dostępne, ktoś wkleił link na bankiera i blok w godzine, ciekawe. Chociaż można ich zrozumieć, jakby sprawę podłapał jakiś portal o grach to by się zrobiło głośno i mogłoby zaszkodzić to kampanii marketingowej.
    Na pewno zaszkodziło by to tym którzy właśnie skupują sobie spokojnie, dlatego panika musiała być ładna być może jakieś TFI chcą jeszcze dokupić i od razu poleciał donos że dali film na Bankierze i leszcze zaczną kupować. Zarobić mają tylko wybrani widać po tych tajemnicach.
  • Re: Medium Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Kocham takie akcje! Ktoś zauważył też w zwiastunie Pana Dorocińskiego? :D Trailer wyglądał mega!!! Zdążyłem tylko obejrzeć trailer nie słuchałem wywiadu. Tu już jeden kolega potwierdził, że to trailer ze spotkania z akcjonariuszami.
    A miałem sprzedać jak odbije jutro :D ale nie 20 % to tu jest nic, czekam na 200 zł jak wyjdzie Medium bo po 60 już nie będzie.
  • Re: Medium Autor: ~mroczneśredniowiecz [80.52.228.*]
    Dnia 2020-02-25 o godz. 15:02 ~Daro napisał(a):
    > A miałem sprzedać jak odbije jutro :D ale nie 20 % to tu jest nic, czekam na 200 zł jak wyjdzie Medium bo po 60 już nie będzie.

Właśnie takich mędrców ogolono starą taśmą godzinę temu.

• Re: Medium Autor: ~Bob [178.235.190.*]
     Re: Medium Autor: ~qwerty [109.196.85.*] 2020-02-25 14:57
    No ale Bloober musiał wiedzieć, że to jest nagrywane, inne filmy z tej konferencji nadal wiszą i mają się dobrze. Od października spokojnie było dostępne, ktoś wkleił link na bankiera i blok w godzine, ciekawe. Chociaż można ich zrozumieć, jakby sprawę podłapał jakiś portal o grach to by się zrobiło głośno i mogłoby zaszkodzić to kampanii marketingowej.

Jak nadal wiszą to wklej link. Jak nie wkleisz znaczy piszesz bzdury
    Może źle napisałem, chodzi mi o inne filmy z tego festiwalu, a nie konferencji babieny.
  • Re: Medium Autor: ~Szok [5.173.251.*]
    Mnie totalnie kopara opadła po tym co zobaczyłem na tym filmie. Mocne to było. Prezes tlumaczyl ze w czesci byl to material z silnika gry. Jak tak gra bedzie wygladac to ja zakladam noge na noge i czekam do debiutu gry!! Po prostu MEGA to bylo!!!
  • Re: Medium Autor: ~Szok [5.173.251.*]
    Już doskonale rozumiem dlaczego mroczny tak ciężko pracuje na tym forum!!
  • Re: Medium Autor: ~Daro [77.253.188.*]
    Mroczny to będzie dobry temat na kolejną grę, dziś jeśli jeszcze nie kupił a zobaczył ten film to musiał się zrobić blady jak duch.
  • Re: Medium Autor: ~Karol [5.173.113.*]
    To co zobaczyłem, spowodowało że przelałem kasę z konta żony i dokupiłem akcji. Teraz urwie mi ja......Ale za niedługo, będzie mnie wychwalać i całować po rękach. Ha!
  • Re: Medium Autor: ~Wszechwiedzący [37.47.10.*]
    Co zobaczyłeś ? Przegapiłem newsa.
  • Re: Medium Autor: ~ppp [5.173.243.*]
    Osoby widzące przez przypadek ten materiał mogą zostawić to dla siebie? To jeszcze nie czas na dyskusje o Medium...
  • Re: Medium Autor: ~Wszechwiedzący [89.64.29.*]
    Muszę wiedzieć, bo zaraz mogą się posypać pozwy, jeśli Medium to luz ale jeśli niespodzianka to może być bardzo źle
  • Re: Medium Autor: ~Misio [37.47.24.*]
    Było nagranie z jakiejś konfy z Babieno i pokazał trailer Medium. Ten ze spotkania z akcjonariuszami. Nic o niespodziance.
  • Re: Medium Autor: ~Misio [37.47.24.*]
    A swoją drogą, niespodzianka ma być na E3 czy jeszcze przed będzie jakieś info?
    Czas pokaże. To nie do końca jest zależne od Bloobera
  • Re: Medium Autor: ~Misio [88.156.140.*]
    I jednocześnie E3 nie jest deadline'em?
    To trochę potrwa.
  • Re: Medium Autor: ~Misio [88.156.140.*]
    Chodziło mi o deadline ogłoszenia, a nie premiery. Chyba się jasno nie wyraziłem :)
    Wszystko może się jeszcze zmienić l, to nie jest deadline, ale na ten moment bardzo prawdopodobna data.
  • Re: Medium Autor: ~Blo [62.87.248.*]
    Dlaczego nie czas? Powiedziane było też ze docelowo 300 osób.
  • Materiał dla Benny Hilla! Autor: ~mroczneśredniowiecz [80.52.228.*]
    Dnia 2020-02-25 o godz. 17:02 ~Wszechwiedzący napisał(a):
    > Co zobaczyłeś ? Przegapiłem newsa.

Chyba się sturlam do Hadesu i pokażę to Benny Hillowi!!!

• Re: Materiał dla Benny Hilla! Autor: ~Wszechwiedzący [89.64.29.*]
    Możesz się sturlać nawet do jądra ziemi.
  • Re: Materiał dla Benny Hilla! Autor: ~mroczneśredniowiecz [80.52.228.*]
    Dnia 2020-02-25 o godz. 17:27 ~Wszechwiedzący napisał(a):
    > Możesz się sturlać nawet do jądra ziemi.

"ziemia" nie ma jądra bo jest materiałem sypkim
    Jądro występuje natomiast w "Ziemi", która ma kształt kulisty
    Przestań się ośmieszać.
  • Re: Materiał dla Benny Hilla! Autor: ~mroczneśredniowiecz [80.52.228.*]
    Dnia 2020-02-25 o godz. 17:38 ~Wszechwiedzący napisał(a):
    > Przestań się ośmieszać.

Przecież ja ośmieszam ciebie.
    Nawet tego nie wiesz Wszechwiedzący?

• Re: Materiał dla Benny Hilla! Autor: ~Kirs [37.30.33.*]
    Co mroczny bobku zglaszasz slowa prawdy do moderatora ? Przeciez goniles zeby szybko zablokowac przeciek a teraz glupa palisz
    Apeluję raz jeszcze. Przestań się ośmieszać.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.33.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.33.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Medium Autor: ~Mocny [89.79.162.*]
    Tutaj jednak są dziwni ludzie ... Człowieku jak coś wiesz to zachowaj to dla siebie - po co o tym paplać ?!
    Dnia 2020-02-25 o godz. 17:44 ~Mocny napisał(a):
    > Tutaj jednak są dziwni ludzie ... Człowieku jak coś wiesz to zachowaj to dla siebie - po co o tym paplać ?!

To są dwa światy i dwie logiki.
    Świat pięciolatka "wiem, ale nie powiem" i świat Sokratesa "wiem, że nic nie wiem"
    Ty żyjesz w tym drugim świecie, ale nie w rozumieniu Sokratejskim. Brak Ci mądrości i ogłady i trafnej samooceny.
    Dnia 2020-02-25 o godz. 17:57 ~Wszechwiedzący napisał(a):
    > Ty żyjesz w tym drugim świecie, ale nie w rozumieniu Sokratejskim. Brak Ci mądrości i ogłady i trafnej samooceny.

"sokratejskim" - tu nie mówimy już o Ziemi

Dziękuję, bo tak samo mówił Anytos. Był on grabarzem i ... ( doczytasz sobie resztę)

Skup się na treści a nie na auto-słowniku telefonu. Tu właśnie ujawnia się to o czym wspomniałem. Pozorny inteligent, głupiec z natury. Ostatni raz apeluję o opamiętanie.
[x]
BLOOBER -2,24% 26,20 2026-04-28 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.