W tym tygodniu powinna być udostępniona wersja beta drugiej gry, a nawet pierwszej jeszcze nie ma. Kolejny dzień mija i nie raczyli powiadomić akcjonariuszy o powodach opóźnień, ale przecież to tylko "plany"...
I jak tam znafca? Ostatnia szansa żeby sprzedać powyżej 1 zł. Jak w weekend pojawi się info o pierwszym przypadku koronawirusa w Polsce, to sie potratujecie w drodze na 30 groszy....
A kiedy info o wersji beta kolejnej opóźnionej gry?
Treść raportu:
Zarząd Blockchain LAB Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie (dalej "Emitent") informuje, iż w nawiązaniu do ustaleń podpisanej umowy z Cyber Group Studios (raport ESPI nr 15/2019 z dnia 15 października 2019) rozpoczął produkcję gry wideo o nazwie "Taffy: Feed the Kitty" na urządzenia mobilne (Android oraz iOS).
Gra oparta jest na serialu animowanym "Taking down Taffy" ( https://www.youtube.com/watch?v=LCfTqhdaClQ ) i przeznaczona jest dla graczy w wieku od 6 lat. Serial dostępny jest między innymi w kanałach Boomerang, sieci Disney’a, oraz France Television.
"Taffy to szop pracz, który z pełnym poświęceniem udaje kota, a wszystko po to, aby wieść wystawne życie w rezydencji Muchmore. Gdyby pani Muchmore, bogata właścicielka posiadłości, dowiedziała się prawdy... natychmiast wystawiłaby go za drzwi!"
Emitent planuje udostępnić wersję beta gry na platformach iOS i Android dnia 28.02.2020 a wersję finalną dnia 30.03.2020. Według szacunków Emitenta oparta o model biznesowy "freemium" gra ma potencjalny zasięg od 1 do 5 milionów pobrań.
Swietne info, może być prawdziwe !
To obóz przeciwnika powiedział że beta, nie ja...
No więc zakładając że wersja beta przechodzi testy to 30 dni do premiery oj 32 dni. To chyba starczy ,????Zastanawiam się czy nawet nie lepiej by ludzie w domu siedzieli.... Choć to trochę wredne....,No ale mogę siedzieć przecież profilaktycznie np z dziećmi pod opieką... Bo szkoły mogą zamknąć I przedszkola.
A wiadomo, nuda to straszna rzecz, właśnie mojej nudy doswiadczacie....
Mam akcje Blocka I uprawiam PR,! Ale zawsze można mieć podobne przemyślenia prawda?
No ale co miało się zmienić ? Koronawirus czy nie, inwestujesz w plotki czy w firmę, ew w produkty ? Spada wszystko bo ludzie walą po gaciach jak zwykle. Ale tym bardziej, skoro ktoś zainwestował BO wierzył w plany i perspektywy, to co w tej branży gier się zmieniło oprócz odwoływania masowych gamingowych imprez ? Co oni w fabryce stoją i potem muszą w tłum smigać żeby gry robić ? Ja może się nie znam , ale zdaje się że do produkcji potrzebna jest dobra głowa przede wszystkim. A prawdziwe pieniądze na giełdzie zarabia się, kiedy leje się krew. Teraz jest przecena na wszystko , do wyboru do koloru. Można jeszcze czekać, może to już początek totalnego krachu i wtedy za miesiąc kto ma gotówe to kupi w przecenie apple i amazona. Albo małe spółki z tzw emerging markets, gdzie polsza nasza jest właśnie..takich co mogą rynek zaskoczyć i walnąć dobrym produktem. Koniec edukacji , dobranoc i zluzujta majty.