• Wróżba Autor: ~wróżbita [185.153.151.*]
    ja wielki wróżbita przewiduję że teraz nasz miłościwi panujący krul za pomocą firm IVON, FLOWBERG i innych będzie składał protesty zażałenia na układ. Będzie nam mydlił oczy kolejny rok
  • Re: Wróżba Autor: ~szczyr [87.205.194.*]
    to bylby szczyt hamstwa !
  • Re: Wróżba Autor: ~Asdf [37.30.20.*]
    I dobrze by zrobil.
  • Re: Wróżba Autor: ~London [82.132.227.*]
    Dwa główne Banki wyraziły zgodę na porozumienie a ci właśnie głowni wierzyciele maja włożone pieniądze i w Cube i w Data Techno także nie wydaje mi się ze Cube zakończy działalności i zbankrutuje skoro poszli na układ .
  • Re: Wróżba Autor: ~aaa [87.205.194.*]
    Prawda
  • Re: Wróżba Autor: ~ppp [87.205.194.*]
    moim zdaniem zaraz poetm jak zatwierdza skutecznie układ w DTP, odwieszą kostkę
  • Re: Wróżba Autor: ~popieram [77.253.81.*]
    Będzie dokładnie tak jak opisał wróżbita. Organy ścigania, sąd i prokuratura niech sobie to zapiszą - będzie dokładnie tak jak opisał to wróżbita. Ciągłe protesty zaufanych, protegowanych krula. Zero chęci to wypłacenia kasy z układu. ZERO.
  • Re: Wróżba Autor: ~Asdf [37.30.8.*]
    Ja tez popieram Krola. Ani zlotowki niech czekaja. Niech ida teraz zale wylewac do pawelka
  • Re: Wróżba Autor: ~London [51.52.194.*]
    Ale do czego mialoby to sluzyc?
  • Re: Wróżba Autor: ~kurna [37.120.156.*]
    no i mamy protest. teraz rok w okręgówce i pewnie kolejny protest
  • Re: Wróżba Autor: ~w-kur-w [92.223.89.*]
    Kto zaprotestował ? karzeł znowu nas oszukał ?
    Nic nie moglem znalezc ? Mozesz podac jakies szczegoly ?Jesli to prawda to jaki macie przemyslenia co do przyszlosci akcjonariuszy? Nie wrozy to chyba nic dobrego...
  • Re: Wróżba Autor: ~ger [194.99.105.*]
    Pisystem rękami Michał Bazan. Kojarzycie Michała ?
  • Re: Wróżba Autor: ~asdf [31.0.33.*]
    wygląda na to ze sąd okręgowy odrzucił zażalenie Michała na przyjęty układ. tym samym uklad staje się prawomocny.
    co teraz?
    upadłość?
    Zacznijmy od poczatku, doszlo do ukladu ktory zostal zatwierdzony a ktoremu przyslugiwalo zazalenie tylko pytam sie dlaczego?
    Dalczego Pan Marek mialbym skladac protest ? przeciez zalezalo mu na ukladzie a nie na bankructwie i jasno to podkreslal ! Czemu pyta sie mialy skladac zazalenie? Nigdzie nie znalalzem informacji, ze jest zlozony wniosek o ponowne rozpatrzenie przez Sad przyjetego ukladu? Gdzie znajdujecie takie informacje?ASDF przypuszcza, ze uklad stal sie prawomocny wiec czemu mialby byc zlozony wnisek o upadlosc? Niech ktos wyjasni mi to zamieszanie.
    W momencie kiedy KNF zawiesila obrot akcjami Cube tak jakby sie poddalo ? Moze to tylko iluzja , ale przestali publikowac raporty i- sprzedali domene.Czarno to widze.
  • Re: Wróżba Autor: ~ppp [178.43.201.*]
    Dnia 2020-05-13 o godz. 10:25 ~London napisał(a):
    > Zacznijmy od poczatku, doszlo do ukladu ktory zostal zatwierdzony a ktoremu przyslugiwalo zazalenie tylko pytam sie dlaczego?
    > Dalczego Pan Marek mialbym skladac protest ? przeciez zalezalo mu na ukladzie a nie na bankructwie i jasno to podkreslal ! Czemu pyta sie mialy skladac zazalenie? Nigdzie nie znalalzem informacji, ze jest zlozony wniosek o ponowne rozpatrzenie przez Sad przyjetego ukladu? Gdzie znajdujecie takie informacje?ASDF przypuszcza, ze uklad stal sie prawomocny wiec czemu mialby byc zlozony wnisek o upadlosc? Niech ktos wyjasni mi to zamieszanie.
    > W momencie kiedy KNF zawiesila obrot akcjami Cube tak jakby sie poddalo ? Moze to tylko iluzja , ale przestali publikowac raporty i- sprzedali domene.Czarno to widze.

Dlaczego miałby się odwoływać ??? Zyskuje na czasie. Układ określa konkretne daty m.in po 30 dniach powinie wypłacić 50% zaległych wynagrodzeń. Dodatkowo po zatwierdzeniu układu zdjęty został kaganiec pani Łukaszun i Mareczek może robić co chce bez spłacania długów. PI System to spółka od dawna w grupie. Nie widziałem dokumentów w sądzie, nie miałem czasu podjechać, ale jeśli to faktycznie on złożył to ewidentne działanie na czas.
    Zapewne krul będzie robił wszystko w celu przeciągnięcia w czasie. Zapewne teraz wymyśli coś związanego z wirusem.

[x]
CUBEITG 0,33% 0,20 2019-05-06 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.