Mitoman z Ciebie. Jakbyś rozmawiał z Ciszewskim to nie pisałbyś na tym forum. Chłopie zadzwoń jeszcze do prezesa appla i tesli co tam u nich. A jak Buffet? Pozdrów też wszystkich swich kumpli z setki najbogatszych.
@MC
...i ja przepraszam - rano jestem miły jak wkurw*ony szerszeń :-)
@Taaa
Nie podpowiem Ci co zrobić z Twoimi pieniędzmi - oceń ryzyko i... zrób to co słuszne.
Ja tam bym jeszcze kupił :-)
...ale nie kupuję, bo państwowe spółki tracą i... może warto na nie zwrócić uwagę - mniej spekulacyjne, bezpieczniejsze (taaaaa... Jarek zaraz wymyśli, Mateuszek obwieści a Adrian podpisze)
Powinno rosnąć pod to:
Zarząd Śląskie Kamienice S.A. z siedzibą w Katowicach (dalej jako „Spółka”, „Emitent) w załączeniu przekazuje wykaz akcjonariuszy posiadających co najmniej 5 % liczby głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Spółki, które odbyło się w dniu 14 lutego 2020 roku:
1. Ofka Piechniczek: liczba głosów przysługujących na NWZ – 2.008.333, udział w głosach na NWZ – 43,07 proc., udział w ogólnej liczbie głosów – 17,26 proc.
Dnia 2020-02-21 o godz. 09:44 ~s3kawka napisał(a): > Powinno rosnąć pod to: > > Zarząd Śląskie Kamienice S.A. z siedzibą w Katowicach (dalej jako „Spółka”, „Emitent) w załączeniu przekazuje wykaz akcjonariuszy posiadających co najmniej 5 % liczby głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Spółki, które odbyło się w dniu 14 lutego 2020 roku: > > > > 1. Ofka Piechniczek: liczba głosów przysługujących na NWZ – 2.008.333, udział w głosach na NWZ – 43,07 proc., udział w ogólnej liczbie głosów – 17,26 proc.
A co w tym rewelacyjnego? Sami sobie emisję przegłosowali i jeszcze sami sobie laurkę wystawili jak to wspaniali są. Żenada
Prawda jest taka, że już jest mało akcji w % free float. Grubi zapakowani, ostatnie leszcze się biją przy niskich obrotach. Cierpliwi zarobią najwięcej. Podobnie było na JR Holding.
Dnia 2020-02-21 o godz. 10:05 ~s3kawka napisał(a): > ..no właśnie widzę, że Rynek inaczej niż ja odebrał info - jest prawie minus 4... > > innymi słowy... > > ..nie tego się spodziewałem :-(
A jak ty odebrałeś to info? Przecież to bez znaczenia. Sam sobie przegłosował emisję dla samego siebie i strzelił jeszcze uzasadnienie jaki to ważny jest. Żenua :)
Dnia 2020-02-21 o godz. 10:37 ~s3kawka napisał(a): > nieważne jak ja - liczyłem, że Rynek będzie kupował bez jakiejkolwiek analizy - po prostu pod info > > > > ja tu jestem na chwilę :-)