• przychody i koszty dot. softu dla NDAP Autor: ~nowy [89.228.11.*]
    Czy mógłby mi ktoś zobrazować jak wyglądałby wynik finansowy za IV kw. gdyby nie został przesunięty termin realizacji umowy dot. "Wytworzenie  i  wdrożenie  oprogramowania systemowego Archiwum Dokumentów Elektronicznych wraz z gwarancją" dla Naczelnej Dyrekcji Archiwów Państwowych z grudnia 2019 r. na luty 2020 r.?
  • Re: przychody i koszty dot. softu dla NDAP Autor: ~patyk [194.34.133.*]
    Dnia 2020-02-20 o godz. 13:58 ~nowy napisał(a):
    > Czy mógłby mi ktoś zobrazować jak wyglądałby wynik finansowy za IV kw. gdyby nie został przesunięty termin realizacji umowy dot. "Wytworzenie  i  wdrożenie  oprogramowania systemowego Archiwum Dokumentów Elektronicznych wraz z gwarancją" dla Naczelnej Dyrekcji Archiwów Państwowych z grudnia 2019 r. na luty 2020 r.?
    > jakiś wnioski bo nie kumam

• Re: przychody i koszty dot. softu dla NDAP Autor: ~nowy [89.228.11.*]
    wlaśnie próbuję dojść do jakichś wniosków. Nie wiem i pytam. Np. o to: czy i jaki koszt realizacji tej umowy po stronie SB został uwzględniony w raportach z 2019 r. a jaki będzie uwzględniony w 2020 r. (np. w I kw.). Umowa była właściwie w całości realizowana w 2019 r. Przychód jednak wpłynie tuż po zakończeniu roku. Jakie pozycje rachunku z/s uległyby zmianie, gdyby te 2,33 mln wpłyneło w 2019 r.
  • Re: przychody i koszty dot. softu dla NDAP Autor: ~rrr [31.11.130.*]
    Patyk z softblue nie umie osoba
    A ponoć wszystko wie o spółce , wniosek nasuwa się sam troll z softblue
[x]
SOFTBLUE -5,18% 0,29 2026-05-14 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.