Czy mógłby mi ktoś zobrazować jak wyglądałby wynik finansowy za IV kw. gdyby nie został przesunięty termin realizacji umowy dot. "Wytworzenie i wdrożenie oprogramowania systemowego Archiwum Dokumentów Elektronicznych wraz z gwarancją" dla Naczelnej Dyrekcji Archiwów Państwowych z grudnia 2019 r. na luty 2020 r.?
Dnia 2020-02-20 o godz. 13:58 ~nowy napisał(a): > Czy mógłby mi ktoś zobrazować jak wyglądałby wynik finansowy za IV kw. gdyby nie został przesunięty termin realizacji umowy dot. "Wytworzenie i wdrożenie oprogramowania systemowego Archiwum Dokumentów Elektronicznych wraz z gwarancją" dla Naczelnej Dyrekcji Archiwów Państwowych z grudnia 2019 r. na luty 2020 r.? > jakiś wnioski bo nie kumam
wlaśnie próbuję dojść do jakichś wniosków. Nie wiem i pytam. Np. o to: czy i jaki koszt realizacji tej umowy po stronie SB został uwzględniony w raportach z 2019 r. a jaki będzie uwzględniony w 2020 r. (np. w I kw.). Umowa była właściwie w całości realizowana w 2019 r. Przychód jednak wpłynie tuż po zakończeniu roku. Jakie pozycje rachunku z/s uległyby zmianie, gdyby te 2,33 mln wpłyneło w 2019 r.