• Słodkie wieści w Platige Autor: ~Donut [5.173.160.*]
    Dziś dzień pączka. Lukrują?
  • Re: Słodkie wieści w Platige Autor: ~fanpli [89.64.77.*]
    pomysły mają najlepsze
    naprawdę...
    https://www.youtube.com/watch?v=zmpW6qAWniE
    https://www.platige.com/pl/project/commercial-branded-content-pl-2/t-mobile-3/
  • Re: Słodkie wieści w Platige Autor: ~tikitaki [46.186.36.*]
    co już kurs spadł poniżej 10zł bo nie mają na pensje i spłaty kredytów?
  • Re: Słodkie wieści w Platige Autor: ~xxl [62.121.145.*]
    Cały czas od kilku tygodni ten sam scenariusz: wywalanie i na koniec podciąganie jedną akcją.

• Re: Słodkie wieści w Platige Autor: ~Jachu [193.107.8.*]
    Nie ma popytu. Nie ma świeżej kasy, nie ma zainteresowania. Najbardziej medialny Temat wiedźmina już zdechł... wszyscy zaczynają żyć nowym sezonem. Nowe projekty powyżej 5% nikogo nie interesują.
    Są tylko 2 wyjścia które popchną kurs na północ w najbliższym czasie.
    1. Wyniki wysoko ponad oczekiwania.
    2. Info o wieśku 2 sezon.
  • Re: Słodkie wieści w Platige Autor: ~Wwer [78.9.0.*]
    A dlaczego 2 miałaby pchnąć?
  • Re: Słodkie wieści w Platige Autor: ~fanpli [89.64.77.*]
    jak fajnie poczytać forumowych ekspertów
    hehe, nie ma co....
    prawdziwi eksperci wiedzą coraz więcej w coraz mniejszym zakresie, aż dochodzi do sytuacji, że..
    wiedzą wszystko o niczym!
    dokładnie tak można was opisać
    zero wiedzy o charakterze fundamentalnym, jakieś opinie wyssane z palca, ech szkoda w ogóle się do nich odnosić
    patrzenie przez pryzmat kursu cały czas bierze górę
    brak obiektywizmu też, jak i odpowiedzi na moje tezy w stylu ''no i co z tego?''
    że, też nikomu nie zależy na merytorycznej dyskusji, która na pewno byłaby z korzyścią
    wiedzy nigdy za dużo, ale niestety tutaj to nie przejdzie
    ja swojej opinii o spółce nie zmieniłem i choć
    osobiście nie wiem jakie będą wyniki, to spodziewam się ich na plusie
    jakie są oczekiwania?
    moje, aby były na plusie i wtedy ważna składowa popytowa zrealizuje się:
    cztery kolejne kwartały, czyli roczne wyniki na plusie z podpisem biegłego rewidenta
    to, ważny czynnik dla niektórych funduszy, aby podjąć decyzję o inwestowaniu w spółkę!
    to, moim zdaniem, a nie jakieś dyrdymały co wypisujecie, może pchnąć notowania na właściwą wzrostową ścieżkę
    trwa okres zamknięty, eksperci pewnie wiedzą co to jest?
    ale, sam znam kilku sprzedających, co nie wytrzymali marazmu i sprzedali pli, aby wejść w nestmedic!!!
    hehehe, po wzroście o kilkadziesiąt procent, niezłe: wymyślili sobie, że urządzenia do monitorowania serducha się zaczną sprzedawać, bo ludziska bojąc się wirusa z domu nie będą wychodzić...
    cóż, klasyka inwestowania >>> psychologia tłumu podążającego za plotką i przywódcą, jakim w tym wypadku jest cena akcji
    idąc tym tropem
    hehehe, to ucieczka do wirtuala i siedzenie w chacie...napędzić powinno popyt na serwis platige
    a, poważnie to nie dajmy się zwariować: platige image wycenione jest dziś na tyle co jej roczne przychody
    czy, aby to nie przesada?
    ps> jak napisałem, znam kilku sprzedających, ale kto kupuje? ich nie znam w ogóle, ale akumulacja postępuje, ktoś ma pojęcie o tym co robi i ile fundamentalnie jest warta spółka?

• Re: Słodkie wieści w Platige Autor: ~Jachu [193.107.8.*]
    No tak... Jak śmiałem pisać na tym forum, gdzie szeryf fanpli czuwa nad poprawnością merytoryczną każdego postu... A każda jego wypowiedź musi być dłuższa niż 200 znaków bo to daje +300 do platigoznawstwa... A złe słowo na Platige to dyletanctwo i pomówienia!
    Powiem więcej, Twoje zdanie na temat spółki zna każdy od kilku lat... Perełka bez minusów itd itp. Mnie bardziej ciekawią zdania innych ludzi, nawet tych co mają mała wiedzę o spółce, spekulantów, długoterminowych inwestorów, potrafią oni Dać czasem więcej swoim krótkim postem niż 5 Twoich elaboratów....
  • Re: Słodkie wieści w Platige Autor: ~Zxc [193.15.184.*]
    Fan nie odpowiedziałeś mi ostatnio co będzie jak okaże się że czwarty kwartał bedzie na minusie. Wtedy wszytkie twoje racje pójdą w łeb razem z kursem.
    Zgadzam się z Jachem, albo wyniki albo wiesiek. Najlepiej razem.
    Ale co do wieska i na tym ile zdazylem poznać relacje pli z inwestorami to podadzą cos przed premierą serialu lub w raporcie za IIIq.
    I to prawda ze nic innego nie dziala. Umowa z wielkimi gigantami jak EA, a kurs w dół, bo okazal się lekką okazją dla sprzedaży dla małego grubaska...
  • Re: Słodkie wieści w Platige Autor: ~TakietamPLIotki [94.75.95.*]
    IV będzie lekko w dol.
    Poprzedni dwa kw były zyskowne, ale nie przez Wiedźmina, tylko projekty dodatkowe.
  • Re: Słodkie wieści w Platige Autor: ~Kwaq102 [85.202.57.*]
    Fanpli z tego co pamietam to miałeś się juz nie udzielać...
  • Re: Słodkie wieści w Platige Autor: ~TissaiaDeVries [94.254.204.*]
    A sam co wnosisz mądrego na forum ? fanpli przynajmniej jakichś informacji dostarcza, a ze jego optymizm poki co nie przekłada się na kurs to inna sprawa
[x]
PLATIGE -1,32% 11,20 2025-10-10 16:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.