jak fajnie poczytać forumowych ekspertów
hehe, nie ma co....
prawdziwi eksperci wiedzą coraz więcej w coraz mniejszym zakresie, aż dochodzi do sytuacji, że..
wiedzą wszystko o niczym!
dokładnie tak można was opisać
zero wiedzy o charakterze fundamentalnym, jakieś opinie wyssane z palca, ech szkoda w ogóle się do nich odnosić
patrzenie przez pryzmat kursu cały czas bierze górę
brak obiektywizmu też, jak i odpowiedzi na moje tezy w stylu ''no i co z tego?''
że, też nikomu nie zależy na merytorycznej dyskusji, która na pewno byłaby z korzyścią
wiedzy nigdy za dużo, ale niestety tutaj to nie przejdzie
ja swojej opinii o spółce nie zmieniłem i choć
osobiście nie wiem jakie będą wyniki, to spodziewam się ich na plusie
jakie są oczekiwania?
moje, aby były na plusie i wtedy ważna składowa popytowa zrealizuje się:
cztery kolejne kwartały, czyli roczne wyniki na plusie z podpisem biegłego rewidenta
to, ważny czynnik dla niektórych funduszy, aby podjąć decyzję o inwestowaniu w spółkę!
to, moim zdaniem, a nie jakieś dyrdymały co wypisujecie, może pchnąć notowania na właściwą wzrostową ścieżkę
trwa okres zamknięty, eksperci pewnie wiedzą co to jest?
ale, sam znam kilku sprzedających, co nie wytrzymali marazmu i sprzedali pli, aby wejść w nestmedic!!!
hehehe, po wzroście o kilkadziesiąt procent, niezłe: wymyślili sobie, że urządzenia do monitorowania serducha się zaczną sprzedawać, bo ludziska bojąc się wirusa z domu nie będą wychodzić...
cóż, klasyka inwestowania >>> psychologia tłumu podążającego za plotką i przywódcą, jakim w tym wypadku jest cena akcji
idąc tym tropem
hehehe, to ucieczka do wirtuala i siedzenie w chacie...napędzić powinno popyt na serwis platige
a, poważnie to nie dajmy się zwariować: platige image wycenione jest dziś na tyle co jej roczne przychody
czy, aby to nie przesada?
ps> jak napisałem, znam kilku sprzedających, ale kto kupuje? ich nie znam w ogóle, ale akumulacja postępuje, ktoś ma pojęcie o tym co robi i ile fundamentalnie jest warta spółka?