do 3zlp popyt 12tys śmiech na sali :-) a do 10zlp na sprzedaży 211tys nie ma komu upchać akcji para banku :-) ps.przecież oni nawet na waciki nie zarabiają :-)
Slepy nie widzi ,ze cala gielda wali sie . Moze tak uswiadomisz nas na czym zarobiasz moze na Cd projekt , albo Dino cwaniaczku Ile na tych spolkach jestes w plecy bo ponoc te balony kupiles ???
Pisałem ze bedsie zwala wszędzie ... ja sprzedałem swoje wszystkie akcje dwa tyg temu .... W sensie wszystkich spółek i siedzę i patrzę .... czekam na dużo niższe poziomy ... Ale to dopiero będzie spadało raczej ..... w tym tyg Chiny nie rusza z produkcja i zacznie już Europie doskwierać brak dostaw ..... zaczyna się panika
Co za debilne teorie ze glowa boli ,a od kiedy elektownie , kopalnie maja famy wiatrowe , wiekszego dylanactwa to juz tu dawno nie widzialem !!! A ty spalcisz trollu jak ci wrzuca do rachunku za prad ,ze tak cie odpowiem adekwatnie do twego rozumowania , bo tu nie ma co sie silic na jakas logike !!!!
Fakty niektore energetyki maja troche farm wiatrowych, o malej w sumie wartosci juz kupionych i nie potrzebuja na to kredytow . Idz gdzie indziej szukac glupich bo tu nie znajdziesz koles !!!
Oczywiście istnieje też inny scenariusz tłumaczący tak niskie wyceny. Mówi on, iż inwestorzy przereagowali i ich obawy są nieadekwatne do rzeczywistej sytuacji. Wyceny niektórych spółek jednak tak mocno odbiegają od wskaźników C/WK, że ta pomyłka musiałaby być gigantyczna. Faktem jednak jest to, że szeroko rozumiane "ryzyka polityczne" to sprawa dość płynna i jeżeli pojawią się pozytywne dla spółek sygnały od rządu bądź zarządów niewykluczone, że część giełdowych strat zostanie odrobionych. Spółki z C/WK poniżej 0,25 musiałyby jednak wzrosnąć przeszło czterokrotnie, by wycena giełdowa odpowiadała ich wartości księgowej.
Co ty tak nieustannie nadajesz zyczysz bankructwa Bosiowi , ty trollu popatrz ile ci juz kasy odplynelo z CD prjekt , wreszcie sie poznali na tym balonie i zlamali wsparcie na 300 zl ,a anale z Ipopemy wydali rekomendacje sprzedaz z cena 212 zl . No jak tam cwaniku , zulu jeden to ile w plecy , bo jak lecimy na dol to lecimy , a twoj mocno nadmuchany balon CD projet to ma z czego spadac tak do 200 zl spadki to sie naleza jak psu buda koles !!!!
Pisałem tutaj o 4 z przodu dwa miesiące temu to wszyscy się śmiali. Mamy już 5 z przodu ale spokojnie dojedziemy niżej , jak virus przyjdzie do polski i ludzie przestaną chodzić do restauracji to Sfinks który już jest praktycznie bankrutem, zbankrutuje już oficialnie i 130 mln rezerwy. Jak myslicie gdzie się kurs zatrzyma? bliżej 4.01 czy 4.99. Żarty sie skończyły. To wszystko nie wygląda dobrze.