Spadło na 2,91 więc zapierniczyłem na kupno 10 000 X 2,80 , 10 000 X 2,93 i 10 000 X 2,94 zł. raptownie się zrobiło 3,05 zł. !!!!!!!!!! nikt nie kupuje -NIKT ! a jak się pojawiają obce wysokie zlecenia to głupota i ciemnota się kończy natychmiast. Taka jest prawda i NIE dociekajcie / doszukujcie się innych możliwości. Wczoraj też postawiłem na K 3 X po 100 000 szt. z otwartego i było to samo. Czekam na spadki i zrobię to samo -będę jednak dobierał na takich zjazdach. Koniec -kropka. // wszystkie zl. od 10 000 sztuk w arkuszu były moje- wczoraj i dzisiaj. Pozdrawiam - Jack.
13 lutego był taki obrót. musiał przejść poza sesją. ale do tej chwil nikt się do tego nie przyznał, to znaczy, że to nie kupował Józek ani sama spółka. to była prywatna transakcja, być może jakieś fundusze przerzucały między sobą.
2 pakiety o godz. 15,33. 13.02.2020 poszły normalnie na sesji S/K bez dodatkowych warunków. Fundy się wymienić nie mogły bo tyle akcji już nie mają !!!. Tylko joSSek - nikt więcej. To wszystko to Ch... zobaczcie i przeczytajcie dzisiejsze info o 100 000 000 zł. netto !. gdzie kapitalizacja całeho badziewiaja to 280 000 000. zł. ale jajka -kurs dzisiaj powinien rosnąć o przynajmniej 50 % a tu co się dzieje ???.
co Z ...... zrobi z kasą ? to co zawsze -okradnie nas, przeznaczając PLN na kapitał zapasowy ! czyli dla siebie. Później kupi ziemię za 50 000 000 i sprzeda za 10 000 000 żeby zaniżyć kurs akcji !!! oto jego przewidywalne działania ,które już miały miejsce a .............. czeka prokurator ,sąd i urząd skarbowy. CYRK w PL.
ja sie dziwie ze wszyscy sie dziwią ze nie ma komunikatu co sie stało z tymi 1 200 000 akcjami,
ale taka ilość to raptem 1,35 % ogólnej liczby akcji,
jeżeli to była transakcja na słupa albo kogoś z prawie czystym kontem to żadnego komunikatu nie będzie,
nie będzie bo nie musi być,
i dajcie pokój swoim domysłom,
Czyli joSSek ma 97,50 % w/g wszystkich wyliczeń. Skąd te Wasze 5 to nie wiem jak zliczacie ?. A to że jest obowiązek informacyjny od posiadanych 5 % akcji to każdy głupi wie -zawsze tak było i jest nadal ( dla mądrości Gospodarza Rolnego ). Chodziło mi o to ,że nikt inny oprócz k...nl...i nie ma tyle akcji .Robi co chce i nie liczcie na zmiany - jak opier...i za 100 000 000 to kurs może 4,50 >??? bo tak mu się spodoiba. Co by nie było to WYLECZYŁEM z palenia głupa -ciemnoty z kursem 2,XX pln.
Dzisiaj czas na zakupy - Badziewiak równoważył się na 2,20 a tam było moje zlecenie ukryte ,widoczne 10000 szt. ale nie weszło. To wszystko ściema ,ustawiłem się później na 2,81 i ch ..... kupiłem -NIC ! ustawka na 2,82 -3 -4 tyle w temacie. Nadal czekam i czaję się ,jak walnie to dobiorę ,a co ?. Na emeryturkę będę miał ,jeżeli ła.....nie ściągnie z GPW ???. Krew się leje a nóż dalej spada i nikt go nie łapie. Panika trwa a korona rządzi na całego. Co jakiś JWC jak W-20 nspadał prawie 6% .