No i pięknie, teraz na Merlinie robimy to samo w perspektywie najbliższych 6-8 tygodni co tutaj, więc zapraszam zarobionych, odważnych i chciwych. Eciakowi trzeba dać trochę odpocząć, plan na Merlina mamy na minimum 1zł, potem zrzut i wrócimy tu po 3,5 :)
Dobrze gadasz kolego, widzę, że nie od dziś handlujesz :) Ilość łapek w dół pod moim powyższym postem świadczy o zakochaniu się niektórych w spółeczce, a niestety na giełdzie można się na tym przejechać. Jak wyżej kto odważny, ten zarobi drugie tyle na Merlinie a reszta niech sobie trzyma papier gdy inni będą realizować zysk zaniżając kurs by zarobić gdzie indziej. Ja eciaka dawno sprzedałem, Merlin sam sobie lepiej poradzi bez TJSów i blokczeina i ostatnie dni dobrze o tym świadczą. Czasu i tanich akcji coraz mniej.
Zakochanie odbywa się w stosunku do wskaźników, a nie samej spółki. Wracaj lepiej na swojego Merlina :) taka świetna spółka przecież nie potrzebuje naganiaczy, prawda?
Specjalnie zebrali wszystko do 2,50, bo na 2,60 są już widły. Tutaj będzie jeszcze grubo :) Trochę tak dziwnie pisać sam ze sobą, ale ktoś może chociaż czyta haha :) Cisza na tym forum jest przerażająca, ale może to i dobrze.
Piękny ten Merlin, groszówka bez ciągłych notowań, a kapitalizacji 36mln. Jak patrzę na takie spółki to wierzę w ec2. Tego Merlina niedługo zdejmą z giełdy pewnie. No ale nie o tym....Panowie (bo tu raczej nie ma Pań) mamy spekułe na forum...beda wzrosty
Gmac, a pamiętasz te czasy gdy eciak stał po trzydzieści pare groszy i pies z kulawą nogą nie chciał go obszczać? Całe dni pod rząd ani jednej transakcji nie było albo srali po 2szt, ledwie wybronił się przy takich osiągach przed 2 fixami. Pamiętasz, jak 1000zł można było zwalić tu kurs prawie do zera? Ja pamiętam i ten czas minął, tak jak teraz mija na Merlinie :)
Hej, a możesz napisać, czemu wg ciebie im nie pasowało zostać na 2,50 tylko zjechać znowu prawie na 0 dzienne? I co im przeszkadza być tuż pod widłami?