• Odważni zarobią Autor: ~Manson [5.174.152.*]
    No i pięknie, teraz na Merlinie robimy to samo w perspektywie najbliższych 6-8 tygodni co tutaj, więc zapraszam zarobionych, odważnych i chciwych. Eciakowi trzeba dać trochę odpocząć, plan na Merlina mamy na minimum 1zł, potem zrzut i wrócimy tu po 3,5 :)
  • Re: Odważni zarobią Autor: ~bolek [94.246.151.*]
    wg mnie paliwo wyczerpane teraz posiedzi 2 zł a potem spadek na 1 by w okolicach kwietnia maja znow na 2 zł
  • Re: Odważni zarobią Autor: ~Manson [91.189.29.*]
    Dobrze gadasz kolego, widzę, że nie od dziś handlujesz :) Ilość łapek w dół pod moim powyższym postem świadczy o zakochaniu się niektórych w spółeczce, a niestety na giełdzie można się na tym przejechać. Jak wyżej kto odważny, ten zarobi drugie tyle na Merlinie a reszta niech sobie trzyma papier gdy inni będą realizować zysk zaniżając kurs by zarobić gdzie indziej. Ja eciaka dawno sprzedałem, Merlin sam sobie lepiej poradzi bez TJSów i blokczeina i ostatnie dni dobrze o tym świadczą. Czasu i tanich akcji coraz mniej.
  • Re: Odważni zarobią Autor: ~Heheh [31.182.155.*]
    Zakochanie odbywa się w stosunku do wskaźników, a nie samej spółki. Wracaj lepiej na swojego Merlina :) taka świetna spółka przecież nie potrzebuje naganiaczy, prawda?
  • Re: Odważni zarobią Autor: ~nono [194.9.245.*]
    Ktoś chyba wstał lewą nogą i się zesr..ł :(
  • Re: Odważni zarobią Autor: ~EC2 [89.187.234.*]
    Tacy muszą odpaść taka kolej rzeczy ... ;)
    O, a to co się stało :D
    Chyba najśmieszniejsza spółka jaką miałem do tej pory :)
    Specjalnie zebrali wszystko do 2,50, bo na 2,60 są już widły. Tutaj będzie jeszcze grubo :) Trochę tak dziwnie pisać sam ze sobą, ale ktoś może chociaż czyta haha :) Cisza na tym forum jest przerażająca, ale może to i dobrze.
  • Re: Odważni zarobią Autor: ~Gmac [188.146.45.*]
    Dobrze że cisza, tu chyba dużo takich co czytają tylko i czekają, i chyba jest na co...
    Czekajcie sobie, czekajcie ;)

A u nas dalej wzrosty: https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=MERLINGRP
  • Re: Odważni zarobią Autor: ~Gmac [91.192.3.*]
    Piękny ten Merlin, groszówka bez ciągłych notowań, a kapitalizacji 36mln. Jak patrzę na takie spółki to wierzę w ec2. Tego Merlina niedługo zdejmą z giełdy pewnie. No ale nie o tym....Panowie (bo tu raczej nie ma Pań) mamy spekułe na forum...beda wzrosty
    Gmac, a pamiętasz te czasy gdy eciak stał po trzydzieści pare groszy i pies z kulawą nogą nie chciał go obszczać? Całe dni pod rząd ani jednej transakcji nie było albo srali po 2szt, ledwie wybronił się przy takich osiągach przed 2 fixami. Pamiętasz, jak 1000zł można było zwalić tu kurs prawie do zera? Ja pamiętam i ten czas minął, tak jak teraz mija na Merlinie :)
  • Re: Odważni zarobią Autor: ~Ecuś [37.47.232.*]
    Hej, a możesz napisać, czemu wg ciebie im nie pasowało zostać na 2,50 tylko zjechać znowu prawie na 0 dzienne? I co im przeszkadza być tuż pod widłami?
[x]
SEDIVIO 1,00% 10,10 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.