• Dziś pęknie 0.5 Autor: ~eeeeeeeeeeeeeeeeeeee [213.158.197.*]
    pozdro
  • Re: Dziś pęknie 0.5 Autor: ~zenek [194.181.101.*]
    mam prośbę mógłbyś podać jeszcze jutrzejsze wyniki losowania lottto?
  • Re: Dziś pęknie 0.5 Autor: libra314 [188.147.52.*]
    Zobacz wątki dotyczące PL Group SA Zobacz profil PL Group SA

Autor: ~upser [213.158.197.*] 2018-12-05 17:02
    Opublikowano przy kursie:  0,56 zł , zmiana od tamtej pory: -8,21%  

Autor: ~strach [213.158.197.*] 2019-02-07 09:28
    Opublikowano przy kursie:  0,48 zł , zmiana od tamtej pory: 7,08%    

Autor: ~abc [213.158.197.*] 2019-06-12 11:04
    Opublikowano przy kursie:  0,32 zł , zmiana od tamtej pory: 58,64%  

Autor: ~jw [213.158.197.*] 2019-11-07 11:22
    Opublikowano przy kursie:  0,60 zł , zmiana od tamtej pory: -14,90%

i wiele wiele innych.

• Re: Dziś pęknie 0.5 Autor: ~kolo [83.14.105.*]
    a tymczasem Wasz "straszak" ma dość czekania i próbuje wywalić pakiecik..
    ale tak tak zbierają! od lat!

ale biedni - dwoją się i troją by zachęcić do zakupów ( nawet podbitkę piękną zrobili ) a niewdzięcznicy odbierać nie chcą i popyt zerowy cały czas...zła ulica! :P
    sorry - musicie dać syfa znowu na 0,3x bo inaczej nici z sypania ;)
  • Re: Dziś pęknie 0.5 Autor: ~Romek [31.183.154.*]
    Dnia 2020-02-19 o godz. 13:56 ~kolo napisał(a):
    > a tymczasem Wasz "straszak" ma dość czekania i próbuje wywalić pakiecik..
    > ale tak tak zbierają! od lat!
    >
    > ale biedni - dwoją się i troją by zachęcić do zakupów ( nawet podbitkę piękną zrobili ) a niewdzięcznicy odbierać nie chcą i popyt zerowy cały czas...zła ulica! :P
    > sorry - musicie dać syfa znowu na 0,3x bo inaczej nici z sypania ;)

Jesteś pewien, że to inni się dwoją i troją, a nie ty? Trochę dziwne, że swoje problemy przenosisz na innych. :))

• Re: Dziś pęknie 0.5 Autor: ~Kolo [31.60.229.*]
    Ja tylko pisze - a post był o sprzedających - robią co mogą by upchnąć akcje...src - gość się „ciut” pomylił ale Ty to od 2 lat zapowiadasz lada moment złotówkę i wciąż nic :P
  • Re: Dziś pęknie 0.5 Autor: ~src [5.184.199.*]
    Pomylilem się ale mam podstawy by mówić o złotówce. Prezes bral sporo po tej cenie, wyniki też uzasadniają taka kapitalizacje. Kiedyś musi to nastąpić
    Przeczytaj dokładnie raport skąd zyski...główny pakiet prezes ma za aport...wiec te Twoje podstawy są bardzo słabe ( w sensie tylko Ty i garść ulicy je widzi ) a jednak gość miał solidniejsze podstawy ze spadnie poniżej 0,50- bo to akurat serio kwestia czasu przy takim waleniu towarem non stop...
    Słabe? 3mln zysku A spółka ile warta ma tą chwilę? FF niski bo prezio ma większość i sporo brane po 1 zł w emisji. Biznes rentowny, plany rozwoju powoli ale są realizowane. Jeśli ktoś robi nas w wała to już nie moja wina tylko rzekomego oszusta. Ja podejmuje decyzje na podstawie wiedzy ogólnodostępnej a ta prezentuje się dobrze.
  • Re: Dziś pęknie 0.5 Autor: ~Romek [188.95.25.*]
    Dnia 2020-02-19 o godz. 21:10 ~Kolo napisał(a):
    > Ja tylko pisze - a post był o sprzedających - robią co mogą by upchnąć akcje...src - gość się „ciut” pomylił ale Ty to od 2 lat zapowiadasz lada moment złotówkę i wciąż nic :P

Piszesz na 2 zmiany, masz czas, żeby spać? :))
    Ciekawe jest też to, że najwięcej tematów zakładasz ty i twoje wcielenia, a piszesz o tym, że to inni się dwoją i troją.

To jak to z tobą jest, kolo? Jaki jest twój cel siedzenia tutaj i przepalania życia? :))
    no cóż...taki sobie cel obrałem by przynajmniej na kilku spółkach ( smrodkowych ) ostrzega leszczynę by nie wtopiła!
    mnie kiedyś ktoś tak uchronił przed mega wtopą - więc "podaje" dobre chęci dalej ;)
    skoro i tak tylko siedzę przed wykresami ( gpw jest moim etatem ) to sobie piszę...

a tu to już powinno być wstyd prezesowi za te ohy i ahy gdy jest tylko " rozwolnienie" na akcjach
    wywiady, konferencje a teraz cisza jak makiem zasiał i nic się nie dzieje ( a mamy już koniec lutego )
    Dnia 2020-02-20 o godz. 09:06 ~kolo napisał(a):
    > no cóż...taki sobie cel obrałem by przynajmniej na kilku spółkach ( smrodkowych ) ostrzega leszczynę by nie wtopiła!
    > mnie kiedyś ktoś tak uchronił przed mega wtopą - więc "podaje" dobre chęci dalej ;)
    > skoro i tak tylko siedzę przed wykresami ( gpw jest moim etatem ) to sobie piszę...
    >
    > a tu to już powinno być wstyd prezesowi za te ohy i ahy gdy jest tylko " rozwolnienie" na akcjach
    > wywiady, konferencje a teraz cisza jak makiem zasiał i nic się nie dzieje ( a mamy już koniec lutego )

Jeśli byłbyś taki bezinteresowny, jakiego próbujesz grać, to "ostrzegałbyś" również wtedy, kiedy spółka rośnie.
    A ty wtedy znikasz.

I to zapewne z bardzo prostego powodu: najpierw "ostrzegasz" (czytaj naganiasz), aby wystraszyć kogoś, licząc, że wpadnie trochę akcji po niskim kursie. A gdy widzisz odbicie, siedzisz cichutko, aby sprzedać to, co wyrwałeś od kogoś zmęczonego twoim "ostrzeganiem". I tak w kółko.

Powiedz, jak to jest być takim obłudnym typem, który zarabia na nieszczęściu i stracie innych?

nie oceniaj innych swoją miarą proszę...
    przed podbitką też nie pisałem - byłem na urlopie...
    zresztą czy przed czy po czy w trakcie podbitki nic się nie zmieniło w spółce!
    jak zacznie być bardziej wiarygodna spółka jak i prezes to chętnie o tym napisze - teraz nie widzę potrzeby kupna tego bo nie lubię kopać się z koniem ( sypiącym te mega ilości ) i kisić miesiącami kasy...jest hossa na małych i NC to miałbym robić g z twarzy dla tych kilku procent? no prosze...

niech prezes zacznie działać i informować bo coś wszystkie tematy stanęły w miejscu...skup też cisza...a nibyu takie niedowartościowanie! z czym o chce na główny parkiet iść???
  • Re: Dziś pęknie 0.5 Autor: libra314 [188.147.52.*]
    Znowu kłamstwa kolo. Wcześniej pisałeś, że masz kupione akcje po 0,6x .Była podbitka to czemu żeś nie sprzedał??? Ty już sam nie wiesz w jakiej rzeczywistości żyjesz. Raz masz a raz nie masz, raz chcesz kupić a raz już nie chcesz. Siedzisz 24h na forum. To wg. Ciebie jest normalne????
    Pisałeś wczoraj że do zobaczenia za 6 miesięcy. Bądź konsekwentny i dotrzymaj słowa.
    Dnia 2020-02-20 o godz. 10:14 ~kolo napisał(a):
    > nie oceniaj innych swoją miarą proszę...
    > przed podbitką też nie pisałem - byłem na urlopie...
    > zresztą czy przed czy po czy w trakcie podbitki nic się nie zmieniło w spółce!
    > jak zacznie być bardziej wiarygodna spółka jak i prezes to chętnie o tym napisze - teraz nie widzę potrzeby kupna tego bo nie lubię kopać się z koniem ( sypiącym te mega ilości ) i kisić miesiącami kasy...jest hossa na małych i NC to miałbym robić g z twarzy dla tych kilku procent? no prosze...
    >
    > niech prezes zacznie działać i informować bo coś wszystkie tematy stanęły w miejscu...skup też cisza...a nibyu takie niedowartościowanie! z czym o chce na główny parkiet iść???

Nos ci rośnie :))

Pękło?
  • Re: Dziś pęknie 0.5 Autor: ~eeeeeeeeeeeeeeee [213.158.197.*]
    no i co ze nie peklo? podbijanie kursu 100 akcjami xD smiechlem - peknie jutro.
    To że nie trafiłeś. A jak jutro nie pęknie ? Co wymyślisz?
  • Re: Dziś pęknie 0.5 Autor: ~manola [83.16.238.*]
    tyle jest nagonione zła na spółkę, że faktycznie musiało pęknąć - zrobiono to w stylu pisiorów - każdego można posadzić.
    no lobby spadkowe - zróbcie to raz porządnie - bo nazwę was zwykłymi naganiaczami. Oczywiście jeżeli macie akcje. podejrzewam jednak, że czekacie na frajerów którzy wam oddadzą za darmo. Koło do roboty.
    No wodospad niesamowity
    no tak src w twych notowaniach to jak zawsze jest wzrost :D
    minęło już 1 zeta i podąża na 2,50 ??

ja faktycznie znikam...bo jak śpiewał Kazik "głupi nie wie, że jest głupi a mądry to wie" - wiecie swoje to kupujcie to badziew...przepraszam perłę :P
  • Re: Dziś pęknie 0.5 Autor: ~src [46.134.94.*]
    Dziwię się tobie że taka słaba spółka a tak mocno się tu udzielasz. Nie mam problemu z krytyką spółki ale Ty nawet jej nie potrafisz skrytykować. śmieszkujesz sobie, drwisz i narzekasz. Nie pasuje? Nareczka
    przecież oni obrzydzają, bo chcą kupić -obecnie są grane inne spółki - przyjdą i tutaj. nie ma powodu aby spółka spadała - proste - jak mam, szukam pozytywów - chcę kupić tanio bo mnie interesuje to piszą i obrzydzam, a jak mi zapłacą, to piszę i piszę jak ten błazen.
  • Re: Dziś pęknie 0.5 Autor: ~Kolo [31.60.140.*]
    No i już pod 0,50...jeden dzień się gość pomylił...src to kiedy 1 zeta? :P
    Koło - dzięki, że oddałeś. Może już się zamkniesz. Dopiąłeś swego.
    Czego miałem dopiąć? To było pewne jak podatki...
[x]
PLGROUP -13,64% 0,29 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.