• Coś nowego dodali Autor: ~Gamer [31.60.68.*]
    https://pl.linkedin.com/company/btc-studios

Są na jakiejś konferencji aniołowie biznesu na łotwie
  • Re: Coś nowego dodali Autor: ~TigerOfNC [5.173.168.*]
    To w tym momencie kolego ujawniłeś się. Kto śledzi, ze dodali jakies zdjecie na Linkedin i dzieli sie z tym na forum:) To juz jest desperacja:)
  • Re: Coś nowego dodali Autor: ~Gamer [31.60.68.*]
    Nie wiem inwestor który zainwestował w tą spółkę pieniądze!!!!
    Widzę że już w paranoje popadacie jakąś masakra tu jest nie wiem czy wy z psychiatryka pouciekaliscie
  • Re: Coś nowego dodali Autor: ~MKaszycka [80.238.124.*]
    Gamer,
    O 15.30 ogłaszałeś, że już sprzedałeś i spółka cię nie interesuje.
    To się ludzie dziwią
    Re: Czy podszywanie się pod czyjś nik to przestępstwo? 0 0~Gamer odpowiada ~PC 2020-02-12 15:23 IP 194.4.62.*
    Ja piszę o swoim przypadku każdy inwestuje na własną odpowiedzialność ja nie jestem od ścigania przestępstw ja tylko inwestuje zainwestowałem tu nie wielki kapitał liczę na szybki zarobek czysto spekulacyjny co dalej się stanie że spolka mnie nie interesuje kupiłem akcje sprzedalem
  • Re: Coś nowego dodali Autor: ~Gamer [194.4.62.*]
    Gdzie tu napisałem że sprzedałem podałem tylko przykład że kupuje akcje sprzedaje jestem inwestorem krótkoterminowym a nie ze sprzedałem akcje blockchain gdybym sprzedal to bym się nie udzielał tutaj nie tracę czasu na spółki których nie mam w przeciwieństwie do was
    Ostatnia linijka twego postu, który wkleiłam wyżej
  • Re: Coś nowego dodali Autor: ~Dobrodziej [199.167.137.*]
    Panie Gamer, co się pan tak nerwujesz ? Przecież jeśli wierzysz pan w tę spółeczkę i ufasz jej zarządowi ( i kto tam jeszcze za tym stoi) we wzrosty do nieba, gdzie latają napompowane mocno baloniki, to powinieneś pan wyluzować, napić się hawańskiego drineczka z palemką i spokojnie czekać na wzrosty. Po co to gardłowanie i nerwy... No, chyba , ze pan nie ufasz spółeczce, bo wiesz, ze nie jest budowana na skale, tylko na balonikach, no to wtedy rozumiem nerwy, proszę szanownego pana dzieja - dobrodzieja. To insza sytuacja, wtedy nerwy rozumiem. A na nerwy może okowita lepsza będzie niż hawański drineczek... Po polsku:)
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.