• Perspektywy wzrostu? Autor: ~rekinek [5.173.201.*]
    Czy obecna kiszonka jest etapem do kolejnych wzrostów? Nie widać żeby ludziska sypali, ale z drugiej strony popyt też nie napiera.
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Xx [188.147.111.*]
    Jestem w szoku że jeszcze nikt nie zdążył tu napisać że to wszystko oszustwo i trzeba uciekać :-)
    Tu nie ma specjalnie z czego wróżyć. Nie ma obrotów, ff niski, tak na prawdę to dopóki nie wyjdą pierwsze gry, to jest wróżenie z fusów.
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~rekinek [5.173.201.*]
    Pierwsza gra... w tym miesiącu będzie pierwsza jaskółka, zobaczymy
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Money [195.245.217.*]
    Dziś raport za kwartał IV. A ktoś zwrócił uwagę jak się freefloat podniósł ?
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Lopez [91.90.176.*]
    To chyba nie za dobrze patrząc na całość ? Co nie ?
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Wolf_of_NC [147.252.213.*]
    Dobre. FF nie zmienil sie. Jeszcze te akcje nie sa dopuszczone do obrotu !!!
    Mysle, ze FF jest to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo maly.

Kupowali ostatnio po 1.5 zl to musza napompowac do 15 zl aby wywalic to w rynek.

• Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Baja [188.146.104.*]
    Czyli że nowe akcje w tej statystyce bankiera dodane są do FF?

To by było logiczne.
    Ja nie umiem liczyć ale tak mniej więcej mi wychodzi że cóś spadł udział tych 3 większych ale niedużo. Może Pan Wolski znów sprzedawał? Zresztą jak by ktoś z dużych więcej sprzedał to zawiadomienie by było .

• Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Sherlock [37.47.29.*]
    Widocznie starzy nabyli sporo w obecnej emisji, to by tłumaczyło nieznaczną zmianę ff, przy 10% wzroście liczby akcji.
    Opłaca im się, poprzednio brali po 10-50 gr, nawet jak teraz przepłacą i tak będą do przodu :-)
    Na dziś nie do zweryfikowania, bo wyjątkowo w komunikacie spółka nie podała kto objął :-)
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Baja [188.146.104.*]
    Przeplaca? Człowieku jak gry rusza to 4 zł będzie za moment. Każdy dzieciak w to będzie grał
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~olololo [46.244.29.*]
    Masz chłopie fantazję:):):) Łowy na leszcza, ot co:):):)
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Gamer [194.4.62.*]
    Po co zmieniasz nicki przecież IP jest widoczne typowy Janusz haha
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Dobra przyznam się jestem leszcz co kupił po 0.52 do 0.68 Jak doszło do 1.2 to chodziło mi po głowie sprzedać. Potem pojechało powyżej 2 I zaczęła się nagonka
    Zjechało. Spółka 2 razy zebrała już kasę. Ostatnio powyżej 1 mln. Rozglondam się I wiem że nie jest to łatwe dla spółek które mają już produkt. I myślę: musi coś w tym być. I leszcz czeka na 4 nawet na 5. Liczę I liczę bo piszą Kaszycki wychodzi. A leszcz myśli g...o wychodzi Leszcz myśli: Jak Kaszycki to kręci to będzie kasa. I leszcz zostaje. I leszcz myśli ten DigiMax to może być coś . I leszcz myśli robią spółkę że znanym producentem kupili już zaplecze. Mysli nawet że ten 1 mln pożyczki to I tak dobry biznes za zespół informatyków.
    A wy rekiny biznesu śmiejecie się z leszcza. Zobaczymy za pół roku. Moze I jestem leszcz ale chce się o tym osobiscie przekonać. A wy robota co chceta
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~BigBen [45.85.91.*]
    Dokupuj :)j Pożyczę ci, ale na wysoki procent. Albo daj maila, to może się dogadamy i sprzedam Ci swoje. Ja te papiery kupiłem przez przypadek. Na szczęście nie dużo. Nnie wierzę w nie, bo poczytałem posty sprzed kilku dni i przeklikałem linki. Jak ktoś kręci, to całe życie.
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Zz [188.146.41.*]
    Ocena spółki po postach i linkach....Powodzenia w inwestycjach
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Nie potrzebuję pożyczki. Za ile wystawiasz w poniedziałek ? Ole masz? Jestem leszcz I chce tanio.
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Karpik [185.212.170.*]
    A ty co? Kazali ci numery IP wpisywać do tabelki i analizować? To masz chłopie fuchę na weekend:) Kogo to obchodzi? Chyba tylko tych, którzy tu kombinują, jak kurs podnieść. Normalnych leszczy i szczupaków na pewno nie. Aha, i nie obrażaj Januszy, nieładnie.
    Dżanusz
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Gamer [194.4.62.*]
    Kolejny, widzę nie jesteś zbyt bystry nie trzeba szukać IP wyświetla się obok twojego postu kolejny Janusz hahah
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~VOLSKY [46.244.29.*]
    Nie Wolski , tylko CA$Hycki. wszyscy wiedzą, kto ma najwięcej i kto puszcza bocznymi drzwiami;)
  • Re: Perspektywy wzrostu? Autor: ~Szczupak [185.183.105.*]
    Oj już byś dal sobie spokój z tym podpuszczaniem leszczy :):):)
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.