Nie wiem czy to był on ale wczoraj ktoś mocno zasysał. Wysokie otwarcie i niby po takim długim szorowaniu po dnie i dawno nie widzianych poziomach plus taka luka a nikt nie sypal w lewo. Osobiście spodziewalem się wzrostu ale nie takiego. A jak już taki to z korekta w ciągu dnia.
drony - temat zawsze byl przyszlosciowy (masa dofinansowan do projektow ze strony panstwa zawsze byla zastanawiajaca) - tylko zeby w koncu pokazali sprzedaz - ostatnio policja sie chwalila dronami - od kogo kupili od nich (tak nakazywalaby logika), a w kolejce pewnie juz czeka wojsko, ocrona srodowiska, sluzby wywiadowcze itd - poza tym mysle ze ci co mieli sie obkupic juz to zrobili i spokojnie czekaja - my bedziemy grac liczac na skromny zarobek a oni za 3-5 lat beda odcinac kupony
No po wczoraj taki wniosek można przyjść do głowy. Obserwowałem notowania cały dzień i czasem już myślałem że popyt słabnie a co chwilę ktoś łykał z prawej konkretne ilości. To było agresywne zbieranko. Ciekawe jak w poniedziałek. Może się okazać że ktoś ma jeszcze ochotę na więcej i będzie atak na kluczowe 70 gr.
Buhahahah Ciszewski zbiera hahahaha pewnie by się udlawil przy obiedzie jakby to czytał hahaha parę osób się napalilo po kolejnym numerze na chińczyka i tyle, w poniedziałek już po wzroście, wskaźniki przegrzane, umowa Chinami, gdzie cały świat się od nich izoluje, umowa warunkową nic pewnego, mogą nic nie sprzedać... Powodzenia z gorącymi kartoflami :)
bzdury gadasz - juz chnczycy buduja robota do diagnozowania zarazonych (chociaz nikt nie wie jak mialoby to wgladac) a drony beda potrzene chociazby do monitorowania czy przeszukiwania terenu gdzie sa ludzie z podwyzszona temperatura lub umierajacy, lub juz umarli - z gory lepiej wiadc i wiecej mozna zobaczyc pytanie jest takie czy softblue ma taka technologie i mozliwosci produkcyjne