PZU jednak ma te 0,75 % zliczyłem joSSka i resztę wychodzi 97,50 % czyli MY mamy około 2,50 %. CYRK to za małe słowo na ten syf .Jak zostanie poniżej 1 % to kurs ponad 12-15 zł. bo czemu nie ???. Ja nadal trzymam na emeryturę a jak spadnie poniżej 2,50 to dobiorę.
NO jajka do 2 , skąd ten spadek i czemu ?. Na zamknięciu nawet zleconka K sobie przygotowałem, Spadnie poniżej 3 zł na 100 % nikt oprócz joSSka bie kupuje. Robi co chce i co mu się tylko podoba a że akcji w obrocie nie ma to kombinuje. Ze sprzedaży brać NIE może bo to jego zlecenia. Więc przy nijakich obrotach zaniża kurs tak jak dzisiaj. Obserwuje JWC codziennie od 8,30 do 17,05 z tego żyję. Oczywiście te akcje to jakiś % w moim portfelu bo bym zdechł z głodu. A ,przepraszam Rolnik może by mi jakiegoś kabana podesłał ???.
dziwne to
chyba chce wszystkich zniechęcić
przyjdzie listopad i korekta w usa
to obrotu zupełnie znikną
no chyba ze joooseq będzie dalej ze sobą handlował
ciekaw jestem komunikatu ile dzisiaj skupił
swoją droga ciekaw jestem kto sprzedaje
CH... skupuje, sam utrzymije kurs - ściemnia. Tzw. samosprzedawanie trwa -lecenie w . ....do2 bo kto mu zabroni ?. Z GPW raczej nie ściągnie bo to prestiż a st.dz...d lubi błyszczeć przed młodymi dupami !!! pokazywać się. Swoje zarobił w 2007 sprzedając po 71 zł. teraz się bawi i odkupuje za dosłownie grosze. Zaniża kurs specjalnie ,żeby nas wydoić . Po 5,20 nie było chętnych a teraz są ?. Jak spadnie na 2,20 zł. to dobiorę ile się uda i niech leży na emeryturę. Pozdrawiam.
papier emerytalny trochę mam odłożone na emeryture ale to nie zmienia faktu, że mnie to denerwuje cała ta deweloperka na naszej giełdzie to jeden wielki szwindel każdy sprzedawał drożej niż odkupuje wszystkie te ofe i wszytsko co po nich nastąpiło pomagało w tym
Gdyby obracał tylko swoimi to jego stan posiadania by się nie zmieniał, a według publikowanych raportów jednak rośnie, czyli ktoś sprzedaje,.... niewiele tego ale jednak
Nikt tyle nie posiadał ,czyli nasz joSSek coś kombinuje -coś się dzieje. Znowu swoje opierd.... dla JWC ?. OBROTY WIELKIE 3 887 867 ,84 ZŁ. Akcje rosły o prawie 8 % do 3,28 zł.
Jak to JW sprzedał akcje JWC, to teraz może za te i poprzednio sprzedane akcje ogłosić wezwanie na resztę akcji na rynku. To tak jakby je kupił za pieniądze JWC :) Spryciarz
Nikt oprócz joSSka nie posiadał takiej ilości !!! ON sobie robi sprzedaż / przesunięcia z konta na konto ,ale - ale , oba należą do niego !!!. Taki zabieg techniczny - finansowy - podatkowy itd. jakiś cel w tym ma jak sam sobie sprzedaje. To tak jak było z P.P. na koniec po 1 groszu leżały mln. a nikt nie chciał brać po 3,15 zł. Teraz jak te sprzedał to ma stratę na akcji po 10 groszy- proste. To co kupił poniżej 3 daje mu też stratę podatkową ,tylko większą. A wszystko idzie do jednego worka ,joSSSek sprzedaje a firma kupuje .Zysk netto topnieje a w rachunkach miodzio - dywidendy nie zobaczymy bo poszła na "' skup akcji "" tak samo jak kanal....a sprzedała działkę za 1 mln. wartą 20 000 000 złotych polskich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żeby zaniżyć wyniki i zniechęcić inwestorów do zakupu .Ale tu mu dopier..... URZĄD SKARBOWY za oszustwo .GPW i prawo w PL to Afryka i możemy spadać na drzewo - niestey.