Witam,
i jak myslicie coś sie będzie działo pod wyniki? Nie wiem czy mam przez 2 miesiace kisić akcje ze średnia 5,00... Czy sprzedac ze strata 20% i obrócić tą gotówka gdzie indziej. Model builder dopiero w Q4 wychodzi a w miedzy czasie co? Wyniki moga byc w sumie dobre....
cyt: "...Zarząd Moonlit S.A. (Emitent, Spółka) informuje o zwołaniu Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy (NWZA) Emitenta na dzień 25 lutego 2020 roku na godzinę 11:00 w Krakowie w siedzibie Krakowskiego Parku Technologicznego, ul. Podole 60, sala Showroom..."
Sprzedaj, zobaczysz, że poczujesz ulgę. Po co się masz tutaj kisić, tyle innych okazji ci ucieka koło nosa. Także, sprzedaj, bo przecież gdzie indziej z łatwością zrobisz 100% w ciągu miesiąca, jak nie lepiej
Z tym 100 procent,to bez przesady chyba że była to ironia. Faktem jest,ze tu szybko wariatów nie będzie,ale jest to spółka z dużymi perspektywami,na początku swojej drogi oraz z niska kapitalizacja. Tak więc,moze o wiele więcej zarobić tutaj w dłuższej perspektywie czasu niż skacząc że spółki na spółkę.
I nagle znikła! Co to było? Pokaz pazura kogoś kto liczy na zakupy po przystępnej cenie w ofercie publicznej? Sądzę, że właściciele mają odwrotną wizję. Odniosłem kilka dni temu wrażenie, że mogli przykładać rękę do nieoczekiwanego dla mnie wzrostu. Im zależy na wysokich notowaniach, czyli wysokiej cenie emisyjnej. Zobaczymy co będzie po dzisiejszej konferencji?