To wszystko fajnie ale nie mam pojęcia czym spółka się zajmuje. Na zakładce bankiera ma opis że wchodzi w energie. Strona www (!) kieruje na manowce. W raporcie wszędzie funkcjonują jeszcze jako cannabiscośtam. Dwója z minusem za publiczne prezentowanie danych. Mega b...el Co oni robią ? Ktoś wie ?
Tutaj prędzej czy później wejdzie jakiś inwestor, prawdopodobnie będzie to związane z branżą hotelarsko deweloperską. W zarządzie ludzie związani z tą tematyką, a prezes dominującego akcjonariusza też ma apartamenty pod wynajem w Warszawie. Spójrz na arkusz zleceń sprzedaży, pusto, jak przeskoczymy 4 grosze będzie ciekawie, tutaj nawet kilku spekulantów mogą wywindować kurs na 1 zł. A jak będzie wysoko, to wtedy dostaniesz informację, kto wszedł do spółki.
Czyli najpierw kupuje papier choć nie wiwm co spółka robi a potem się sopiero okaże co mam w ręce. Ok to jest gorzej niż w kasynie, tam przynajmniej wiem na jakiej grze tracę pieniądze. Tak się nie inwestuje, nawet spekulacją tego nie można nazwać. Pozdrawiam i powodzenia
Bo to jest hazard mega ekstremalny dla ludzi co potrzebują adrenaliny na maxa , a przyrównać to można do skoków spadochronowych gdzie najpierw wyrzuca się spadochron a chwilę potem samemu wyskakuje i łapie go w locie.