• Msx Autor: ~Marek [79.220.33.*]
    To naprawdę skandal ze do dzisiaj prokuratura nie zainteresowała się przewałek na MSX.W każdym normalnym kraju odpowiedzialni już dawno by siedzieli,przecież od początku chodziło tylko o to aby oszukać akcjonariuszy.Jak to możliwe ze nie można znaleźć pieniędzy które zdefraudowała niby firma pod nazwa Tarantoga.Przeciez to były setki milionów złotych.A w USA dostaliby po minimum 40 lat.Kto stoi za tym przewałem,bo to niemożliwe żeby do dzisiaj nikt,podkreślam nikt się tym nie zainteresował.A gdzie jest PiS ze swoją reforma sadownictwa,gdzie jest prokurator generalny.
  • Re: Msx Autor: ~Len [213.67.235.*]
    Wg.ostatniego wpisu w KRS sa jeszcze pieniadze funduszu akcyjnego , a moze juz nie. Kampannie wyborcze kosztuja.
  • Re: Msx Autor: ~Adam [37.47.189.*]
    Cóż,ale wpisy są co roku odnawialne , tzn ,że firma chyba istnieje
  • Re: Msx Autor: ~Xxx [188.147.39.*]
    Chyba? I może generuje miliony. Przecież to dziki kraj tu może zniknąć firma warta jakieś 180 mln/zł wyparowała
  • Re: Msx Autor: ~Edward [83.5.224.*]
    Gdyby to była wina Tuska i PO Ziobro dawno by CBA wysłał zwykli ludzie go nie interesują
  • Re: Msx Autor: ~Adam [37.47.153.*]
    Obawiam się, że gdyby coś było nie tak ,to ta firma byłaby już pogrzebana dawno, pytanie dlaczego istnieje(np elektrim)
  • Re: Msx Autor: ~inwestor [46.174.208.*]
    Dnia 2020-02-08 o godz. 16:52 ~Xxx napisał(a):
    > Chyba? I może generuje miliony. Przecież to dziki kraj tu może zniknąć firma warta jakieś 180 mln/zł wyparowała

czyli jesteś dzikusem
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.174.208.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Msx Autor: ~Pawel [37.47.153.*]
    Przecież nie tak dawno mówiono głośno o prokuraturze na forum i co , rozwiałosię,a porozumienie
  • Re: Msx Autor: ~As [5.173.243.*]
    Problem polega na tym ze narracja i myślenie mamy mimo wszystko bardzo dalekie od ideałów
    Gdy patrzę na różne narody to Polska przypomina mi takiego cwanego biznesmena ,nie do końca uczciwego ,taki niby bystrzak lecz w ogólnym rozrachunku ,naród wyglada marnie na tle innych
    Problem polega na tym ze wszyscy myślą aby wzbogadzic się jak najszybciej ,
    Nie ważne jak i tu dzieła Nas lata przepaści
    Myślenia i działania
    Aby ten kraj był bogaty to podstawa
    Musi być szacunek do pieniędzy , podatków oraz konkurencja na zasadzie równych reguł gry,
    To jak opowieść z innej bajki
    Lecz to jedyny sposób na dobrobyt Państwa lecz
    Mentalnie to nie realne to bystry biznesmen który wykorzystuje okazje nie myśli o ogół tylko wybiórczo ,
    Szybko dlatego tez ,Państwo Polskie nigdy nie będzie bogatym zamożnym Państwem a mieszkańcy mogliby żyć godnie bo nie jest to możliwe ,przykre lecz prawdziwe i są ludzie którzy wiedza jak lecz to mały odsetek zbyt mały aby ten kraj był na wysokim poziomie
    To się nawarstwiło przez wszystkie te lata a wystarczy pilnować pieniędzy podatków i zasad
  • Re: Msx Autor: ~porozumienie [77.111.246.*]
    Osoby sterujące z tylnego fotela zarządem siedzą w areszcie z zarzutami. Czytajcie prasę.
    Ale dlaczego nie siedzi zarzàd ,on odpowiada za firmę ,to chyba oni pierwsi a dopiero potem następni
    Kolego napisałem tyle co w prasie. Podobno zarząd się też nie wywinie. Ty chciałbyś wiedzieć wszystko...i ja też.!!
    Ta firma juź dawno powinna być pogrzebany,dlaczego istnieje,co roku odnawiają krs, gdyby było coś nie tak ,to zamienili by się miejscami w zarządzie, ster istnieje pytanie w jakim kierunku podążją,, nie mają obowiązku informacji
  • Re: Msx Autor: ~Re [37.30.19.*]
    Jest jakaś nadzieja że sprzedamy te akcje
    @adam, jeśli chcesz żeby upadła, to złóż wniosek o jej upadłość..
    Chodzi mnie o to ,że ta firma to bankrut tak pisano ,opuściła gpw i co wpisy co roku do krs, kapitalizacja, zarząd ten sam ,jako spółka niepubliczna nie ma obowiązku raportów i informacji publikowania
    Nie opowiadaj głupstw. MSX jest nadal spółką publiczną nie notowaną na GPW, oraz ma obowiązki informacyjne z tego wynikające. Co prawda ich nie realizuje, ale to inna sprawa. Takie mamy prawo i KASTA sędziowska chce, żeby było jak dawniej..
    Pochwal się swoją wiedzą ,jeśli możesz bo ja tylko na zasadzie dedukcji,opuściła giełde i co dalej,każdy ma na rachunku wartósc akcji ksiègowa nie giełdową,wszyscy krzyczą przekręt , prokuratura już juź bierze się za mataczy a tu cicho sza ,pamiętam to krzyczenie na forum i lamentowanie
  • Re: Msx Autor: ~Xxx [188.146.56.*]
    Ja mam gościu giełdową a nie księgowa.
    Chociaż, powinni poinformować, że firma istnieje ,oprócz krs to cicho sza
    a kto ma cię o tym powiadomić? Ministerstwo skarbu? NIK.....KNF..?
    Jak kupowałeś akcje, to miałeś z nimi umowę, że będą cie informować?
    To co mogłem to napisałem, nieco więcej wiedzą członkowie Porozumienia...

• Re: Msx Autor: ~bolo [5.172.236.*]
    Moze ktos ma jakies znajomosci w telewizji ?I tam temat ?
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.