• Czy bitcoin jest bezpieczny? Autor: ~jansnoch [83.21.107.*]
    Jeśli spojrzysz na historię bitcoina, zauważysz duże wahania. Jeśli jednak przyjrzysz się bliżej, zauważysz, że zawsze po spadku następuje rekordowy wzrost. To dlatego, że bitcoin ciągle rośnie.

Dołącz już dziś i zobacz,
    jak wiele możesz zarobić
  • Re: Czy bitcoin jest bezpieczny? Autor: rothayato [37.120.131.*]
    jeśli przeniesiesz bitcoiny do niektórych złych facetów, stracisz je na zawsze
  • Re: Czy bitcoin jest bezpieczny? Autor: rothayato [157.157.87.*]
  • Re: Czy bitcoin jest bezpieczny? Autor: karobtcc [5.184.69.*]
    Przede wszystkim należy zachować spokój i handlować z rozwagą:)
  • Re: Czy bitcoin jest bezpieczny? Autor: dupebotu [157.157.87.*]
    In the interests of retaining my sanity, I shut the up and listened. She sounded breathless. "Bloody hell, Chloe - you've got some nice clothes. Bloody suitcase weighs a ton. Just checked you out of your hotel. Amazing how the receptionist never realised a strapping five-foot ten brunette wasn't the five-foot-nothing blonde midget that checked in eh? Never mind -- I've got your gear and I'm on my way back. Just think of the fortune I've saved you. Got you a nice little refund and for the next few days you'll be staying free-gratis at a lovely little Bree and B  erotik och berattelse 
  • Re: Czy bitcoin jest bezpieczny? Autor: mateuszowy11 [31.60.144.*]
    Teraz np. w marcu drastycznie spadł, ale zaczyna się stabilizować... Więc różnie to bywa z kursem.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [82.102.20.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czy bitcoin jest bezpieczny? Autor: ~okieminwestora [176.111.31.*]
    Dnia 2020-02-04 o godz. 19:17 ~jansnoch napisał(a):
    > Jeśli spojrzysz na historię bitcoina, zauważysz duże wahania. Jeśli jednak przyjrzysz się bliżej, zauważysz, że zawsze po spadku następuje rekordowy wzrost. To dlatego, że bitcoin ciągle rośnie.
    >
    >Dołącz już dziś i zobacz,
    > jak wiele możesz zarobić

mała nieścisłość jak wiele mogą na tobie zarobić
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.85.176.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: tuxiriso [163.198.215.*]
    , Gdy tylko zobaczyłem dwa nagie ciała pojawiające się na ekranie, miałem podskoczyć i wyłączyć to, a potem pomyślałem, co do cholery, ona już nie jest dzieckiem ... pozwól jej oglądać to cholerstwo. Zamknąłem oczy i ponownie oparłem się o sofę. Jakieś dziesięć minut później obudziły mnie dźwięki dwóch pieprzonych jak szalone ludzi. Spojrzałem i zobaczyłem przesuwającą się taśmę i młodą parę całującą się jak szalona. Odwróciłem głowę i zobaczyłem moją córkę - siedzącą na dużym wygodnym fotelu, z oczami utkwionymi w ekranie, z jedną nogą wsuniętą pod siebie. A potem zobaczyłem, co robią jej ręce link .

Moje usta gwałtownie się otworzyły, gdy zobaczyłem, że jedna z jej szczupłych dłoni była w jej bluzce, pieszcząc jej małą pierś, a druga była pod spódnicą, pocierając krocze jej majtek. Gdy paliła się jedna mała lampka, było tyle światła, że ​​mogłem spojrzeć w górę jej spódnicy i wyglądało na to, że jej majtki były wilgotne. Wtedy usłyszałem lekki jęk wyślizgujący się z jej rozchylonych ust i wiedziałem, że się masturbuje. Kiedy w końcu dotarło do mnie, co robi, poczułem, jak bije mi serce i kłuje w pachwinie. Mój Boże, pomyślałem, podniecam się, patrząc, jak moja córka bawi się sobą. Moim pierwszym odruchem było natychmiastowe zatrzymanie tego, ale moje ciało odmówiło ruchu. Byłem tak zachwycony tym, co widziałem. Moja ręka powędrowała do rozporka i zakryła obszar obrzęku, gdy mój trzon powoli się wypełniał.

• Re: Czy bitcoin jest bezpieczny? Autor: ~HenioS [188.147.32.*]
    Czy kurs bitcoina przy cenie 218 000 zł za sztukę jest dobrą ceną do kupna? Pomóżcie proszę.
  • Re: Czy bitcoin jest bezpieczny? Autor: ~TF35263 [89.151.35.*]
    12 marca nie był i 29 też nie jest:)
  • Re: Czy bitcoin jest bezpieczny? Autor: ~Jacek [5.173.161.*]
    Polecam sprawdzic nowy polski projekt Student Coin.(STC) Mysle ze bardzo namiesza w tym roku, powoli pnie sie w gore. Mowi sie ze ma byc w tym roku ok 0.5$ - aktualnie ok 10groszy. Kupowalem miesiac temu po 5groszy.
    Z tym linkiem 5 % wiecej STC

https://studentcoin.bid/?ref=Sxkioueiaz
  • Re: Czy bitcoin jest bezpieczny? Autor: benedyktyna [109.196.61.*]
    Kiedyś się zastanawiałam nad bitcoinem, ale później jakiś wirus wpuścił mi się na fb. Jest dużo firm, którym nie warto ufać
  • Re: Czy bitcoin jest bezpieczny? Autor: ~Gnom [31.135.19.*]
    Drzewa nie rosną do nieba.....