Forum Kryptowaluty +Dodaj wątek

Re: (wiadomość usunięta przez moderatora)

, Gdy tylko zobaczyłem dwa nagie ciała pojawiające się na ekranie, miałem podskoczyć i wyłączyć to, a potem pomyślałem, co do cholery, ona już nie jest dzieckiem ... pozwól jej oglądać to cholerstwo. Zamknąłem oczy i ponownie oparłem się o sofę. Jakieś dziesięć minut później obudziły mnie dźwięki dwóch pieprzonych jak szalone ludzi. Spojrzałem i zobaczyłem przesuwającą się taśmę i młodą parę całującą się jak szalona. Odwróciłem głowę i zobaczyłem moją córkę - siedzącą na dużym wygodnym fotelu, z oczami utkwionymi w ekranie, z jedną nogą wsuniętą pod siebie. A potem zobaczyłem, co robią jej ręce link .

Moje usta gwałtownie się otworzyły, gdy zobaczyłem, że jedna z jej szczupłych dłoni była w jej bluzce, pieszcząc jej małą pierś, a druga była pod spódnicą, pocierając krocze jej majtek. Gdy paliła się jedna mała lampka, było tyle światła, że ​​mogłem spojrzeć w górę jej spódnicy i wyglądało na to, że jej majtki były wilgotne. Wtedy usłyszałem lekki jęk wyślizgujący się z jej rozchylonych ust i wiedziałem, że się masturbuje. Kiedy w końcu dotarło do mnie, co robi, poczułem, jak bije mi serce i kłuje w pachwinie. Mój Boże, pomyślałem, podniecam się, patrząc, jak moja córka bawi się sobą. Moim pierwszym odruchem było natychmiastowe zatrzymanie tego, ale moje ciało odmówiło ruchu. Byłem tak zachwycony tym, co widziałem. Moja ręka powędrowała do rozporka i zakryła obszar obrzęku, gdy mój trzon powoli się wypełniał.