sądzę, że to kolejny etap rozwoju. Jarski chce być globalnym graczem. Skoro przejmuje w USA to kolejne rynki wschodzące to kwestia czasu. Najpierw Azja potem Afryka, może odwrotnie.
EMT ma dziś wiarygodność co oznacza zdolność do pozyskania kapitału. Na horyzoncie muszą się tylko pojawić takie perełki jak PGM Texas. Będzie łatwiej:)
Uważam, że tym razem Jarski osiągnie swój cel i wszystkim da zarobić :)
że zarobimy, tu mam całkowitą jasność. Ciekaw jestem, jak będą rozwijać operacje w Azji. Afryka jest chyba bez sensu, tam metal jest wykorzystywany przez dziesięciolecia, zaś jedyne śmieci to papier i plastik.
maxymuss , oldboj,..?? zdajecie sobie sprawę ze naganiacie dokładnie tak samo prymitywnie na zwyżki jak kiedys fobia i tak, na spadki, żałosne, bardzo żałosne.
Dzieciaku, weź się wyluzuj i poczytaj swoje ostatnie 30 postów. Przewiń historię forum o trzy miesiące wstecz i poczytaj 30 postów taka i fobii. Tak sama prymitywna nagonka niczym sie nie różniąca, tylko w druga stronę? Jaką ty masz wiedzę o spółce? taką sama jak wszyscy, ze strony internetowej i z raportów, no i może z tego że w domu segregujesz metal, papier i plastik. Ja tu nie oczekuje z tobą jakiejś merytorycznej dyskusji typu czy spółce opłaca sie przy obecnym kursie dokupuwać pakiety mniejszościowe czy np. nie poczekać i zrobić to za pół rok jak kurs bedzie większy. Tylko mdli mnie już czytanie takich smarkaczy co piszą z 3 różnych ksywek, jak bedzię cudnie na tej spółce, ewent jak bedzię dramatycznie, w zależnosci od tego czy zależy komuś na wzroście czy na skupie. Juz nie odpisuj nawet bo ja nie bede dyskutował na takim poziomie.