Czy my sie tu kiedy doczekamy zysków ??? I ile jeszcze ta Spolka musi przepalić kapitalow, zeby duzi, nowi Akcjonariusze zrozumieli, ze dopóki nie zmienia Prezesa, dopóty beda musieli co pewien czas dosypać kapitału, zeby Pan Prezes mogl z tych pieniędzy jeździć na testy nart .....
Teraz to się doczekamy zjazdu na 1,3.
No i nareszcie ktoś zauważył, że tu się tylko "produkuje" akcje i ciągle kręci. Nic w Intersporcie i 4F ja i moja rodzina juz nie kupie oby takich wiecej :)
wtajemniczony...Ty to już chyba masz ze 2 miliony akcji. Tak skupujesz i skupujesz od paru lat. Na walnym Cię tak przypadkiem już nie było? To już blisko 5% akcji bedziesz chyba miał.
a Ty bys nie skupowal jak masz cene 1.5 czy 1.6 co ????? ja dzis zrobilem ranne zakupy 9000 tys po 1.59 skromny pakiecik 985 i nastepny pakiecik 8015 po 1.55 i czekam na kolejne promocjie
O 4f martwić się nie zamierzam, szkoda mi tych drobnych na intersporcie, którzy wierzą w doświadczenie i jakość zarządzania które przyjdą z 4f. Tam jest tego coraz mniej i raczej będzie jeszcze mniej.