• PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~kamil [89.64.21.*]
    Za kilka dni lament.
  • Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~Zuberek [37.248.156.*]
    płacz leszczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pociąg odjechał PRZEGRAŁEŚ ŻYCIEEEEEEEEEE

Idż kup AGT, bo tak napisał GURU 1zeta buahahhahahhahahah
  • Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~ZUberek [37.248.156.*]
    Wujek DOBRA RADA pisał brać !!

Zobacz wątki dotyczące Sygnity Zobacz profil Sygnity  
    Autor: ~Zuberek [5.172.239.*] 2019-08-09 09:51
    Opublikowano przy kursie:  2,00 zł ,

zmiana od tamtej pory: +72,00%
  • Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~Zuberek [37.248.156.*]
    300% to min !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    zuberek zachowujesz sie tak jak 1zeta, weź wyluzuj chłopie bo cisnienia nie trzymasz

Autor: ~zuberek [5.172.239.*] 2017-05-28 20:18
    Opublikowano przy kursie:  5,70 zł , zmiana od tamtej pory: -39,12%
    Re: Sygnity partnerem ABB
    Kupiłem w grudniu przy 5,17, tydzień później dokupiłem po 4,70, urosło ponad 40% w 3 m-ce ale byłem pazerny na 12 ;-) i zostałem ze śmieciem w rękach ;-)
    12zł będzie spokojnie!! liczę na przejecie za 20zł, miło zarobić 400% w kilka m-cy.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-sygnity-partnerem-abb,24759287.html 

• Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~Zuberek [31.0.120.*]
    Widziałeś datę 2017r ?

Po drodze zrobiłem ze 4 transfery SYG-->PGE-->SYG

poczytaj

Teraz 70% to papiery PGE bo tam dzień wystrzału też jest bliski !!!

A Sygn to był PEWNIAK ale przyznam że długo się to rolowało i były monety niebezpieczne.

Skupione większość 2, 2,5 i 2,7 teraz obserwuję jak KUPKA ROŚNIE ;-)

• Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~moc [31.135.192.*]
    Ja jestem też akcjonariuszem długoterminowym na SGN - przeżywałem z nim trudne chwile...... troche go rozgrywałem ale od jakiegoś czasu juz nic nie robie - po tych wszystkich ruchach średnia mam poniżej 3 zł i nie bede sprzedawał - zostaję tutaj do dywidend.....a mam nadzieje że po restrukturyzacji takie sie pojawią......uważam że właścicielsko firma jest w dobrych rękach - jedynie obecny Prezes nie za bardzo mnie przekonuje ale dajmy mu troche czasu.....co do ceny docelowej to sie wogóle nie bede wypowiadał ale jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem to spółka która należy do głównej trojki czołowych i znaczących graczy na polskim rynku informatycznym....... będzie również adekwatnie wyceniana.......
  • Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~Nj [81.190.204.*]
    A ja wczoraj pozbyłem się akcji i nie żałuję.
  • Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~Nikitos [5.173.136.*]
    Piszesz że jedna z znaczących spółek, to czemu za 80% czasu ostnienia wykazywała straty?
  • Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~Zuberek [31.0.120.*]
    Bo rynek się zmienił, dawnej gdzie nie splunęli ofertą wygrywali zapytanie.

Prezesi i VIP'y zatrzymali się w czasach gdzie brali MILIONY nie patrząc na sytuację firmy.

Ale to czasy przeszłe ..... teraz czas zarobić ;-)

• Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~Nikitos [5.173.136.*]
    Jakoś mnie to nie przekonuje, chociaz kupiłem pare akcji, bo tanie i AT wskazuje ze powinno trochę podrosnąć. Ale cała historia spółki na minusie nie przekonuje mnie nawet na średni termin,
  • Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~moc [31.135.192.*]
    Ja nikogo nie zamierzam przekonywać czy też namawiać ...... to jest moja skromna opinia......mówiąc że spółka jest z czołowej informatycznej trójki w naszym kraju nie mówiłem tego pod kątem osiąganych wyników ..... tragizm SGN w ostatnich latach polegał na tym iż jest to duża informatyczna firma która realizuje czołowe , ważne projekty państwowe i nie tylko , ma bardzo duży potencjał i kompetencje fachowe informatyczne - jest ceniona branżowo ....... jednak nie przekładało sie to na finanse firmy.... moim skromnym zdaniem wynikało to z fatalnego zarządzania które nie miało wogóle nadzoru właścicielskiego. Akcjonariat był instytucjonalny który kompletnie nie zadbał o swoje aktywa . 
    Od jakiegoś czasu pojawili sie ludzie - którzy położyli swoje prywatne pieniądze i zaczęli aktywnie działać - zagrali bardzo ryzykownie aby podnieść z kolan ( w wyniku fatalnego zarządzania poprzednich ekip) firmę z taką tradycją , bagażem doświadczenia, zespołem i potencjałem zdolnym do realizowania najwiekszych kontraktów informatycznych ( niewiele jest takich firm - dlatego jest ta "wielka trójka"). I stał sie "cud" - firma przez większość uważana za trupa - zaczyna odzyskiwać "puls"..........
    Ja wierzę że firma która jest w czołowej trójce informatycznej ( mówię o potencjale, możliwościach zespołu, pozycji w branży) , zacznie w końcu być wyceniana jak pozostali z "wielkiej trójki"....... ale oczywiscie to nie stanie się już jutro......,,
  • Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~Xxx [89.64.39.*]
    Spółka technicznie wybiła się na roczne maksima od strony fundamentalne jest ogromny postęp restrukturyzacji, moja wycena minimum to 12 -16 zł do końca roku.
  • Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~Sity [37.47.222.*]
    C/Z za ostatni rok to 4 a C/EBIT to 2.
    Nawet jeśli wzrośnie o 100% to będziemy mieli wskaźniki na atrakcyjnych poziomach.
  • Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~Kowal [89.64.13.*]
    lamentował to będziesz że nie kupiłeś akcji
  • Re: PODBITKA PRZED BANKRUCTWEM . Autor: ~F1 [91.231.168.*]
    Dyskutują tylko płotki, kto wie jak zarabiać to już ma przygarnięte.

Tu nie chodzi o 4czy 6zł, tu idzie o dużo większe wielkości.

[x]
SYGNITY 5,45% 106,50 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.