Emitent będzie większościowym udziałowcem i będzie posiadał 70 proc. udziałów w Spółce
Umowa zakłada w przyszłości możliwość zwiększenia zaangażowania kapitałowego Emitenta w Spółce, na warunkach wskazanych w Umowie, poprzez nabycie od dotychczasowych wspólników dodatkowych 10 proc. udziałów w Spółce, w zamian za zaoferowanie im nabycia 40 000 akcji Emitenta, po cenie emisyjnej stanowiącej równowartość 1,5 euro w złotych polskich za 1 akcję.
Emitent zobowiązał się udzielić Spółce pożyczki w wysokości do kwoty maksymalnie 1,144 mln złotych,
Jak wezmiesz to wszystko do kupy to wyjdzie Ci 3 mln zl.
Dzięki, ,przy kolejnym założeniu. ....Ale kumam.Ja jestem jak nasz prezydent. " cały czas się uczę " Mam nadzieję że lepiej mi to wychodzi.
A z matmy 5 statystyki 4.5 ale z ekonometrii tylko 4
Czasami warto zapytać
Ciekawe czy twoje wnioski są słuszne. Wkład wcale nie musi być pieniężny. Ale jeśli masz rację to ile zebrali od inwestorów? 3 mln + X Gry jakoś po 400 k miały być Zdaje się 3 już robią,a nawet powinni kończyć bo testy przecież. To coś koło 5 mln pln. Czy to dużo czy to mało?
Zamknięcie emisji I 31/01, ale mogą cały czas ogłaszać, nabór nieustanny. Oczywiście za co raz większą cenę bo będą produkty na rynku. Wychodzi na to że kto pierwszy ten lepszy Ciekawe kto wchodzi. Z punktu widzenia największego udziałowca lepiej kilku mniejszych niż jeden gigant. Myślę że zostawi sobie pakiet, W przyszłym tygodniu to będzie "strzał"