• Pytanie Autor: ~Gamer [194.4.62.*]
    Ma może ktoś dostęp do tego artykułu z klesykiem z PB?
  • Re: Pytanie Autor: ~Xx [37.30.56.*]
    Dostępu nie mam ale czytałem. Jakieś konkretne pytanie ? Może pamiętam
  • Re: Pytanie Autor: ~Gamer [194.4.62.*]
    Mniej więcej chciałem się dowiedzieć co takiego tam mówił dlaczego akurat zainwestował w tą spółkę itp?
  • Re: Pytanie Autor: ~Xx [37.30.48.*]
    Głównie ze wzgledu na głównych inwestorów i kadrę. No i pomysł na gry ze znanym ipr
  • Re: Pytanie Autor: ~Gamer [194.4.62.*]
    A mówił coś tam czy to jest inwestycja długoterminowa?
    Nie no nie bardzo bo go nawet o to nie pytali. Powiedział że chciał być w radzie nadzorczej, ale jest już w banku ktorego status mu na to nie pozwala. Powiedział że rozmawia z właścicielami o nadaniu mu statusu starszego strategicznego doradcy zarządu i rady nadzorczej, więc będzie blisko współpracował. Chyba fajnie ?
  • Re: Pytanie Autor: ~Gamer [31.60.98.*]
    O dzięki za info czyli coś grubszego się szykuje może drugi cd projekt albo chociaż 11bit ciekawie się zapowiada
    Oby
  • Re: Pytanie Autor: ~Haha [37.47.25.*]
    Pan Klesyk w artykule opowiada, że przekonały go dotychczasowe dokonania pana Kaszyckiego i Zeisnera (sic!) a konkretnie wygląda na to, że kupił bujdy (które zresztą w tym artykule relacjonuje), że stworzyli oni polski e-commerce i dlatego uwierzył, że gry i kryptowaluty też im na pewno wyjdą.

I w zamian za pakiet akcji za psi pieniądz pozwolił używać swego nazwiska do celów pr. Stąd teraz na forum co drugi post to „Klesyk tu zainwestował, więc przecież nikt nie straci”.
    Teraz pewnie próbuje sprzedać makulaturę i stąd dniami i nocami, piątek- świątek naganiacze piszą posty w których podniecają się „dokonaniami”, a głównie to nazwiskami figurantów w spółce- żebyście odkupili tego śmiecia zanim pęknie bańka spekulacyjna.
    Biedny naiwny pan Klesyk. Całe szczęście są więcej wiedzacy ludzie na małym forum w internecie. Napisz do niego może że go nabrali, ratuj człowieka.......
  • Re: Pytanie Autor: ~Baja [37.30.23.*]
    To Klesyk dla pieniędzy zainwestował? Serio?
    A ja dla jaj...
  • Re: Pytanie Autor: ~Haha [37.47.25.*]
    A ty myślisz, że świadomie i za darmo zapragnął sobie wyświechtać nazwisko i reputację angażując się w interesy z panem k?
    W macrogames też mieli światowe marki, nazwiska, kupili też spółkę ( wydmuszkę z USA), ale po pokryciu kosztów twarzowania, zarządzania i pr na produkcję już nie wystarczyło...
    Czy tu wystarczy? Czy znów skończy się na bajach- czas pokaże
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.