O mały włos a bym już kupił, obserwuje i powstrzymuje chęć kupna, sam sobie mówię "bądź cierpliwy" i to się sprawdza, troszkę analizy wykresu , troszkę zdrowego rozsądku i chyba się ustawie z koszem na 4,5 pln
przestańcie się obrażać......po co to?......ja już zacząłem skubać i pewnie zarobię...... ważny jest target.....za jakiś czas czy kupowałeś po 3 .....4......czy 5 będzie ważne?..... spółka rozwojowa...... wszyscy zarobimy.....tylko spokojnie......a głąby z funduszu już nie raz pokazali na co ich stać, przecież to nie ich pieniądze.....zobaczyli 50% zarobku to wywalają bo słupki lepiej wyglądają... pozdrawiam wytrwalych
Powtarzam 12zł i 15 jest realne ale spółka musi zacząć wypracowywać zyski. Skąd mogę wiedzieć co się dzieje we firmie. Przychody ładnie tendencyjnie wzrastają. Ciekawe jak EBITDA za 4 kwartał.
Cofnięcie i tak by było, za duże batony stały na 6zł Teraz jest pytanie czy kupować niżej czy odpuścić????
Wygląda na to że fund albo wywalił bo potrzebna mu była kasa co jest bardziej prawdopodobne albo wywalił bo liczy że spółka cudów nie zarobi. Mimo wszystko pozytywny scenariusz jest bardziej realny.
Jeszcze raz powtórzę. Nie sprzedałem swojego pakietu bo rezygnuje z walora Poprostu stwierdziłłem że poziomy nie zostaną utrzymane i nadejdzie korekta i odbiorę niżej
Słuchając wypowiedzi niektórych osób coraz bardziej dochodzę do wniosku że szkoda się tutaj wypowiadać. Bezczelność, obrzucanie błotem i bluzgi to normalność.
A ty jesteś inwestorem rozumiem. Czyli miałem nie sprzedawać bo taka jest TWOJA wola. No dobrze jestem spekulantem i kółkowiczem jeśli widzę że nie ma możliwości pociągnąć kurs. Nastepnym razem poczekam aż mnie złoją i będę czekał na twoje posty wieszczące
jaki ze mnie jest leszcz że dałem się wydymać. Rozumiem
Dzisiaj naganiałeś na spadki i nie rób z ludzi głupich i naiwnych. To, że sprzedałeś, nie jest niczym złym, ale twoje zachowanie na forum , to już co innego.
ludzie przestańcie......czy wy myślicie że forum bankiera to wyrocznia i każdy pisze prawdę jak na wariografie......tutaj można pisać co się chce w robić co innego....michlesz zrobił to co chciał i co uznał za stosowne.....nie sugerować się innymi.... myśleć i analizować samemu...... sprzedał i zarobił to chwała mu za to...... miał ładny pakiet to tak zrobił i wychodzi , że słusznie, może teraz odkupić znacznie taniej.......ja zaczynam kupować bo uznaje że jest tanio .......a może być znacznie taniej.... funduszem się nie przejmuję (już nie raz to widziałem,oni nie przejmują się pieniędzmi).......target mam swój i nie pisze o nim......ja zarobię bo spółka jest tania.... każdy robi jak uważa,bo to jego pieniądze na które trzeba ciężko pracować.....a pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł.....do zobaczenia w poniedziałek ....... jeżeli niżej to znowu skubne...... pozdrawiam wszystkich i więcej luzu ludzie