28.6.2019 nabycie 472.305szt emisja po 1zł 11.04.2019 z rynku 9.700szt po 46gr 11.10.2019 z rynku 21.976szt po 33gr 18.12.2019 z rynku 8.500szt po 55gr 12.11.2019 z rynku 25.719 po 60gr łącznie ~540k
chodzi o sam fakt nabycia akcji i wyłożenie na nie swojej gotówki co dla mnie jest sygnałem że prezes wierzy w sukces. to nigdy nie jest pewnik że sie uda ale nie mam powodu wątpić. wycena na ten moment to koło 9mln a za 3 kw plg zarobiło 1,2mln. no bez jaj
Czekamy na oświadczenie Zarządu Spółki dot.zachowania kursu akcji i dalszej wyprzedaży akcji w świetle poprzednich informacji dot. rozwoju Spółki-skupu akcji w zakresie 0,50-2,50złi-przejścia na rynek główny-
Odnosząc się do Twojego ostatniego zdania-Spółka jednak będzie to wdrażać w dłuższym czasie !!!Spółka nakreśliła horyzont czasowy tych zdarzeń !Skąd więc aż taka determinacja zdołowania kursu akcji ?
Siedzisz tu ponad dwa lata- musisz wytrzymać jeszcze rok,by mogły być zrealizowane nakreślone plany Spółki !Jeżeli jednak brak Tobie cierpliwości-możesz w każdej chwile sprzedać akcje i zrealizować stratę.Chyba to nie wchodzi w rachubę ! ? Ja nada trzymam akcję , pomimo , że nadal wiszę na haku ze uśredniona cena -0,48zł. [ dokupiłem jeszcze dziś akcje ]
Raport kwartalny z dnia 14 lutego 2020 roku na pewno da nam odpowiedz na aktualną kondycję finansowa Spółki.-jest więc teraz czas na jego oczekiwanie ! Do tego czasu-14 lutego-będą różnorodne próby-albo dalszego dołowania ceny akcji albo będą próby wybicia ceny waloru.,Zobaczymy jaki wybije się trend !
No trend masz określony - silnie spadkowy...myślący sorry ale ten nick do Ciebie noe pasuje- jakie sporo czasu? Jeśli chcą zrealizować to skup już powinien ruszać by w lipcu/ sierpniu odpalać emisje po 1 zeta...powoli widać ze plany pozostaną planami!ale co się dziwić? Piszą o niedowartościowaniu a jakoś nikt z rady nie chce z okazji skorzystać taniego kwita?tu coś bardzo nieprzyjemnie pachnie...
Kolo-aktualny [dziś]jest trend spadkowy-przecież to każdy z nas widzi.Widzę i ja!Ale mój post dotyczy sytuacji jaka będzie za kilka dni-dwa-trzy dni przed 14 lutego. Skup od 50 groszy-i ta wartość musi być w notowaniach.Rzeczywiście-czas nagli i dlatego spodziewam się w Raporcie informacji na w[w tematy.
Dobrze, że wspomniałeś o tych ramach czasowych MartinO. Minęło dopiero 3 tygodnie nowego roku. Czasu jest sporo. Nie takie cuda się zdarzały na NC. Spółka działa a wyniki finansowe to potwierdzą. Co prawda Prezes faktycznie mógłby zareagować.
Jak można dyskutować z kimś takim jak kolo, jeśli on w ciągu 3 tygodni wyprodukował prawie 70 postów i wszystkie negatywne. Cokolwiek by się nie działo i tak mu będzie żle. Jakie życie takie posty, tyle w temacie. Szkoda czasu na tego typu ludzi.
Pożyjemy zobaczymy. Kurs szoruje po dnie to fakt, ale spadać wiecznie nie będzie. Sytuacja nie jest taka jakiej byśmy oczekiwali ale skup i wejście na główny w 2020 roku, więc zostało 11 miesięcy.
libra 314-wychodzę ze stanowiska , że rozmawiać-dyskutować-wymieniać zdania i opinię-należy z wszystkimi -niezależnie od ich negatywnych czy pesymistycznymi opinii . ,.WIELOŚĆ RÓŻNORODNYCH ZDAŃ TWORZY WŁAŚCIWE SPEKTRUM FORUM Czy chciałbyś JEDYNIE bałwochwalcze Forum ? Może przyznasz mi rację ?Oczywiście-trzeba znosić wpisy trollów , bo dla nich jest to jedna z metod zarobkowania-tzn.podnoszenia swojej obecności,swojego zaistnienia w przestrzeni forumowej Co do drugiej treści Twojego postu-podzielam Twoje zdanie, które wpisuje się również w mój sposób narracji !
póki co jeszcze ruchów pro-wzrostowych brak... tez tak z rana sądziłem ale spójrz na wykres - musi wybić nad psychologiczne 0,50 a na to szans nie ma jak widać.,.. więc trend się nie zmienia i obowiązuje spadkowy póki co
Aktualny kurs-0,476 zł-baza 0,432 zł.Wzrost wybicia-11 procent.Negujesz ? Sądzisz ,że zejdzie poniżej bazy ?Wielokrotnie pisałeś o 0,3x.Czas już nagli i taki ruch byłby mało prawdopodobny !