• Zachowanie się kursu Autor: ~Michał [109.95.207.*]
    W mojej subiektywnej ocenie kurs jest celowo tłamszony celem zebrania akcji od niecierpliwych i wystraszonych.
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Nie tylko w Twojej, a jak jest w rzeczywistości w końcu się okaże ;)
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2020-01-22 o godz. 09:15 ~Michał napisał(a):
    > W mojej subiektywnej ocenie kurs jest celowo tłamszony celem zebrania akcji od niecierpliwych i wystraszonych.

jak najbardziej możliwe i realne ale równie dobrze mógł stwierdzić że takie ilości wyżej będzie ciężko już sprzedać i realizuje zyski ..
    prawdę zna tylko AUTOR .. ja ze swoimi obecnymi ilościami mogę spokojnie bez emocji poczekać na rozstrzygnięcie
    sprzedaje się tam gdzie są kupujący, kupuje się tam gdzie są sprzedający ...:) :)
    nie upłynnisz 30 tys szt akcji tam gdzie cała ulica będzie chciała również sprzedawać
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ~Michał [109.95.207.*]
    Zgoda. Tutaj przyszłośc to wielka niewiadoma. Z innej strony jeszcze istnieje, moim zdaniem bardzo realna, możliwość, że spektakularne wzrosty wyhamują zapędy sprzedającego/sprzedających. Skoro było 210...w tej chwili nadal haczymy o dno.
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    Było 215 bo były rewelacyjne obietnice zarządu mega zysków na poziomie kilkudziesięciu milionów zysku rocznie!
    Tymczasem, póki co są straty, a zarząd wyszedł na oszustów!
    Pokażą zyski - kurs pójdzie w górę.
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ~Alldom [37.248.166.*]
    Tylko jakby Autor puścił kurs to mógłby sporo też sprzedać po 19.00 zł. Wielu jeszcze się zastanawia, czy brać na obecnym poziomie w obawie o korektę na 16 zł. Widzę, że z rana jest walka i dobrze zapowiada się dzień. Poza tym patrząc na wolumen przewalonych akcji od grudnia ur. myślę, że dużo przewalano między worami.
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ~al [195.242.64.*]
    droga otwarta na 25 tylko kwestia czasu
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    należy zwrócić tez uwagę na ilości ... nie jest to taki leszczyk jak ja ..:) :)
    no 160 tys zł w 2 h to tutaj dawno nie było.
    gość chyba drukuje te akcje ..:) :) 1,5 godziny 10 tys szt .. ??? :) :)
    dobra ta drukarka ...
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ~rumpel [149.156.213.*]
    Czemu tylko 25?
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ~rumpel [149.156.213.*]
    Co to jest 30k akcji jak już masz 10k?
    Tymczasem prezesi spotykają się z CEO apple, zdjęcie na facebooku :P
    wracam po paru godzinach a tu jakaś kupa ... zrobił mega obrót w 1,5 godziny i znowu zdusił kurs który "już prawie był w ogródku, juz prawie witał sie z gąską" ... :) :)
    Kolejny dzień utwierdza mnie w sposobie myślenia. Jakie są Wasze zapatrywania?
    A jak myślisz? Za rok 2019 będzie zysk czy strata?
    Może nieco naiwnie...ale nie pochylam się szczególnie nad wynikiem rocznym...podobnie jak nie rozpatruję przeszłości...skupiam się w tej chwili nad ważnymi, moim zdaniem, informacjami z ostatnich miesięcy...moje podejście jest czysto fundamentalne...i podkreślam, że nie krytykuję żadnych stanowisk...to jest po prostu moje...a wielu ludziom brakuje obiektywizmu...
    Dodam, że mam Tibula ze średnią 29...i niech sobie leży :D...
    Mam i ja, zarząd dużo nam tu obiecał, a spełniło się mniej niż zero. Strona inwestorów została totalnie wyzerowana, margines połowicznie, zarząd zaś dalej obiecuje w najlepsze...
    Jaki poważny podmiot będzie chciał z nimi rozmawiać?!
    Hahaha...nie sądziłem, że będę się tu udzielał, ale nie potrafię zatrzymać emocji dla siebie:D...kurs to zabawa w zbijanego...i szczerze wierzę, że nie jest to bezcelowa gra...subiektywnie...dla przypomnienia:D...
    Dnia 2020-01-23 o godz. 09:40 ~Michał napisał(a):
    > Kolejny dzień utwierdza mnie w sposobie myślenia. Jakie są Wasze zapatrywania?

moje .. ?? siedzę na d__pie i czekam ... co AUTOR ma na myśli tylko on wie .. pewne jest jedno opór walor widzi i to bardzo dobitnie
    wiec :
    - albo chce sprzedać ile się da, ale tu nasuwa się pytanie - dlaczego nie drożej ?
    - albo chce kupić ile się da, ale tu nasuwa sie pytanie - dlaczego więc nie zbije niżej ?

i drugie co jest pewne - worki akcji ma co pokazuje nam dobitnie :) :)
    Dnia 2020-01-23 o godz. 11:23 ghost-man napisał(a):

>
    > i drugie co jest pewne - worki akcji ma co pokazuje nam dobitnie :) :)

aaaa.. i jeszcze coś ma .. worki kasy bo co nie umknęło mojej uwadze w poprzednim tygodniu położył na parę sekund zlecenie na kupno 10 000 szt :) :)

Będzie mi się ten autor śnił po nocach chyba. Póki co wolumen marny więc spadki mają małe znaczenie. Niech rzuci z 5k PKC jak chce sprzedać a nie sie pieści :)
    Dnia 2020-01-23 o godz. 11:44 ~bart napisał(a):
    Niech rzuci z 5k PKC jak chce sprzedać a nie sie pieści :)

ooooo .. jestem za :) :) tak samo jak za tym aby kupił 5k PKC .. byle w końcu sie ruszył z tego meczącego oporu
    na stojącym kursie to raczej nikt nie zarobi
    I tak już w sumie autor zrobił ze mnie inwestora długoterminowego więc w zasadzie kij mu w oko. Mam tylko nadzieje że wskoczy dzisiaj promocja w google play na Top Speed, Tank Battle Heroes lub Moto RiderGO bo tak by wypadało z moich obserwacji. Zobaczymy przed wieczorem czy tak właśnie będzie, zapewniłoby to kolejny miesiąc z dużą ilośćią pobrań. Fundamenty tutaj robią się coraz solidniejsze.
    gość się zawziął na całego .. do tego postawił takie batony do 18 zł ze tylko czołgiem to da sie przepchnąć ..:)
    mam obawy że ten tydzień już jest zaplanowany ..
    wyjdą z tego dwa pozytywy :
    1. mały wolumen wiec spadek nie ma siły (na dzień dzisiejszy nie znamy jeszcze jutrzejszej sesji)
    2. stanie w miejscu to również wychładzanie wskaźników
    i jeden negatyw :
    - jeśli tydzień zakończy się poniżej 17 zł to świeca tygodniowa będzie bardzo brzydka
    ot ciekawostka na fixie w ostatniej minucie .. i tym sposobem zasilił moje "opary" w baku do rezerwy .. oddał mi to co sprzedałem po 18,40 .. .. zobaczymy co jutro odwinie ..:)
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ~optymista [217.99.22.*]
    Z wora do wora na fixie bo w trakcie sesji by mu ten pakiet podebrali. Zobaczymy co jutro wykombinuje ale już mu chyba pomysłów braknie
    w swoim wątku cos porysuje wyjaśniając dlaczego znowu odkupiłem a raczej dlaczego leżałem tuz przed 17 zł ( w sumie z przypadku bo na fixie) to co sprzedawałem
    co do fixa wydaje mi sie że to na AUTOR a ktoś zmęczony i zdegustowany tą sytuacja oddał to na czym miał dobry zysk ale oczywiście to jest moje zdanie
    Po protu muszę:D...operator ponownie zasiadł za sterami spychacza...to jest po prostu zabawne...schemacik +1000 :D...
    Dopóki ktoś większy nie zacznie mu przeszkadzać to tak będzie.
    Shemacik od 3 lat jest jeden i ten sam.
    Zarząd obiecuje gruszki na wierzbie, a na koniec roku jest strata. Rynek pozycjonuje Sheetbulla tam, gdzie jego miejsce - ot i cała filozofia.
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ~Alldom [31.0.42.*]
    Trzeba poczekać na zakupy po 14zl. Spółka zeszmacona całkowicie, gorzej niż niedawno jujubee, ale kiedyś cierpliwość zostanie wynagrodzona.
    Może będzie 14 a może w przyszłym tygodniu trzeba będzie kupować po 20 jakby było takie proste przewidzieć co się bedzie działo to by nikt na giełdzie nie zarabiał :)
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ~Gracz [5.173.178.*]
    Kto jest wiekszym id...ta? Ten kto ma akcje i oczekuje zysków i rozwoju spółki, czy ten kto ma akcje wiedząc, że będą straty i brak perspektyw??
    Ależ tu są mega perspektywy, o czym notorycznie zapewnia nas zarząd!
    - sugerujesz, że są niewiarygodni?
    bbuuuu .. no i co narozrabialiście .. stop mi odpaliła dla tego co kupowałem wczoraj .. bardzo nieładnie bardzo .. :):):) poniżej 16,60 nie miał prawa zejść .. brzydki AUTOR bardzo brzydki ..
    No będzie chyba brzydka świeca tygodniowa, ale z drugiej strony jak mieliśmy ładne świece to tez nie szło po naszej myśli więc kto wie co tu sie będzie działo :P
    Dnia 2020-01-24 o godz. 13:25 ~bart napisał(a):
    > No będzie chyba brzydka świeca tygodniowa, ale z drugiej strony jak mieliśmy ładne świece to tez nie szło po naszej myśli więc kto wie co tu sie będzie działo :P

ano .. prawdopodobnie brzydka .. ale tygodniowy układ na te chwile jest nadal aktualny ..chyba że zamknie sie dziś poniżej 15,50 wtedy kolejny tydzień będzie decydujący
    to może se tak pykać parę tygodni podobnie jak w tym różowym prostokącie i nadal będzie wszystko aktualne tyle że rozłożone znacznie w czasie - kluczem jest zamknięcie świecy tygodniowej poniżej 15,50 to byłby brzydki sygnał

link
  • Re: Zachowanie się kursu Autor: ~borewicz [195.35.80.*]
    kod 15 z przodu coraz bliżej (niestety)
[x]
TBULL 9,63% 4,10 2025-11-05 11:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.