"– W naszym odczuciu spółka zakończyła ostatni miesiąc 2019 roku ze stabilną pozycją na rynku. Z podniesioną głową patrzymy na kolejne 12 miesięcy pod znakiem nowych wyzwań. Planujemy pojawić się na zupełnie nowych platformach i pracować nad zupełnie nową kategorią tytułów. W T-Bull będziemy przecierać nowe szlaki i to nasz priorytet na rok 2020" – powiedział Fijałkowski. "– Najnowsza produkcja ‚Top Speed 2’ w grudniu została pobrana ponad 300 tys. razy. Wynik ten pokazuje, że globalna promocja, jaką aplikacja uzyskała w listopadzie dała długoterminowe efekty, których rezultaty przekładają się również na grudniowe wyniki" – czytamy w komunikacie.
+ wybrane 2 (tylko) produkcje, ich pobrania i średnia monetyzacja z ostatniego miesiąca: TS2 ponad 300.000 * ponad 8,5$, co by dawało ponad 10.000.000PLN (-?)! TBH ponad 220.000 * ponad 5,6$, co by dawało jakieś 5.000.000PLN (-?)!
Należy zwrócić szczególną uwagę, że tym razem ton wypowiedzi jest w formie dokonanej!
Dnia 2020-01-20 o godz. 22:50 ~borewicz napisał(a): > Tłumik, może odpuść na trochę to stękanie, "piniondze to nie fszystko" > > Czapeczki obiecały ,że jak z Dandim się wylogujecie to kurs wraca w tym tygodniu na 30,- > > Dacie radę zrobić ciszę w eterze ???
Nie ja tu biję pianę i obawiam się, że nad kolejnymi rewelacjami T-BULL'a nie przejdę obojętnie podnoszę ino fakty, które jak dotąd nie były faktyczne
Dnia 2020-01-20 o godz. 23:09 ~tłumik napisał(a): > Dnia 2020-01-20 o godz. 22:50 ~borewicz napisał(a): > > Tłumik, może odpuść na trochę to stękanie, "piniondze to nie fszystko" > > > > Czapeczki obiecały ,że jak z Dandim się wylogujecie to kurs wraca w tym tygodniu na 30,- > > > > Dacie radę zrobić ciszę w eterze ??? > > Nie ja tu biję pianę > i obawiam się, że nad kolejnymi rewelacjami T-BULL'a nie przejdę obojętnie > podnoszę ino fakty, które jak dotąd nie były faktyczne
zgadza się , podjąłeś decyzję na podstawie deklaracji, niestety prognoza rozminęła się drastycznie z rzeczywistością jak to na GPW w 90% bywa....
zauważ ,że tak jest w każdej dziedzinie życia:
chłopak chcąc spędzić miło czas z dziewczyną obiecuje to co ona chce usłyszeć producenci aut obiecują niskie zużycie paliwa telewizja mija się z prognozą pogody a moja żona że mnie kocha itd itd ja też kupiłem spółkę gdzie prezes obiecywał certyfikację urządzenia przez FDA ....
Dnia 2020-01-20 o godz. 22:38 ~tłumik napisał(a): > Ghost przesympatyczny koleżko, > - wymysły to twoje analizy, ostatnie zaś cyfry to przybliżony wynik z mnożenia oparty na rewelacjach Fijałkowskiego!
Tłumik przesympatyczny koleżki . OD KIEDY TO PRZELICZAMY ŚREDNIĄ KWOTĘ TRANSAKCJI PRZEZ LICZBĘ POBRAŃ ???? PRZECIEŻ GRY ŚCIĄGASZ ZA DARMO !!!!!
naprawdę nie chce mi się już dyskutować z Tobą bo coraz większe bzdury wypisujesz ... radzę Ci odizoluj się od giełdy co najmniej na miesiąc bo się chłopie wykończysz psychicznie .. kolega Bart może ci to wyjaśni dokładniej (o ile będzie miał ochotę) mi się nie chce to nie moja bajka ja się skupiam na technicznej stronie .. ale aby ci pokazać jakie bzdury wypisujesz to ci przeliczę same TS2 od premiery ilośc pobrań 1 824 tys razy 8,5 $ = .... dodajmy TS 1 - 46 700 tys razy 5,51 $ = ...... i na dokładkę Moto Rider 90 400 tys razy 6,11 $ = .......... przy takim przeliczani to ja się dziwię że ta spółka nie kosztuje jeszcze ponad 500 zł za akcje :) :) :) naprawdę przestaje się dziwić że Ty tyle straciłeś ..
po drugie : Tłumik przesympatyczny koleżko ..(przejęzyczenie poprzednio) :) :) moje wymysły pozwoliły - mam nadzieję paru osobom - na ograniczenie stratlicząc tylko ostatnie wątki - spadkowy od 24 zł do 11,90 (50%) i wzrostowy (odbicie) od 11,90 które zakładałem jako dołek do liczmy 18 zł - realny zysk ponad 50 % ... ile zysku przyniosły Twoje wymysły ???
Dnia 2020-01-21 o godz. 08:37 ~bart napisał(a): > Jak ktoś uważa że na T-bullu dzieją się jakieś wały to niech lepiej zerknie na ostatnie kilka dni co zrobili na BAH, komedia z Jaguarem :)
widzę że też nie chce Ci się wyjaśniać koledze Tłumikowi ..:) :) BAH dziś obawiam się że nie wejdzie bo chyba nie zgłosili wniosku o odwieszenie dziś gramy na mim gniocie ..ALI :) :)
Dnia 2020-01-21 o godz. 09:42 ~bart napisał(a): > a co tu tłumaczyć trollowi, z jego wyliczeń zaraz wyjdzie że T-bull powinien zarabiać kwartalnie z 200 mln na czysto...
no niestety masz rację ..jak widać obaj panowie T.D. są bardzo zorientowani na czym zarabia TBL i ile ..:) :) :) wychodzi im po sporo milionów dolarów miesięcznie ..:) :)
Trzeba przyznać, że naprawdę trzeba mieć tupet i w ciągły sukces przekuwać ciągłe porażki. Niewiele jest spółek brylujących w sektorze polskiego game'ingu, które w 2,5 roku oddają blisko 95% kapitalizacji obierając kolejnych inwestorów z kapitału - T-BULL królem polskich producentów gier! Pan Damian na prezydenta!! + drobna uwaga: niechże wprzódy czegoś dokona, nim to wszem i wobec obieca!!!
+ wybrane 2 (tylko) produkcje, ich pobrania i średnia monetyzacja z ostatniego miesiąca: TS2 ponad 300.000 * ponad 8,5$, co by dawało ponad 10.000.000PLN (-?)! TBH ponad 220.000 * ponad 5,6$, co by dawało jakieś 5.000.000PLN (-?)!
To jest poprostu niesamowite. Bardzo mnie ciekawi ile @tlumik ma wrzuconej kasy w ta spolke. Siedzisz na rynku F2P i przeliczasz kase jakby z kazdego sciagniecia otrzymywali srednia monetyzacje Polecam sobie wpisac w google i poczytac co to jest konwersja
Dnia 2020-01-23 o godz. 10:21 ~Dandi napisał(a): > A czy to pierwsza pro-wzrostowa zajadka zarządu?...! Kurs odzwierciedla wyniki! - Nieudacznicy czy hochsztaplerzy?!
... jakkolwiek ... zjazd z ponad 200 na 11 był imponujący i myślę, że wyróżniają się branży polskich producentów gier, a teraz na pewno zabłysną w światowej motoryzacji ...
Myślę, że mała zmiana przepisów dot. spółek notowanych na GPW oczyściła by klimat z takich gości, którzy z podniesioną głową wciągają inwestorów na ponadprzeciętne zyski z premedytacją doprowadzając ich do utraty kapitału.
Dnia 2020-01-20 o godz. 17:52 ~tłumik napisał(a): > "– W naszym odczuciu spółka zakończyła ostatni miesiąc 2019 roku ze stabilną pozycją na rynku. Z podniesioną głową patrzymy na kolejne 12 miesięcy pod znakiem nowych wyzwań. Planujemy pojawić się na zupełnie nowych platformach i pracować nad zupełnie nową kategorią tytułów. W T-Bull będziemy przecierać nowe szlaki i to nasz priorytet na rok 2020" – powiedział Fijałkowski. > "– Najnowsza produkcja ‚Top Speed 2’ w grudniu została pobrana ponad 300 tys. razy. Wynik ten pokazuje, że globalna promocja, jaką aplikacja uzyskała w listopadzie dała długoterminowe efekty, których rezultaty przekładają się również na grudniowe wyniki" – czytamy w komunikacie. > > + wybrane 2 (tylko) produkcje, ich pobrania i średnia monetyzacja z ostatniego miesiąca: > TS2 ponad 300.000 * ponad 8,5$, co by dawało ponad 10.000.000PLN (-?)! > TBH ponad 220.000 * ponad 5,6$, co by dawało jakieś 5.000.000PLN (-?)! > > Należy zwrócić szczególną uwagę, że tym razem ton wypowiedzi jest w formie dokonanej! >
Ktoś kiedyś spotka Damiana Fijałkowskiego we Wrocławiu lub na światowej promocji w San Francisco i mu wytłumaczy, co to znaczy w naszym odczuciu - w odczuciu Akcjonariuszy