• spekulanci was wyrolowali Autor: ~Bystry [83.26.245.*]
    wyprzedali się powyżej 5 zł. zostaliście z ręką w nocniku i z bajką o OZE.
  • Re: spekulanci was wyrolowali Autor: ~Bystry [83.26.245.*]
    dodam jeszcze że bajkę o OZ-ie (czarnoksiężniku) czytam mojej 4 letniej córce i nawet ona już odróżnia prawdę od fikcji.
    jak widać są jelenie, które w dorosłości prawdy od fikcji nie odróżniają.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.238.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: spekulanci was wyrolowali Autor: ~Toms [94.130.38.*]
    Niektórzy do tej pory probuja wciskać kit ze akcje będą kupować w ilościach 20k, albo ze kurs odbije i zarobią po 300%, leszcze się nabraly i tylko będę tracic, dzisiaj był ostatni moment by uciekać z tego balona napompowanego w 2 dni. W poniedziałek dalsze straty i zejście do 2.5 zl
  • Re: spekulanci was wyrolowali Autor: ~Colo [188.146.32.*]
    Powiedz ty mi lepiej jak można być takim pajacem?
  • Re: spekulanci was wyrolowali Autor: ~zubrzyk100 [88.156.142.*]
    Zwiększona ilość trolli spadkowych to dobry znak bo jest zainteresowanie :-) Czy taki HEHE siedzi caly dzien tutaj w ramach dobrego uczynku? Rtomala tez tutaj zaglada ale jego zamiarow to nawet najwieksi medrcy nie znaja :-)
  • wczoraj sprzedalem Autor: ~Lah [185.56.244.*]
    w poniedzialek kupię, dobrze mieć Was w akcjonarjacie
  • Re: wczoraj sprzedalem Autor: ~ogarnięty [87.199.48.*]
    dużo już nie spadnie, jeśli wogóle spadnie
    zanikające obroty, uaktywniający się popyt
    czekamy do poniedziałku

• Re: wczoraj sprzedalem Autor: ~Matiz [37.30.19.*]
    A może tak popatrzcie na wykres?

Ostre walnięcie do góry i od wczorajszej sesji na szczycie do dzisiaj powolne schodzenie w dół na wolumenie 700k akcji ,czyli krótko mówiąc upychają wam akcje drożej o 50%

Na miesięczym wykresie poszło 1,15 mln akcji ,a oni wam w 2 dni wywalili 700k po podbitce :) gdzie FF to tutaj 1,9 mln akcji
  • Re: wczoraj sprzedalem Autor: ~Colo [188.147.103.*]
    Faktycznie to jest ciekawe że Panowie z NVV tutaj obwieszczaja spadki i upychanie :) chyba jednak warto jeszcze dokupić
  • Re: wczoraj sprzedalem Autor: ~rtomala [185.22.143.*]
    kupuj
  • Re: wczoraj sprzedalem Autor: ~zubrzyk100 [37.47.20.*]
    Jest coś chyba na rzeczy bo cały zarząd NVV we własnej osobie przybył. Czym zasłużyliśmy sobie na takich gości?
    nie no my to pikusie jestesmy przy was wiec czym sie przejmujesz
  • Re: wczoraj sprzedalem Autor: ~zubrzyk100 [88.156.138.*]
    Ty się chyba za bardzo właśnie przejmujesz nami i Tesgas skoro tu wypisujesz. Wczoraj wieszczyles tu armagedon i co byl expercie od siedmiu boleści co wszystkich wciąga nosem i zjadł wszystkie rozumy? A na koniec beczy!
    hehe ja wieszczylem pokaz bo nie uwierze

pisalem ze kolka nie zrobisz chlopie ty naprawde nie kumasz co piszesz albo masz rozdwojona jaznie

jestes zwykly pikus no ale niech ci bedzie i bede placzkiem ktoremu sie udalo

ale sie usmialem
    No i właśnie to jest to o czym mówiłem Pycha i jeszcze raz pycha! Wszystkich wciagasz nosem, sa dla ciebie pikusiami bo o to Wielki Rtomala kupil tanio akcje NVV. Jakoś na innych spółkach tak zwawo ci nie idzie. Na GNG Prezes sypnol ubranko, na Platige tez sypnol ubranko a ty przychodzisz i mowisz nam o spadkach na Tesgas! Wejdz na strone Tesgas i zobacz jak wygląda cała grupa kapitalowa i siedziba która nie mieści sie w pawilonie. I nie powtarzaj się jak to tanio kupiles akcje NVV bo juz to wszyscy wiedza i czas zmienic płytę już. Pilnuj lepiej swojego ogródka pod pawilonem 58.
    po pierwsze jak narazie to ta platige cz gng czy jwa bo tez ja mam zainwestowalem grosze z mojego portfela

na gng ze srednia 0.67 jestem ciagle na plusie

owszem na platige nie idzie po mysli ale to nic bo z 30 k ktore tam wsadzilem przy cenie 35 za akcje to nie tak duzy problem bo na nvv odrobilem wszystko z nawiązką a nie sprzelalem jeszcze jak nvv sprzedam to obserwuj wszystkie te spolki to moja podpowiedz z mojej strony to dam ci zarobic

hehe oj zubrzyk zubrzyk
    Widzisz jak pięknie cie ubrali! Teraz wytłumacz czemu jesteś tak zawistny i przychodzisz tutaj mówiąc że nas ubrali dosłownie po jednej korekcie po 50% up? No i przede wszystkim dlaczego tutaj nam piszesz o tym? Dogladaj ogródka pod pawilonem nr 58. Podejdę tam jak bede płytki oglądał na Bartyckiej zobaczyć ta siedzibę w pawilonie
    kompromitujesz sie juz teraz

mowi ci Kostancińska cos ?

nie bo nie jestes w temacie

powtarzam o mnie sie nie martw bo ja mam nvv to sobie poradzę
    Ja się o ciebie nie martwie i nie przychodzę na NVV mówić o ubraniach i spadkach co właśnie ty robisz i zrobiłeś. Kumasz czy mam ci to przelitwrowac bo widze ze słabo z tym?
  • Re: wczoraj sprzedalem Autor: ~michlesz [37.47.111.*]
    On nie kuma. Będzie dalej ględził i sr..ł po forum
  • Re: wczoraj sprzedalem Autor: ~Matiz [37.30.20.*]
    Zubrzyk ... w 5 minut znajdę tematy na NVV i Geotransie oraz innych spółkach OZE w których wieszczyłeś mega wzrosty ,pisałeś że będziesz trzymać x lat ,a jak się okazało wyszedłeś na 1 lepszej korekcie. Ja i rtomala dalej mamy ponad 250 tys akcji wspólnie w naszych rękach.

Tak 250 tys akcji z 1000 tys które są dostępne ,a teraz pomnóż sobie to o aktualny kurs i patrz jak dalej rośnie

My inwestyjemy długoterminowo. Więc korekty i spadki czy też skakanie ze sraczką po spółkach nas nie interesuje.

Mogę ci wyciągnąć wiele spółek z mojej historii na GPW ,które urosły o kilkaset % ,z niektórych wyszedłem za wcześnie co nauczyło mnie inwestowania długoterminowego ,może ty też się tego podejścia nauczysz. Kiedyś też skakałem tak jak ty.

Kapitał przepływa od aktywnych do cierpliwych. Tyle w temacie
    No ja też nie pochwalam skakania
    I jak wyszlo na Geotrans? Nie wyszło? Popatrz sobie chloptasiu od kiedy tam jestem. Popatrz na wpis w co inwestuje w tym roku co polecalem! SCOPE i Geotrans! Ile urósł Scope od poczatku roku i Geotrans? Lepiej wytlumacz mi dlaczego tutaj jesteście? I dlaczego siedziba firmy miesici sie w kurniku?
  • Re: wczoraj sprzedalem Autor: ~Matiz [37.30.20.*]
    Pierwszy wpis jaki znalazłem na geotrans gdzie się pojawiłeś jest przy kursie ok 5 zł.

Tak więc wszedłeś wtedy gdy pojawiła się moda na OZE. Dla twojej wiedzy ,ja tam byłem od 5,5 zł.

Na Novavis jestem natomiast od listopada 2013 roku. Wtedy nawet nie wiedziałeś co to są panele słoneczne ,nie mówiąc już o odszyfrowaniu słowa OZE. Enigme musiałbyś mieć aby to ogarnąć
    SŁABO SZUKASZ KLAKIERKU, a teraz grzecznie przeproś Zubrzyka za słowa ze skacze po spolkach! A tak nawiasem mowiac to juz ponizej 3 zbieralem co nieco! I co zatkalo Mistrzow LT z NVV? Oczekuje przeprosin za oszczerstwa o moim skakaniu i nie byciu LT bo macie przyklad na Geotrans! I nie jedna osobe namowilem na akcje Geotransu bez kiszenia w sobie tej informacji jak wy Emeryci z przesadem, ze musi byc cicho! Powiem wam, ze to nie ma zadnego znaczenia czy jest glosno czy cicho bo to rynek decyduje gdzie bedzie kurs a nie Msza Koscielna! Jak macie COCONES to PRZEPROSCIE ZUBRZYKA ZA WASZE NIE TRAFIONE POSTRZEGANIE MOICH INWESTYCJI!

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-zbliza-sie,33512001.html

Autor: ~zubrzyk100 [157.25.96.*] 2019-10-04 13:54
    Opublikowano przy kursie:  4,00 zł , zmiana od tamtej pory: 400,00%
    Potwierdzam obecność...tutaj będzie wysoko!
    Uciekli.
    Szach i Mat! Zobaczymy czy maja Cocones!
[x]
TESGAS 1,92% 2,65 2025-10-24 13:41:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.