Będzie MOC. C/WK? Lepiej być nie może, C/Z? oszałamiający efektowny, Zasięg Działalności? 0golnoswiatowy. Czy konkurencja chciałaby kupić? Ona by tak chciala...
Może tak być. Ja jestem znany z cierpliwości, czym np. Renię doprowadzam do szału, więc uważam, że jeszcze będzie okazja by kupić. Ważne aby za szybko nie kupił zarząd.
https://zapodaj.net/7d172660cca3b.jpg.html Przepraszam za pomyłkę byłem przekonany, że mam po 18. Co do JSW to jestem teraz ze średnią 16,60, zbierałem od 19,90 najniżej udało mi się wyrwać pakiet po 12,50. Na korektach będę jeszcze kupował.
Bez różnicy. Zbyt długo zarabiam na giełdzie aby nie wiedzieć, że widzi się tylko lewą stronę wykresu. I po czasie łatwo powiedzieć: trzeba było wtedy sprzedać a później wtedy kupić. Ja na tej spółce jestem na bardzo długi termin bo firma zdrowa i z wielkimi perspektywami.
Strategia jest obliczona na coś takiego co wydarzyło się na np. Amice. Ropczyce to zaledwie 3% mojego portfela. Zarobiłem ogromne pieniądze na kilkunastu małych spółkach dlatego Ropczycami się już nie przejmuję i mogę nawet na nich stracić. Choć z doświadczenia wiem, że i tu kiedyś zrobię sporą kasę. Tylko na jednej spółce nie zarobiłem a wręcz straciłem, był to Barlinek. No ale to było wkalkulowane ryzyko.
Możesz kupić. Moim zdaniem to jeszcze nie koniec spadków. Mam 50% kapitału na kolejne inwestycje. Niemniej niektóre spółki są już tak śmiesznie nisko wyceniane, że szaleństwem jest nie kupić. Niewykluczone, że po informacjach o wygaszaniu epidemii i o pracach nad szczepionką wejdę mocniej w ocalałe firmy turystyczne np. Rainbow.