Sam decyduj. Tu papier raczej na dłużej. Raporty muszą potwierdzić że jest w spółce jakiś progres. Dofinansowania są, jakie projekty są, nowe produkty szykują. Ja już 3 lata tu siedzę ale czuje coraz bardziej że posiedzę kolejne 3 bo może się tu urodzić coś konkretnego. Głównie czekam na koniec projektu z wzl2. To centrum konferencyjne jeśli chodzi o bezzałogowce. Jeśli załapią siw na jakis wojskowy kontakt to będzie jazdunia. Poza tym jest milisystem i projekty poboczne. Chyba ciągle mają jakieś udziału w boruta biochemia ale musiałbym to sprawdzić
Ja jestem tu dluzej. Bylem bardzo bliski sprzedac po te kilkanascie groszy....dzieki Bogu ze tego nie zrobilem. Teraz noga na noge i czekamy czy zaczna na czyms zarabiac. Pozdrawiam wytrwalych
Dnia 2020-01-21 o godz. 10:08 ~meb napisał(a): > Trend wzrostowy a tu spada > > Gdzie ty widzisz ten trend ty masz w ogóle akcje że takie farmazony piszesz
Dnia 2020-02-07 o godz. 10:17 ~meb napisał(a): > https://www.bankier.pl/wiadomosc/SOFTBLUE-S-A-Zawarcie-umowy-dystrybucji-7817479.html >
> Kupuj kochanieńki kupuj a nie linkujesz
Dnia 2020-01-15 o godz. 21:03 ~src napisał(a): > Weź człowieku nie psuj akcjonariatu. Spamujesz wątek za wątkiem z minuta różnicy zmieniając nick. > > Co za cym ba ły się tu nam zleciały > Tu się zgodzę
Umowa dotyczy dystrybucji niewyłącznej na terytorium Chin, z tym zastrzeżeniem, że w przypadku, gdy Kontrahent w okresie do 2 lat od dnia zawarcia umowy zakupi Produkty za kwotę 5 mln USD otrzyma wyłączność sprzedaży Produktu na terytorium Chin. Umowa została zawarta na czas określony 3 lat, przy czym strony zastrzegły możliwość jej wcześniejszego wypowiedzenia z zachowaniem 30-dniowego okresu wypowiedzenia.
Dnia 2020-02-07 o godz. 08:46 ~meb napisał(a): > Umowa dotyczy dystrybucji niewyłącznej na terytorium Chin, z tym zastrzeżeniem, że w przypadku, gdy Kontrahent w okresie do 2 lat od dnia zawarcia umowy zakupi Produkty za kwotę 5 mln USD otrzyma wyłączność sprzedaży Produktu na terytorium Chin. Umowa została zawarta na czas określony 3 lat, przy czym strony zastrzegły możliwość jej wcześniejszego wypowiedzenia z zachowaniem 30-dniowego okresu wypowiedzenia. > > I dla tego jest mocny trend wzrostowy > Nie ma jak kopiuj wklej > Wklejka